[ADANA MT] Antakya gezisinde

Adana İl Temsilcisi
şahane gezi olmuş ama en şahanesi de künefelerdi herhalde. arkadaşlar ufak moraramalala atlattığım motor düşmesinden 4 gün sonra bu dafa arbanın sağ ön lastiğinin gümlemesi sonucu arabapert oldu ben de pert e 5 kala kurtardım. omurlardan birindeki çatlak dolayısı ile çelik korse ile 40 gün yatacak ve gezileri ancak sanal alemde izeleyebileceğim. hepinize kazasız sürüşler ve keyifli geziler.

sevgili ahmet bey,inanın duyunca çok üzüldüm.her iki kaza içinde çok çok geçmiş olsun diyorum.umarım en kısa sürede iyileşir aramıza dönersiniz.sevgilerimle.

tebrikler çok güzel gezi olmuş yüreğinize sağlık
:cat::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şahane gezi olmuş ama en şahanesi de künefelerdi herhalde. arkadaşlar ufak moraramalala atlattığım motor düşmesinden 4 gün sonra bu dafa arbanın sağ ön lastiğinin gümlemesi sonucu arabapert oldu ben de pert e 5 kala kurtardım. omurlardan birindeki çatlak dolayısı ile çelik korse ile 40 gün yatacak ve gezileri ancak sanal alemde izeleyebileceğim. hepinize kazasız sürüşler ve keyifli geziler.

Geçmiş olsun.....:rendeer:

Motosikleti
Hornet
Süper bi gezi olmuş :)Geçen sene gitmiştim bende harbiyeye suda olan masalara otursaydınız:queen:Yemekleri zaten bi harika:)Elinize kolunuza sağlık:)

maşallah, maşallah. ben bu hafta yayladaki evlerin ağaçlarını ilaçladım ondan gelemedim ama bakıyorum çok keyifli, çok harika, çok km bir gezi olmuş bayıldım :cat:

Adana İl Temsilcisi
-hatay'da bize eşlik eden,cbf türkiye'den sevgili bülent beye teşekkür ederim.:rendeer:
-jönyusuf kardeşim,bu aylarda motora binmezsen ne zaman bineceksin.:queen:

eee abi ama siz gezmişsiniz :cyclopsan
allah neşenizi daim etsin :)
ellerinize ve motorlarınıza sağlık :p

gerçekten süper bir geziydi. hele ortam daha bir güzeldi. gırgır neşe şamata dolu gündü. ellerinize sağlık arkadaşlar.:cat:

hatay,da bize eşlik eden cbf türkiye,den sevgili bülent beye ilgi ve alakasından dolayı çok çok teşekkür ediyorum.:rendeer:

gerçekten süper bir geziydi. hele ortam daha bir güzeldi. gırgır neşe şamata dolu gündü. ellerinize sağlık arkadaşlar.:cat:

hatay,da bize eşlik eden cbf türkiye,den sevgili bülent beye ilgi ve alakasından dolayı çok çok teşekkür ediyorum.:rendeer:

resmini çektiğiniz künefe 2 kişilikti değil mi:p

bu fotolarda şuna dikkat ettim...motorlarınız artcıya müsait makinalar değil...sizide kasmıştır illaki uzun yolda...ilk foto gsr 600 ve 600 f deki artcı eziyetini tahmin edebiliyoırum...bence sevdiklerinizle bu sevdayı paylaşmak istiyorsanız selesi daha geniş daha konforlu makinalar almalısınız...sizin moto gezi paylaşımınız bu ve bundan sonra artık artcınızla olacağı için bu frekansı yakaladığınız için konuyu ciddi ciddi düşünmenizi öneririim...

sağolun varolun kareleri çeken yükleyenler sağolsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar