Hondacı ve Fenerbahçelilerin Ortak Özellikleri...

Kendini hayır hasenata versene bi ara boş beleş videolara link verirdin o linkleri tekrar yayınlasana yada pc kasanı matkapla del filan milleti ne diye o takım bu takım diye gayelana getiriyorsun nolcak şimdi ben kinroadcıyım vede es -es liyim varmı sitede 1 kinroadcı daha dengesiz ayuu

bende açsam delikanlı motorcu kinroad kullanır desem millet bi tarafıyla gülmezmi bide tigere kitlicem filan diyormuşsun 2 gün önce girdim google'ye hitin düşmüş fürek yazdım baktım sana gene kitlemek şart oldu ensendeyim kabusun olcam gene bişi yazmadan acaba oradamı sotede bekliyomu diye düşün öyle yaz

olüm bana kızmaz o, bana sinirlenir sana kızar:p
yarın mete topicini mok ettiğimizi görünce onuda salıcam senin üstüne:queen:
mete bana bi pok yapamaz,isterse yapsin,cekerim ipini ,siz kendinizi dusunun :p
mayykkk, alırııımm anahtarınııııı:queen:

[YT]v-HrztgJrl0[/YT]
nayyykk,alirim karizmani :mrgreen:
topiği açıyoz açıyoz sora başedemiyom valla...alıp başını gidiyor...siz takılın...:p
bak demistim kizamaz diye :queen:
amca bora abi döndü aramıza çok tehlikeli artık bunlar uğraşmamak lazım:p

sende 2-3 vucud muhabbeti yaptin,sattin bizi sato ha,o romen kekosundan hayir gelmez :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
26 yıldan beri Fenerbahçe'nin her Türkiye kupası final maçı sonrasında rakip değişse de sonuç hep aynı oldu. Sevinen değişti üzülen hep aynı kaldı. 47'inci Türkiye Kupası'nı Beşiktaş'ın kazanmasının ardından taraftarlar sokaklara çıkarak kupa coşkusunu yaşadı. İnternette ise maçın bitimiyle birlikte Beşiktaş taraftarının Fenerbahçe'yi kızdıracak esprileri dolaşmaya başladı.

İşte o espriler...

Soru: Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir?

Cevap: Bana Türkiye Kupasını anlatsana dede...

(Çarşı usulü) Atasözü bu kupayı Metin Şentürk görür Fener göremez

-"kupa" yaz "1907"e gönder, Kayahan'dan "Bana yine hüsran, bana yine hasret var" melodisi cebine gelsin. .

Ayıptır ya çeyrek asır olmuş. Kupayı son aldığınızda SSCB diye bir ülke vardı, cep telefonu yoktu, televizyon tek kanaldı, netekim ressam Çankaya'daydı, küresel ısınma bilinmiyordu vs... Hatta rivayete göre dinozorların nesli daha tükenmemişti.

- Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının rengini gri olarak hatırlıyor?
Cevap:Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı...

- Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupası'na inanmıyor,neden?
Cevap:Bazıları görmedikleri şeye inanmaz...

- Bu 26 yıldır alınamayan kupa olayınıda yakında KPSS kitaplarında görürüz...

-Kupa Fener'i teğet geçti

-Bu kupa Fenerbahçeliler de görebilsin diye bir hafta boyunca gündoğdu meydanı'nda sergilendi.

-Liverpool için premier lig şampiyonluğu ne demekse bu kupa da fenerbahçe için o demek.

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Her yerde en büyük FB.Honda'ya gelince ne gıcık oluyorum nede seviyorum.Benim hoşuma giden en güzel markalar:Harley Dawidson,Kawasaki,Triumph,Regal Raptor

biz ikisinide sevi yoz arkası{ bagajı ] iyi yuk alıyo ikisininde :mrgreen::mrgreen:

Doğuştan Fenerbahçe'liyim ama hiç Honda'cı olmadım ne olacak şimdi?:p

Doğuştan Fenerbahçe'liyim ama hiç Honda'cı olmadım ne olacak şimdi?:p

abi sen gözünü Kymcoda açtın başka birşey görmez aldatmazsın markanı...Kymco tutukunları vefalı olurlar...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:49 PM ----------

mete abi tmm iyi hoş diyorsunda geleceğin aslanyatağı olan seyrantepe de ne işin var? kadıköye taşın bence yoksa antifener ve antihondacılar seni orda barındırmazlar :mrgreen:

kanka sizin aslan yuvası inşası atıl vaziyette duruyor şimdi yanından geçtim...yakışıyormu koca camiaya...:farao:

re re re ra ra ra gassaray gassarayy cimbom bommmm...bi zamanlar bu tezahürat vardı şimdi unutuldu...:p emin bi maça gidelimmi kanka...son 3 hafta galiba...

Efsane Başkanımız Ali Şen sayesinde ne kadar düşman edindiğimizi yazmaya gerek yoktur umarım...:)Ali Şen fanatik bir başkandı ve Fenerbahçelilerin dünya üzerinde bir ayrıcalığı olduğu özgüvenini hep bizlere aşıladı...Aziz Başkan bunu biraz sade bir dille yapıyor...yani diyeceğim odur ki şu an biz Fenerbahçelilere tüm taraftarlar ezelden beri gıcıktır diye düşünüyorum...

Honda marka motosiklet sahiplerindede böyle bir özgüven ve marka fanatikliği var hiç dikkatinizi çektimi...bende Honda sahabıyım ve şunu farkettim ..

Manifestom şu...:p

Hondadan başka sanki Dünya üzerinde başka bir motor yoktur...:p
Fenerbahçeden başka büyük takımda yoktur...:p

Herkes bir gün Fenerbahçeli olacak...:p
Herkes bir gün yine Hondacı olacak...:p

Fenerbahçelinin Fenerbahçeliden başka dostu yoktur...:p
Hondacınında tek dostu yine bir Hondacıdır...:p

Haluk Ulusoy Fenerbahçe düşmanıdır...:p
Hondası olmayan herkes tipik bir Honda düşmanıdır...:p

en büyük Türk takımı Fenerbahçedir...:p
en büyük motosiklet markasıda Hondadır...:p

Türk takımları Fenerbahçe ve diğer takımlar olmak üzere ikiye ayrılır..:p
Motosikletler Honda ve diğerleri olmak üzere ikiye ayrılır..:p

Fenerbahçeli ve Honda sahibi olmaktan gurur duyuyorum...:bounce:
45 milyonluk taraftar grubu adına Mete Handro...:queen:(amma salladım he)

::plus1::::plus1::::plus1::::plus1::

::plus1::::plus1::::plus1::::plus1::

:bounce:

motorum honda ama galatasaraylıyım....
hani şu bol kupası olan takım :)

gassaray stadı ne alamde kardeş...ben tam o stadın karşısında oturuyorumda...istersen bana sor...:p

Honda yapacağını yapıyor fenerbahçe ise yarı yolda şaşıyooor..

komşi benim makina yağ yaki...fenerbağçede hedefi şaşi...:p

Ne münasebet, Mete kardeş.:silent:

Yazının Honda kısmına katılıyorum ama Fenerbahça kısmına katılmıyorum.:farao:

Senin damarlarında sarı-kırmızı kan dolaşıyor yaw.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi kaç saat önce fb stadının yanından geçtim , püüü diye tükürdüm duvarınaa:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar