34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır

Arkadaşım öncelikle büyük geçmiş olsun.İnşallah iyi durumda bulursun en yakın zamanda .Bir an önce çalındığını emniyete bildir.Plakadan hala çalınmadı görünüyor.Bulunursa ilk zamanlar bulunuyor zaten acele etmelisin.:pale:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçmiş olsun Turgay.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum çok büyük gecmiş olsun, ev hangi semtte? ona göre gözümüzü dört açarız... çok dikkat etmek lazım gercekten... Allah belasını versin hırsızların.. En yakın zamanda bulunur inş...

arkadaşlar kamera kayıtlarını inceledik
motorla gelen biri kasklı biri kasksız 2 kişi sokağın aşağısından (bilenler bilir)
gelip yukarı doğru gidiyolar sonradan motoru bırakıp yaya olarak gelip motoru çalıştırmadan
geldikleri yöne sürüp götürdü birisi diğeride peşinden koşuyodu olan görüntü bu
adamlar motorla uğraşırken yanlarından bir kişi geçmiş kamerada görünüyo fakat adam kim bilemiyoruz...diğer kameraları kontrol edicez

gelişme olursa haber vericem

benim makinayı götürenlerde motorlu gelmislerdi kasklı falan onun bunun cocukları hocam gecmis olsun yakalarsan banada haber verde annelerinden dogduklarına pisman edelim

dostum çok büyük gecmiş olsun, ev hangi semtte? ona göre gözümüzü dört açarız... çok dikkat etmek lazım gercekten... Allah belasını versin hırsızların.. En yakın zamanda bulunur inş...

bayrampaşa tarafı erdem

benim makinayı götürenlerde motorlu gelmislerdi kasklı falan onun bunun cocukları hocam gecmis olsun yakalarsan banada haber verde annelerinden dogduklarına pisman edelim

senin motordanda ses soluk yok hala dimi :pale:

e avatarımda varya motorun resmi onu gec cadı yine sinirim bozuldu adamlara bak götürüolar makineleri 1 taneside yakalanamıyor adaletsizliğe tahamül edemiyorum

güncell.. tekrardan geçmiş olsun turgay abimm herşeyin hayırlısı ..bir haber olursa yada yapabiliceğimiz bişey haber et..;)

görkemcim cem abinler bu akşam gidicekler turgaya haberin olsun :wiinkk:

haberim var çağla ablacım ama ben gelemiyorumm malesef...:pale::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:14 PM ----------

evet aynanın ayrıntılı fotolarını verebilirim... aynası bu şekilde kaynaklıydı 600F in

Elleri kırılsın, Allah belalarını versin.Emek hırsızları Şerefsizler...

Elleri kırılsın, Allah belalarını versin.Emek hırsızları Şerefsizler...

ellerinin kırlıması yetmez o makina onun üstüne düşsün ciğerlerine varıncaya kadar patlasın organları gebersin ib..,...şerefsizin evladı o...... daha dencek çok şey varda forum kurallarını çiğnemeyelim....beddualarımız tutar umarım..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 PM ----------

Arkadaşlar daha ayrıntı vermek gerekirse;

1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.

aklıma gelenler ve resimden gördüklerim bunlar...lütfen aklnızda bulunsun ve telefonunuzun taslaklarına kaydedin,telefonunuza motorun belirgin bir resmini yükleyin..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar