Mükemmel Bir Yağ

Bu yağın 1 litresi 20 lira yani ( Opet,bp,würth) bunlardan daha pahalı.Nerelerinden sallıyorlar fiyatı 10 lira diye sallamayın ayıp ayıp :)

Son düzenleme:
ilk kez duyuyorum ilk öven sensin denemediğim için yorum yapamıyorum haklı da olabilirsin

ama ben Castrol den vaz geçemiyorum motora yağını koyduktan sonra vitamin verimişim gibi hissediyorum biliyorum tamamen piskolojik ,
:mrgreen: olsun içim rahat oluyo . .

Peki,
Motora koyduğumuz yağı yapabileceği km.nin yarısında değiştirsek, daha iyi olmaz mı?

ben heryerde IPONE duyuyorum...şu an burger kıng motorlarında bu kullanılıyormuş...eskiden motorlar sürekli kitlenirmiş ne alakaysa o durum ortadan kalkmış vs...ayaküstü yapılan sohbetlerde duyuyorum...

ben heryerde IPONE duyuyorum...şu an burger kıng motorlarında bu kullanılıyormuş...eskiden motorlar sürekli kitlenirmiş ne alakaysa o durum ortadan kalkmış vs...ayaküstü yapılan sohbetlerde duyuyorum...

Önceden ne marka yağ kullanıyorlarmış:silent:

bu ay motoron dergisinde ipone yağlarıyla ilgili bi yazı var bende ustanın önerisin üzerine koydurmuştum farkı çok anlamadım ama motosiklet yağlarında uzmanlaşmış bi firmaya benziyor.

GKN

yağ üzerine konuşulacak çok fazla bişey yok aslında..
bugün motul ün dünyada liderliği tartışılmaz.. motorex ve castrol de peşinden gelmekte... ipone de güzel bir yağ.. çokta seçenek aramanın manası yok sanırım.. alıp birini kullanmak gerek :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bundan şaşma derim arkadaşım :)

800_kucuk.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesinlikle würth zincir yağı üzerine yağ tanımam.

Valla yeni yağın reklamını yapan arkadaş bana 2 litre eşantiyon yolla. Ben kullanayım.. Güzel ise kullanırız...

İphone litresi 30 tlden aşağı değil arkadasın dylan 150 de kullandık pek bir fark göremedim ama vitesli motorlarda vites değişimlerinde fark varmış baya:cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
keşke agip motosiklet yağları tr adam gibi gelse :farao:

Aslında bizim insanımız çok enteresan başka bir markanın iyi olabileceğini düşünmüyorlar bile hatta daha iyi olabileceğini denemeden işkembeden sallıyorlar ben daha önceki motoruma Aprilia'ya sürekli olarak bu yağdan kullandım inanılmaz memnun kaldım bikere motor müthiş sessiz çalışıyor ve yazın göbeğinde İzmir gibi bir yerde motor ısınması gayet normal seviyede kalıyor benim için en önemli olan yüksek ısılarda bile koruma yapabilmesi markası umurumda bile değil,ipone yağına gelince evet dedikleri gibi vites geçişleri inanılmaz sessiz ve sarsıntısız çok güzel bir yağdır şimdiki motorum Hyosung GT 650 de kullanıyorum,birçok marka yağı daha önceki motorlarımda kullandım benim demek istediğim başka marka yağlarda iyi olabilir :cat:

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
ben yedek parça ve yağ işi yapıyorum
piyasadaki en ucuz ve kalitesi en düşük yağlardan biridir Prista (bulgar malı)
bence biraz uzak durun ;)
onun fiyatından biraz yüksek çok daha kaliteli ve markalı yağlar bulabilirsiniz

satışlar toptan mı :)

castrol 10-50 tam sentetik ve

elf 10-60 tam sentetik litre fiyatları ne kadar

Fiyatla kalite karşılaştırılması yapılamaz o zaman elf kötü yağ çünkü litresi 18 lira bumudur yani.Lütfen daha çok araştırma yapalım.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar