Efsane geri döndü :P Hürgeneralliğe terfi ettim :)

olm adam tel açtı motorun hayırlı olsun die, 2 saat soora motor patladı :p

en az 3 gün önceden topici aç ta:wiinkk:

aslında fotoğraflarını yayınlamasaydın feyizbuğk ta haberim olmaz dı sen istedin böyle olmasını :p :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 AM ----------

emiüünnn topik isterükkkkk :p

bütün topikler senin olsun cadı ablacım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekrar hoşgeldin :rendeer:

Super Moderator
emin_arikoglu' Alıntı:
hoşgördüm olcanım :) anlatmasına anlatırım ama bence uyuyamazsın çünkü çok hararetli olacak helikopterden diğer helikoptere atlarken şarjör değiştirmenin zorluğunu anlatıcam :p ( bu fıkrayı tugayda ziyarete gelip bizimle yemek yerken korgenerale anlattık adam boğuluyodu az kalsın :mrgreen: :)

Dur o zaman, mısır patlatıp geliyorum...:mrgreen:

yeni aldığım duyumlara göre bulgaristan hudutunda yaptığı askerlikten dolayı bulgar motorcular toplu şükür duasına çıkıp emin gidişini kutlamışlar arkasından papa 17 mi 18 herneyse janbon konuşma yaparak huduttan gittiği için emine teşekkür edip fetva vermiş motora binebilir herkes diyip eminin alt ranzasında yatan badisinden halen haber yok kovuştaki her asker teker teker telef olmaya başlamış bile karokoldaki g_3 tüfekler halen 90 derece sappayla ateş ediyomuş 10 adet el bombası piyasada yok korkmayın emünü ergenokandan alırlar içeri emünün kullandığı bonyodaki banyo komutanı 100 koli katı sabun 60 kilo sıvı sabunun nerde olduğu halen bulunamadığını söylemiş...emün az daha kalsa pkk kesin silah bırakacağını söylemişşşşşler eminin kesin 1500 cü dalga ergenokaondan alınır zaten bukadar mühümbat yok zaten helede o sabunların hesabını nasıl vercek bilimiyorum son aldığım haber ise karakol komunatı istifa edip artık özgür kız gibi dağlara yerleşmiş HOŞ GELDİN KARDEŞİM ARAMIZA EN SON GALİBA BENİ PERT ETTİN AMA SENİ YNEDE ÖZLEDİMMM EMÜNN :):):):):):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni aldığım duyumlara göre bulgaristan hudutunda yaptığı askerlikten dolayı bulgar motorcular toplu şükür duasına çıkıp emin gidişini kutlamışlar arkasından papa 17 mi 18 herneyse janbon konuşma yaparak huduttan gittiği için emine teşekkür edip fetva vermiş motora binebilir herkes diyip eminin alt ranzasında yatan badisinden halen haber yok kovuştaki her asker teker teker telef olmaya başlamış bile karokoldaki g_3 tüfekler halen 90 derece sappayla ateş ediyomuş 10 adet el bombası piyasada yok korkmayın emünü ergenokandan alırlar içeri emünün kullandığı bonyodaki banyo komutanı 100 koli katı sabun 60 kilo sıvı sabunun nerde olduğu halen bulunamadığını söylemiş...emün az daha kalsa pkk kesin silah bırakacağını söylemişşşşşler eminin kesin 1500 cü dalga ergenokaondan alınır zaten bukadar mühümbat yok zaten helede o sabunların hesabını nasıl vercek bilimiyorum son aldığım haber ise karakol komunatı istifa edip artık özgür kız gibi dağlara yerleşmiş HOŞ GELDİN KARDEŞİM ARAMIZA EN SON GALİBA BENİ PERT ETTİN AMA SENİ YNEDE ÖZLEDİMMM EMÜNN :):):):):):)

:cat::cat::cat::queen::queen:

hemen bir hamam topiği açalım...
bu emünün kiri pası öle kolay kolay çıkmaz...

yeni aldığım duyumlara göre bulgaristan hudutunda yaptığı askerlikten dolayı bulgar motorcular toplu şükür duasına çıkıp emin gidişini kutlamışlar arkasından papa 17 mi 18 herneyse janbon konuşma yaparak huduttan gittiği için emine teşekkür edip fetva vermiş motora binebilir herkes diyip eminin alt ranzasında yatan badisinden halen haber yok kovuştaki her asker teker teker telef olmaya başlamış bile karokoldaki g_3 tüfekler halen 90 derece sappayla ateş ediyomuş 10 adet el bombası piyasada yok korkmayın emünü ergenokandan alırlar içeri emünün kullandığı bonyodaki banyo komutanı 100 koli katı sabun 60 kilo sıvı sabunun nerde olduğu halen bulunamadığını söylemiş...emün az daha kalsa pkk kesin silah bırakacağını söylemişşşşşler eminin kesin 1500 cü dalga ergenokaondan alınır zaten bukadar mühümbat yok zaten helede o sabunların hesabını nasıl vercek bilimiyorum son aldığım haber ise karakol komunatı istifa edip artık özgür kız gibi dağlara yerleşmiş hoş geldin kardeşim aramıza en son galiba beni pert ettin ama seni ynede özledimmm emünn :):):):):):)

istburak harikasın biraderim...:p

hoşgeldin emin abi...
6 ay motorsuzluk nasıldı bi kaç cümle ile anlatabilirmisin:mrgreen:

hoşbuldık kardeşim sağolasın :) tmm itiraf ediyorum, sabunları eve sakladım, ama sen gidince lazım olursa yollarım :p
hemen bir hamam topiği açalım...
bu emünün kiri pası öle kolay kolay çıkmaz...
valla abi ya sorma, hayatımda ilk defa 6 ay boyunca aynı kıyafeti giydim :p
daha dün gitmedimiydin sen yaw :p
e tmm işte dün gittim bugün de geldim :p
kardeşim hoşgeldin
hoşbulduk erhanım :)
hoşgeldin emin abi...
6 ay motorsuzluk nasıldı bi kaç cümle ile anlatabilirmisin:mrgreen:
hoşbulduk kardeşim :) valla sadece motosikletden değil herşeyden uzak kaldığım için baya bi zor oldu o açıdan bakarsan, hani motosikletim olsa orda kullansam -ki çok isterdim hayalini bile kurdum, orda cross iyi giderdi- bana sıkıntılarımı unuttururdu ama o da yetmezdi inan.
hoşgeldin emin hayırlısı ile teskerenide aldın geldin sonunda :cat:
sağolasın ilkayım çok şükür :)

düzeltme mesajıdır.

Cem yazacağıma emim yazmışım sonra düzelttiğimi sanıp emin yazmışım.aslında cemin mi yazsamılıydım:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar