[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı & branç

Günaydın Korkut & Semih...

Felaket uykum var... gözlerimi zor açık tutuyorum...

ben yatarken saat 3 e doğru geliyodu valla, sabah zor kalktım ama şimdi iyi gibiyim. Bizim kadir de cadıyı bırakmaya gitti ya onu düşünemiyorum zaten..

ben yatarken saat 3 e doğru geliyodu valla, sabah zor kalktım ama şimdi iyi gibiyim. Bizim kadir de cadıyı bırakmaya gitti ya onu düşünemiyorum zaten..

ondan bi haber yok dimi?.. acaba gelebildi mi evine sağsağlim çocuğun yanında yedek malzemede yoktu.. gelirken debriyaj teli.. giderken kimbilir neler oldu.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ondan bi haber yok dimi?.. acaba gelebildi mi evine sağsağlim çocuğun yanında yedek malzemede yoktu.. gelirken debriyaj teli.. giderken kimbilir neler oldu.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ben diyorum abi bırak yedek malzemeyi yanında yedek motosiklet götürmeli cadıyı almaya giden.:p

herkseze slm arkadaşlar...
gelişme dediğim bir telefon aldım dün gece biraz ipucu verdi fakat kesin bişi yok
sadece kendi başına gelen çalınma olayını çözmek için yapamadığı yapması gereken yolları gösterdi desem yeridir..şüphelendiği yerleri ve kişileri söyledi
4 ay önce çalınmış motoru 3 gün önce bulunmuş çıplak vaziyette 4-5 bin masraflı halde tabiki :( inş benimki o pozisyona gelmeden bulunur dua ediyorum

emre ye ve banuyada çook geçmiş olsun gerçekden üstümüzde bir uğursuzluk var ark lar
tamamen uykum kaçdı akşam duyunca motoru yapmıcam baya masrafı var diyo soğumaz inş motorddan nişan durumuda zorluyo allah yardımcısı olsun

dedikodumu yapmayın yakarım :p

günaydın arkadaşlar :rendeer:

günaydın çağla. Senin dedikodunu yapmassak vakit nasıl geçicek ? :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:30 AM ----------

gelişme dediğim bir telefon aldım dün gece biraz ipucu verdi fakat kesin bişi yok
sadece kendi başına gelen çalınma olayını çözmek için yapamadığı yapması gereken yolları gösterdi desem yeridir..şüphelendiği yerleri ve kişileri söyledi
4 ay önce çalınmış motoru 3 gün önce bulunmuş çıplak vaziyette 4-5 bin masraflı halde tabiki :( inş benimki o pozisyona gelmeden bulunur dua ediyorum

emre ye ve banuyada çook geçmiş olsun gerçekden üstümüzde bir uğursuzluk var ark lar
tamamen uykum kaçdı akşam duyunca motoru yapmıcam baya masrafı var diyo soğumaz inş motorddan nişan durumuda zorluyo allah yardımcısı olsun

Hoş geldin Turgay. İnşallah bi sonuç çıkar ..

selam mıllet ben geldım nasılsınız
Günaydın Ablacığım hayırdır bayağı zamandır yoktun.:rendeer:

A.s Turgay Bulunacak ALLAH cc izniyle motosiklet
dedikodumu yapmayın yakarım :p

günaydın arkadaşlar :rendeer:

Günaydın Çağlacığım .Aaaaa Ne dedikodusu nerden çıktı şimdi o.:p

Günaydın Ablacığım hayırdır bayağı zamandır yoktun.:rendeer:

A.s Turgay Bulunacak ALLAH cc izniyle motosiklet

konulara dahıl olamadım gırınce slm yazdım kımse cvp vermedı kızdım sıteye gırmedım sımdı gırdım bır suru kaza olmus cok uzuldum......... amöa hala bı kac kısıye bozugum unutmadım.

hos bulşduk naber durumun nasıl duzeldınmı

nerdesin kız sen alıcam elime sonunda seni :bounce:

inşallah turgay umudumuzu kaybetmiyelim ben çok yakında güzel haberler alacagımıza inanıyorum sende inan :rendeer:
emre ve banu nun kazası hepimi çok korkuttu akşam. neyseki onların bişeyi yok. bunada şükür

günaydın çağla. Senin dedikodunu yapmassak vakit nasıl geçicek ? :p

işin gücün yokmu arkadaşım senin :p

bak yaa iftiramı atmışlar bende diyorum korkut semih kadir asla benim dedikodumu yapmazlar... aramızı bozmaya çalışıyolar heralde :p

nerdesin kız sen alıcam elime sonunda seni :bounce:

inşallah turgay umudumuzu kaybetmiyelim ben çok yakında güzel haberler alacagımıza inanıyorum sende inan :rendeer:
emre ve banu nun kazası hepimi çok korkuttu akşam. neyseki onların bişeyi yok. bunada şükür

işin gücün yokmu arkadaşım senin :p

bak yaa iftiramı atmışlar bende diyorum korkut semih kadir asla benim dedikodumu yapmazlar... aramızı bozmaya çalışıyolar heralde :p

sana kızgınım cadıııı kustum asıl sana:salut: o yuzden gırmıyorum tabı tek sen dıl ama oburkılere romeeo nun evınde soledım sen kalmıstın sanada solım dedım:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar