Arkadaşım 100 km hız ile diyoruz, bence bu hızda çok bile.
bu hızda çok bile tabi ama normal 15 kuruşta bu motorun max.sürati kaç:silent:
Güzel bi supersport
Ayrıca adımları yavaş yavaş atma olayına katılmıyorum ben
İnsan kendisini frenledikten sonra sorun yok..
300 ü göremiyor sanırım ama çok yakın olmalı..
270-280 civarı son hızı benim bildiğim kadarıyla...Zaten 5 fazla yada eksik birşeyi değiştirmez...
Yakıt konusunda 250-300 ün altına ineceğini sanmıyorum...Düz yolda ekonomi yapılacak hızlarla R6 sürmek kişi için çok zor olur bence...Ancak kendini bilen,hava atmak gibi bir amacı olmayan,gaza gelmeyecek biri yapabilir...
Yani ekonomiklik beklenmemeli...Gsx r1000 kullanan birine sormuştum ne kadar yaktığını 400 krş dedi normal kullanım şehir içi dışı karışık şekilde...Tabi sürekli redline vites değişimi yapmıyordur bazen ani gazlamalar bazende sakin kullanım şeklinde...
Yakıt tüketimi olarak düşünme ,düşük cc'den R6 ya geçmiş biri olarak düşün kendini o zaman kendini tutman gerekmiyormu ??
Benim söylediğim kıstaslar çerçevesinde zaten kişi ekonomik kullanmış oluyor bir nebze...
O dediklerini yapacak adam süpert sport almazki gider chopper alır turing alır enduro alır. Yani düşünsene R6'yı almış çıkmış otobana 120km sabit hızla gidiyor.:queen:
piyasadaki en iyi supersport
:cat:
bu motorun yakıtını soran adam hiç almasın daha iyi çünkü bu motorlarda en basit şey yakıt almaktır)) parayı ver yakıtı al bu kadar basit r6 yok ama 600 f im var km de 1 ytl yaksa yine binerim bu motora
daha ybr yi almadan sonrasını araştırmak ilginç.
önce birincisini al da r6 kalsın