[Kayseri - MT]

yani kaçtığını kabul ediosunnn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 AM ----------

:queen::queen::queen::queen:

he ya çok pis kaçtım hemde :)
neyse hatamı anladım şimdi evden çıkıyom geliyom parasını vermeye :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın herkese :rendeer: hayırlı işler bol kazançlar...

başkan bu hafta nereye gidilecek kararlaştırıldımı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 PM ----------

cevaben bekliyorum

bu hafta bence bi yere gitmeyin. çünkü hava araporunda yağmur veriyor. ıslanıp hasta olmayın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 PM ----------

1-1.jpg

nasıl olmuş arkdaşlar?

tuncay abiii motorcu üşümez motorcu ıslanmaz motorcu acıkmaz:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 PM ----------

haa bu arada ampülün parası ne olduuuu:queen:

motorcu üşümez motorcu ıslanmaz motorcu acıkmaz
motorcu sadece hasta olur yataktan çıkmaz :)

hay ben o ampülü....
verdim abine parasını....
zaten git gel benzin parası ampülün parasından çok yaktı :)

ben bilmem ben abimi nii tanımam ampülü kimden aldın sen benden o zman parasını bana ver çık gel hadi bekliom:flower:

arkadaş eve yemeğe çağırdı. yemek daha önemli::zencii::. sonra gelirim yeniden sana parasını vermeye :mrgreen:

valla bilmem ben yemeği nii çık gel didim kızlarla aşna fişneye gidion yemek bahanesi uyduruon bana sonra:queen::queen::queen:

valla motordan memnunum. Gecenlerde arka signal kirildi adamlar 20 ytl fiyat cekti. Bende almadim. Mehmet abinin amcasi sagolsun 1 saat ugrasti bi sekilde yapistirdik oyle hallettik. Su anda on martosorlerden birisinin kecesi patlamis yag sizdiriyor. Haftaya gotururum yaptirmaya. Ama servise degil bildigim ustaya. Kanuni servisinden pek memnun degiller. Tanidik bildik ustaya giturmek motoru mantikli. Hor kullanmazsan motoru pek sorun cikartmaz

saolasın abi aldıım zaman ii bir usta bulmam lazım o zman..ustayı nerden bulacaz sanayide olurmu??:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar