kimse bilmiyor mu?? benzinin wanası iki aşamalı biri açık diğeri ne?? bilen warsa sölesinn lüütfenn..
benzin vanasının ikinci konumu kapalı.
kimse bilmiyor mu?? benzinin wanası iki aşamalı biri açık diğeri ne?? bilen warsa sölesinn lüütfenn..
arka çok yaylanıyor amortisör değişen oldumu yada biligisi olan
Merhabalar arkadaşlar. Ben İstanbul'dan katılıyorum aranıza. Benim Tiger'ın sol egzosun üst kısmında 1cm lik bir delik oluştu. Kapalı yerde muhafaza etmeme ragmen o bölüm paslandı sanırım. Yada binen artçı arkadaşlardan biri yanlışlıkla egzosa bastı, herneyse..
Sıfır egsoz 200 ytl. Bence pahalı. Başka bir çözüm önerebilecek arkadaş var mı? Fotoğrafı var ama nasıl ekleyeceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
İlaveten devir saatim çalışmıyor, servis sağolsun sadece parça değiştiriyor, tamir etmeğe yanaşmıyor, ne yapabilirim? Herkese keyifli sürüşler.
Benim Kuralkan'ın sitesinden indirdiğim kullanma klavuzunda şöyle yazıyor yakıt musluğu ile ilgili;
ON: Yakıt akışını sağlayan pozisyon.
OFF: Yakıt akışını kesen pozisyon.
RES: Yakıt musluğunu bu konuma getirmek yakıt akışını yedek yakıt üzerinden sağlayacaktır (Not: Bu konum sadece normal yakıt bittiğinde kullanılabilir.) Buna istinaden en kısa sürede yakıt alınmalıdır. Çünkü depoda sadece 1.4 litre yakıt kalmıştır.
internette bulabileceğini belirtiyor lar birde bizim burada kanuni parçası satan bayisi var sordum 35 tl dedi 15dişli için şayet bulamzsan sana buradan yardımcı olabilirim adana mt ahmetnr selamlar
sorun çıkarmıyor kalkışta.
1. vites hızlanması 30 km/h e geldi
90-100 ile giderken devir den dolayı titşeşim çok iyi , 2 gün önce otobanda 120 km (8000 devirde) gördüm, ama rüzgardan dolayı zorluyor...![]()
Arkadaşlar benim motor fazla şarz etmekten konjektörü yaktı şuan yaptırdım sorun yok fakat yine olur mu diye korkmuyo değilim neden olabilir böyle bişey daha önce başına gelen oldumu konjektör fazla ısınıyordu sonunda yandı..başkalarının motor şarz etmiyor benimki tersine fazla şarz etti..
arkadaşım bnm motorda yaktı,bn bi arkadasa kullanmayı öğretiyodum bizim eleman baya baya acemi cıktı boş vitesde gazı sonuna kadar verdi bırak dedim heyecandan bırakamadı da,sonra sol kapağın altından duman ve koku gelmeye basladı hemen kontagı kapattım arkadası indirdim motordan uzaklastık patlar falan die meger konnjektör yanmış:cherry: sonra değiştirdim, inşallah taktırdıgın konjektör kalitelidir deilse aküyü sarj problemi çıkarabiliyor, tekrarının olmaması için motoru fazla zorlamayacaksın.