3.Geleneksel Yuvacık Gezisi Resimleri

Moderatör
Bende soyunucam bir organizasyona, şelale şelale dolaştırıcam hepinizi, kimse ben görmedim, ayy sende mi ordaydın göremedim, aaa bizde oradaydık sen hangi masadaydın, motorun neydi sarı mıydı mor muydu gibi sorular oluşmayacak gezi sonrası.. Aha da buraya yazıyorum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 AM ----------

sizi tanımak güzeldi lucas :rendeer:

Teşekkür ederiz çağla seni de :) Sende olmasan zaten ye iç kalk olacaktı.

Lucas'cım sözlerine kesinlikle katılıyorum.Ben de izmittenim ama izmit mt de birlik yok ben o yüzden istanbul MT ile görüşüyorum.Bu sözlerin umarım arkadaşlara küpe olur bir motosever olarak arkadaşları daha duyarlı olmaya çağırıyorum.. :rendeer:

aynen öyle..biz kendi aramızda organize olamadık..Lucas ile dedğim gibi denk gelemedik,karamürselli arkadaşlarla anlaştık ama askilikten dolayı geç kaldılar yine birleşemedik,foruma defalarca yazdım izmit gölcük yalova karamürsel tarafından gelenler nerde birleşecek buluşacak diye cevap alamadım ben daha ne yapayım?PMÖ ile tel. numaramı gönderdim ettim ne yaptımsa olmadı =) babamla oglum filmindeki gibi ne yaptımda durduramadım izmitli MT cileri =)) bu arada geziden önce sizinlede tanışırım diye umut etmiştim ama olmadı =( artık birdahakine..bu arada değirmendereye yolunuz düşerse tanışmak isterim..

Moderatör
hey sakin ol..:p inan hep böyle olur...kişisel algılama...yeni olmak demeyelimde ilk defa tanışmanın verdiği bir heyecan diyelim...insanlar merhaba dediği kişinin acaba kim olduğunu çözümler sen kendini af buyur biraz aptal hissedersin vs...hep böyledir bu işler...bir ortamda sürekli diyalog varsa ve sen veya bir başkası o ortamın içine tanışma vesilesiylede girmek isterse zorlanır...hele ki utangac bir yapıya sahipse mümkün değildir ortamda adını sanını bile bilmezler...
bir dahaki sefere gülüm bir dahaki sefere...:p

Tekirdağ MT yi bekliyorum abi dört gözle :) Ayrıca kişisel algıladığım herhangi birşey yok, ben ezilmiş, bir köşeye itilmişlerin sesi oldum sadece :p Hepsi bu

bu yazmış olduğun cümleler gerçekten üzücü bendede hayal kırıklığı yarattı aynı şeylerde benim başıma gelecekse varsın kalsın geziler

ohooo her motordan düşen motordan vazgeçseydi şuan hiçbirimiz motor kullanıyor olmazdık...
zaten sitede herkezi tanıyan kimse yok (bu konuda iddalıyım:p) en fazla kişiyi tanıyosa cadı tanıyodur...
şöyle düşünelim canın gezmek istiyomu kardeşim... gel bi organizasyona slm arkadaşlar de bi masa seç oturacak boş bi yer olursa ayakta kalmazsın :p iş, okul, motor, nick ne de oturduğun masa senin grubun olur o grupta mt den zaten...
böyle şeyler söylemeyin üzülüyorum ama:pale:

Moderatör
bu yazmış olduğun cümleler gerçekten üzücü bendede hayal kırıklığı yarattı aynı şeylerde benim başıma gelecekse varsın kalsın geziler

Sen beni bul, ben eşlik ederim sana masalarda :) Tecrübeliyim ben :p

İşin kötü yanı yanlış anlaşılıcam şimdi, topa tutulacağım, maksat üzüm yemek, bağcı dövmek değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 AM ----------

mezit sen kimsin kimlerdensin bu arada? Yalova'dasın ama?

Sen beni bul, ben eşlik ederim sana masalarda :) Tecrübeliyim ben :p

İşin kötü yanı yanlış anlaşılıcam şimdi, topa tutulacağım, maksat üzüm yemek, bağcı dövmek değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 AM ----------

mezit sen kimsin kimlerdensin bu arada? Yalova'dasın ama?

hemşerimsin sana yanlış bana yanlıştır:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 PM ----------

LUCAS :rendeer:ahanda fotom belki görmüşlüğün vardır yerlisiyim yalovanın sen ne işle meşkulsun

Yuvacık dönüşte Bursa dan bir süre eşlik ettiğim iki arkadaş vardı :)birisi cbf 150 sanırım..

Moderatör
hemşerimsin sana yanlış bana yanlıştır:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 PM ----------

LUCAS :rendeer:ahanda fotom belki görmüşlüğün vardır yerlisiyim yalovanın sen ne işle meşkulsun

Elektrik teknisyeniyim.. Topçuların karşısında benoplast ta çalışıyorum, sık sık balıkçılara çay içmeye gideriz eşimle, siyah hyosung GT 250 comet kullanıyorum, denk gelirsek durdur tanışırız hocam :)

Elektrik teknisyeniyim.. Topçuların karşısında benoplast ta çalışıyorum, sık sık balıkçılara çay içmeye gideriz eşimle, siyah hyosung GT 250 comet kullanıyorum, denk gelirsek durdur tanışırız hocam :)

bende çok takılırım oraya yavaş yavaş motorcuların mekanı olmaya başladı zaten. yaz geldi soluğu orda alıyoz tanışırızz.

ya dostum kusura bakma basıcam dedim uzadım yetişemedin herhalde... umarım alınmamışsındır:rendeer:

yok yok ne alınması dostum ya:))) zaten sizi geçtim sonra sizdiniz galiba korna basım sağınızdan gectim el salladım(büyük bir hata 125km üstünde) dengem bozuluyordu:)))):queen::queen::rendeer::rendeer:
sağ salim vardıysanız no problem dostum :cat::cat:

yok yok ne alınması dostum ya:))) zaten sizi geçtim sonra sizdiniz galiba korna basım sağınızdan gectim el salladım(büyük bir hata 125km üstünde) dengem bozuluyordu:)))):queen::queen::rendeer::rendeer:
sağ salim vardıysanız no problem dostum :cat::cat:

yok biz değilizdir o siyah cıbır var bende yada ben görmedim :rendeer:

Selam M.T

Arkadaşlar gezide çekilen resimlerin yanına arkadaşların isimlerini de yazsak mümkün oldukça isimler ya da nickler hatırımızda kalırdı ne dersiniz?:cat:

<IFRAME id=dm_jukebox_iframe style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; OVERFLOW: hidden; WIDTH: 100%; PADDING-TOP: 0px; HEIGHT: 360px" align=center marginWidth=0 marginHeight=0 src="http://www.dailymotion.com/widget/jukebox?list[]=%2Fbookmarks%2Fzafersancak1&list[]=%2Ffeatured&list[]=%2Fzafersancak1&list[]=%2Ffeatured%2Fchannel%2Fauto&skin=default" frameBorder=0 width="100%"></IFRAME>

http://www.dailymotion.com/widget/jukebox?list[]=%2Fbookmarks%2Fzafersancak1&list[]=%2Ffeatured&list[]=%2Fzafersancak1&list[]=%2Ffeatured%2Fchannel%2Fauto&skin=default

Son düzenleme:
Selam yuvacıklılar ben geldim :) Banu aşkın olacak adama söyle de şu fotoları atsın be :p

Ne leyn bu geçmeler siz haftaya görürsünüz geçmeleri..:mrgreen:

korkut abi senle tanışmak çok güzeldi.resimler içinde cok sağol.
Beraber gidelim dedim anadolu yakasında kalacakmışsınız öyle bişey söyledin galiba.şişliye tek geldik :)tek kalınca bende bastım gaza:)) gürkan abileri de gördüm ama bekleyemedim transit geçtim.

herşey çok güzeldi sadece 2 detay dışında (=
1. bana zorla balık önerip yedirten esin saolsun bişe anlamadım yediğimden
he ama orada çok eğlendim başka
2. sedat arkadaşımıza az kızdım o yokuşu inerken şelaleye doğru ... ki çok akradaşımızda kızdı bence ama

bunların haricinde çok ama çok aldığım bir gezi oldu her zamanki gibi mt tadında daha ne olsun yani (=

herşey çok güzeldi sadece 2 detay dışında (=
1. bana zorla balık önerip yedirten esin saolsun bişe anlamadım yediğimden
he ama orada çok eğlendim başka
2. sedat arkadaşımıza az kızdım o yokuşu inerken şelaleye doğru ... ki çok akradaşımızda kızdı bence ama

bunların haricinde çok ama çok aldığım bir gezi oldu her zamanki gibi mt tadında daha ne olsun yani (=

çok ama çok aldığım derken:silent::queen::queen::queen::queen:

abi delerim hiç affım olmaz :queen::queen::queen:
Benim fazer geliyor yakınada bende delmeye başlarım..:p
korkut abi senle tanışmak çok güzeldi.resimler içinde cok sağol.
Beraber gidelim dedim anadolu yakasında kalacakmışsınız öyle bişey söyledin galiba.şişliye tek geldik :)tek kalınca bende bastım gaza:)) gürkan abileri de gördüm ama bekleyemedim transit geçtim.

Bundan sonraki gezilerede katılırsın inşallah bekleriz..:cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar