3.Geleneksel Yuvacık Gezisi Resimleri

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Geziye katılan ve emeği gecen herkeze teşekkürler, dönüşü erken yaptığım icin tek geldim, pek tatsız oluyor toplu gidip tek gelmek. tek basıma yakalanmısım resmi çeken arkadasa tesekkürler :)

mg2101.jpg

Son düzenleme:
cerroş sana bir Allahın kulu kızamaz kıyamaz emin ol...hep seni sevenlerin dilekleridir sitemleridir...cansın canansın kardeşim...

dark abi inan zenle gezmek çok keyifli...ben bunu geçmiş gezilerden bilirim...ama dün arkadaşlar çok enerjikti be abi...atılamayn enerjiler orada patladı napsın gencler...:queen:

vallahi kendimi yaşlı hissettim izlemek daha keyifliydi...:cherry:

özellikle EMRE kardeşimi tanımak keyifliydi...izlerken çok güldürdü beni...hele birde diğer arkadaşın arkasından sarıldığında yıkıldım...yanlış bölgeyi tuttu galiba...:cherry:

unutamıyacahım güzel günlerden bir kaçı heralde :rendeer:
emeği gecen herkeze çok teşekkürler resimler içinde herkeze teşekkürler:rendeer:
motoruma beni yolda bırakmadığı için binlerce kez teşekkürler :cherry: kros mübaret

yalnız ca cerrahi ye iki lafım var kardeşim o tozlar az geldi haftaya bir dağa yaparsın anladın sen onu :queen:

ben hıc bu kadar gazlamamıstım yetısıcem dıye 160 dan asaa dusmedım yahuu krankım kırılsaydı sorardım sıze :p

GKN

Geziye katılan ve emeği gecen herkeze teşekkürler, dönüşü erken yaptığım icin tek geldim, pek tatsız oluyor toplu gidip tek gelmek. tek basıma yakalanmısım resmi çeken arkadasa tesekkürler :)

mg2101.jpg

şu makinayı da bi göremedik :)
cerroş sana bir Allahın kulu kızamaz kıyamaz emin ol...hep seni sevenlerin dilekleridir sitemleridir...cansın canansın kardeşim...

dark abi inan zenle gezmek çok keyifli...ben bunu geçmiş gezilerden bilirim...ama dün arkadaşlar çok enerjikti be abi...atılamayn enerjiler orada patladı napsın gencler...:queen:

vallahi kendimi yaşlı hissettim izlemek daha keyifliydi...:cherry:

özellikle EMRE kardeşimi tanımak keyifliydi...izlerken çok güldürdü beni...hele birde diğer arkadaşın arkasından sarıldığında yıkıldım...yanlış bölgeyi tuttu galiba...:cherry:

senin motora bakçektik, kaç litreyaktı bu gezide :p
emeği gecen herkeze çok teşekkürler resimler içinde herkeze teşekkürler:rendeer:
motoruma beni yolda bırakmadığı için binlerce kez teşekkürler :cherry: kros mübaret

yalnız ca cerrahi ye iki lafım var kardeşim o tozlar az geldi haftaya bir dağa yaparsın anladın sen onu :queen:

senin ne işin var dostum bu yaştan sonra gezilerde falan, kafada lahanalar hareketlerde yumuşamalar..:p

neşen bizide neşelendirdi reis beg...:cat:

senin motora bakçektik, kaç litreyaktı bu gezide :p

P

abi o hengamede gözümüz makinamı gördü...ben sana gelicem...akıcam sana usta...:cat:

ilk defa gördüğüm ve memnun kaldığım arkadaşlar vardı toraman ve mete han tanışmış olduk nice gezilerde devam inş :cat:

Tekerinize,kameralarınıza sağlık.Katılabilmeyi çok istiyordum.Ancak oğluma vermiş olduğum bir kamp sözünü gerçekleştirebilmek için başka bir sitenin gerçekleştirmiş olduğu(tmr) adapazarı poyrazlar gölü kampına araba ile katılmak durumunda kaldım.Bir dahakine birlikte olmak ümidiyle.:pale:

GKN

atarım çeketimi cıkarım abi :queen:

donatlet kalmıştın ne ceketi.. sana lahanayı atan atmış, hemdesapıyla :p
neşen bizide neşelendirdi reis beg...:cat:

abi o hengamede gözümüz makinamı gördü...ben sana gelicem...akıcam sana usta...:cat:

eyvallah beklerim:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 PM ----------

ilk defa gördüğüm ve memnun kaldığım arkadaşlar vardı toraman ve mete han tanışmış olduk nice gezilerde devam inş :cat:

bu ne demek kardeşim........... ayıp ayıppp :queen:

donatlet kalmıştın ne ceketi.. sana lahanayı atan atmış, hemdesapıyla :p

eyvallah beklerim:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 PM ----------

bu ne demek kardeşim........... ayıp ayıppp :queen:

canım benim fırsat olunca hep öyle oluyorum :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 PM ----------

adam akıcam ben sana diyor a bişe demiyon canım benim :)

abi BP Levente geldiğimde valla kendimi yeni üye gibi hissettim...yanlış site buluşmasınamı geldim diye şaşırdım önce...:p sen sağol bana yabancılık çektirmedin hemen benzin istasyonunda sıcaklığını gösterdin...bizde peşinde oluruz artıkın...bırakmayız...müridin oldum say...:p

abi BP Levente geldiğimde valla kendimi yeni üye gibi hissettim...yanlış site buluşmasınamı geldim diye şaşırdım önce...:p sen sağol bana yabancılık çektirmedin hemen benzin istasyonunda sıcaklığını gösterdin...bizde peşinde oluruz artıkın...bırakmayız...müridin oldum say...:p

bize dost lazım usta o dostlarıda burda buluyoruz
saolasın mt bizleri buluşturduğun için :rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:18 PM ----------

Rica ederim tanıştığıma memnun oldum çok keyifliydi
Buğracan,Ekrem ve Cem'e selamlar çok güldük emeği geçenlere teşekkür.

Gezi 1 Mesaj 1 :cyclopsan
Sizlerle tanıştığıma bende memnun oldum.
Ayrıca toplanma noktasına ilk gelen yeni üyeler olarakta resimli madalyayı hak ettiniz:cat:

DSCN3868.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:21 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 PM ----------

Geçen seneyle aynı yorumu yapıyorum: 10 numara gezi oldu. Bu sefer bizimki kazasız oldu (daha tehlikeli durumlarlar karşı karşıya kalmamıza rağmen):mrgreen:

Mağara giriş ve çıkışı en eğlenceli kısım oldu. O kadar kişi o derece kör, bilinçsizce ve amaçsızca çok güzel ilerledik :queen:

Emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkürler, dahası gelsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar