evet arkadaşlar karar verdim güzel bir koruma demiri, jantlara kırmızı bant yapıcam, bide tank ped yapıcam başka şeye gerek yok, :cat:
40 litre bi topcaseyi unutma
evet arkadaşlar karar verdim güzel bir koruma demiri, jantlara kırmızı bant yapıcam, bide tank ped yapıcam başka şeye gerek yok, :cat:
kazasız belasız inşallah. ybr125 cilerin hayalindeki motor tabi benimde:thumleft:
teşekkürler kardeşim, top case yerine bide böyle çantalar var bunlar nasıl acaba bilgin varmı, motorda güzel duruyor ama, tutuculuğu nasıl acaba? bunlardan alsam, çanta demirine gerek kalmaz:wiinkk:edremitli kardeşim koruma demirini ve canta demirini burdan temin edebilirsin...
http://www.yildizticaret.com/cat/119/Koruma-Demirleri

evet haklısın dostum, ve bu koruyucu film olayını daha yeni duydum, kimler yapar böyle işleri, tamamen kaportayı kaplıyormu, sonra rüzgardan falan atarsa hiç hoşma gitmez, söküldüğü zaman altında iz bırakmasını falan sevmem yani, bide kaç paraya mal olur?:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:22 AM ----------
sağol teşekkürler, kasko yaptırıcam ilk işim kasko yaptırmak :cat:
Arkadaşım,bende aynı motoru geçen yıl sıfır aldım.Aldığım yerin servisinde koruma demiri ve Givi marka siperlik taktırdım.Bunları aksesuardan öte gerekli ekipman olarak görüyorum.Üstelik benim ilk motorumdu ve hiç tecrübem yoktu.Bir yıldır kullanıyorum ve başka hiçbirşeyin eksikliğini hissetmedim.Tabi herkesin zevki farklı olur.Ben olmazsa olmaz olanları yazdım.Gerisi aksesuar.Sana kalmış.Mesela Tank ped nedir?Ben bilmiyorum.Birisi açıklarsa memnun olurum.sonra 500 liraya kaskoyu kim yapıyor?Ben 1000 tl'den aşağı fiyat alamadım.Üstelik motorum sürekli kapalı garajda ve sadece yazları kullanıyorum.
sağol dostum teşekkürler, benim aldığım yerin servisinde koruma demiri, ve givi marka cam satılmıyor, sen bunları nerden temin ettin, bizim bölgemeizde böyle lüx pahalı aksesuarlar satmıyorlar, edremitte ilk ybr 250 bende var inanırmısın, tank ped yakıt tankına yapıştırılan bir aksesuar deponun çizilmemesi için:cat:
Haklısın arkadaşım,Balıkesir'de işin zor.İstanbul'da bu bahsettiğin şeyleri bulmak çok basit.Sana internet adresini veriyorum.Uygun bulursan oradanda temin edebilirsin.
http://www.aydinmotor.com/