- Konu Yazar
Evet bu pazar Çorum grubu olarak ne yapalım dedik ve Çorum İskilip ve Oğuzlar arasında yer alan ve geçen sene açılışı yapılan Obruk Barajına bi gezi düzenlemeye ve mangal yakmaya karar verdik.
Nevzat Ustanın servisi Japon Moto önünde toplandık ve yol hazırlıklarımızı yapıyoruz :

bu garibanlar af çıkıp tahliye olunca katılacaklar geziye:queen:.nasıl olsa ikisi de hızlı ss çidir yetişirler bize :queen:

K5 yola hazır:

Rodajını tamamlayan Transalp yola çıkmak için can atıyor:

Bu da beni taşıyacak motorum:

Yeni rengi ve aksesuarları çok yakıştı maşallah.

Hocamız da yeni motoruyla birlikte yol hazırlıklarını tamamlamış:

Grubun en renkli simalarından biri Hakan :mrgreen: yola çıkmadan patlak arka lastiğine vida sokmak suretiyle tamir etme başarı ve cesaretini gösterebilecek nadir R1 pilotlarındandır kendisi:queen:

Hayabusa da aramızda bugün : Büyüklere saygı hem motora hem sürücüsüne

her gezide alışveriş ve mangal yakma ihalesi üstünde kalan arkadaşımız Hamdi:rendeer:

yola çıkıyoruz ancak gezimiz ufak aksiliklerle başladı. Mavi R1 in arka lastiği hava kaybettiği için motoru benzin döküp yakmak suretiyle terk ettik
hemen akabinde Nevzat Usta'nın hünerli ellerinde yeniden doğan vn800 ufak bi karbüratör problemi yaşadı:

Ama hiç sorun değil. Nevzat Usta meseleyi kısa sürede halletti ve yola devam. Mekanik yardım olarak gezi esnasında arkadaş olarak da her zaman yanınızda olmasını isteyeceğiniz kişilerdendir Nevzat Usta:rendeer:

Zorunlu mola yerimizden bi kare:

Ve kırkdilim mevkii olarak bilinen çok keyifli virajlarda kıvrıla kıvrıla geldik baraja...suyu görünce kısacık bi mola vermeden olmaz dimi:

Manzara gerçekten güzel. eğer gerekli ilgi gösterilirse cazip bi mekan haline gelebilir:

Baraj etrafında dolaşıp mangal yapacak yer ararken su geçişi de yaptık
Görmüş olduğunuz şahıs çıplak ayakla K5 kullanarak apaçiliğin zirvesini yakaladı :queen:

sıra kawasaki de :

japonlar bu manzarayı görse kahrolur hayabusa dere tepe dolaşıyo:
sudan ben de geçtim ama iri kayalara gelince biraz itme gücü desteği aldım. sport makinelerle enduro bu kadar oluyo anca:mrgreen:

arkadaşlar mangal hazırlığına başladılar. mangalı yakan etleri pişiren arkadaşlara buradan ayrıca teşekkürler. :rendeer:

mangal yanarken biz ırmak kenarında tembellik yapıyoruz

su soğuk ama çok güzel:

Nevzat Usta'nın çırağı Metin manzaranın keyfini çıkarıyor:

başarısız balık tutma girişimleri de olmadı değil

burda neye OK işareti yapıyoruz bilmiyorum ama tek bildiğim ya diyet yapmam lazım ya da beni taşısın diye hayabusa almam lazım:queen:

sonunda sofraya tam anlamıyla çöktük

lüks ve şık değil belki ama ortamımız on numara. Allah bozmasın...

karnımız doyunca motorlarla ilgilenmeden olmaz dimi...

transalp beni dağlara taşlara vurun sürün diyor sanki

vn800 arkadaşımıza çok yakışıyor, kazasız belasız inşallah.

hocam o bellik böbreği üşütmemek için göbeği saklama için değil:queen:

Fatih bu nasıl bi fotoğraf çekmedir. motor yapboz gibi çıkmış
r: Allah'tan ben aşırı yakışıklıyım da enstanteyi kurtarıyorum:queen:

ve kızlar podyumda...

bu kadar adam 5 motorla nasıl geldi demeyin bi de traktör motorlu albea vardı grupta:queen:

yanıyo makineler. Allah nazardan saklasın Maaşallah.

tam bu esnada bmw 1100 gs ile Serkan katılıyor bizlede. mesaisini bitirip gelmiş ortama katılmak için sağolsun.

motor suzuki, t-shirt kawasaki, imaj çakma Clint Eastwood:queen: Nevzut Usta bu yorumları okuduktan sonra beni dükkana sokmayacak vallahi :queen:

dönüş yoluna çıktık ve dodurga ilçesinde kısa bi çay molası verdik:

çok şirin bi ilçeymiş burası:

evet...pazar gününü böyle geçirdik, ufak tefek teknik aksaklıklara rağmen keyifli bi şekilde kazasız belasız gittik geldik çok şükür. yeni gezilerde görüşürüz inşallah...
Nevzat Ustanın servisi Japon Moto önünde toplandık ve yol hazırlıklarımızı yapıyoruz :
bu garibanlar af çıkıp tahliye olunca katılacaklar geziye:queen:.nasıl olsa ikisi de hızlı ss çidir yetişirler bize :queen:
K5 yola hazır:
Rodajını tamamlayan Transalp yola çıkmak için can atıyor:
Bu da beni taşıyacak motorum:
Yeni rengi ve aksesuarları çok yakıştı maşallah.
Hocamız da yeni motoruyla birlikte yol hazırlıklarını tamamlamış:
Grubun en renkli simalarından biri Hakan :mrgreen: yola çıkmadan patlak arka lastiğine vida sokmak suretiyle tamir etme başarı ve cesaretini gösterebilecek nadir R1 pilotlarındandır kendisi:queen:
Hayabusa da aramızda bugün : Büyüklere saygı hem motora hem sürücüsüne
her gezide alışveriş ve mangal yakma ihalesi üstünde kalan arkadaşımız Hamdi:rendeer:
yola çıkıyoruz ancak gezimiz ufak aksiliklerle başladı. Mavi R1 in arka lastiği hava kaybettiği için motoru benzin döküp yakmak suretiyle terk ettik
Ama hiç sorun değil. Nevzat Usta meseleyi kısa sürede halletti ve yola devam. Mekanik yardım olarak gezi esnasında arkadaş olarak da her zaman yanınızda olmasını isteyeceğiniz kişilerdendir Nevzat Usta:rendeer:
Zorunlu mola yerimizden bi kare:
Ve kırkdilim mevkii olarak bilinen çok keyifli virajlarda kıvrıla kıvrıla geldik baraja...suyu görünce kısacık bi mola vermeden olmaz dimi:
Manzara gerçekten güzel. eğer gerekli ilgi gösterilirse cazip bi mekan haline gelebilir:
Baraj etrafında dolaşıp mangal yapacak yer ararken su geçişi de yaptık
sıra kawasaki de :
japonlar bu manzarayı görse kahrolur hayabusa dere tepe dolaşıyo:
sudan ben de geçtim ama iri kayalara gelince biraz itme gücü desteği aldım. sport makinelerle enduro bu kadar oluyo anca:mrgreen:
arkadaşlar mangal hazırlığına başladılar. mangalı yakan etleri pişiren arkadaşlara buradan ayrıca teşekkürler. :rendeer:
mangal yanarken biz ırmak kenarında tembellik yapıyoruz
su soğuk ama çok güzel:
Nevzat Usta'nın çırağı Metin manzaranın keyfini çıkarıyor:
başarısız balık tutma girişimleri de olmadı değil
burda neye OK işareti yapıyoruz bilmiyorum ama tek bildiğim ya diyet yapmam lazım ya da beni taşısın diye hayabusa almam lazım:queen:
sonunda sofraya tam anlamıyla çöktük
lüks ve şık değil belki ama ortamımız on numara. Allah bozmasın...
karnımız doyunca motorlarla ilgilenmeden olmaz dimi...
transalp beni dağlara taşlara vurun sürün diyor sanki
vn800 arkadaşımıza çok yakışıyor, kazasız belasız inşallah.
hocam o bellik böbreği üşütmemek için göbeği saklama için değil:queen:
Fatih bu nasıl bi fotoğraf çekmedir. motor yapboz gibi çıkmış
ve kızlar podyumda...
bu kadar adam 5 motorla nasıl geldi demeyin bi de traktör motorlu albea vardı grupta:queen:
yanıyo makineler. Allah nazardan saklasın Maaşallah.
tam bu esnada bmw 1100 gs ile Serkan katılıyor bizlede. mesaisini bitirip gelmiş ortama katılmak için sağolsun.
motor suzuki, t-shirt kawasaki, imaj çakma Clint Eastwood:queen: Nevzut Usta bu yorumları okuduktan sonra beni dükkana sokmayacak vallahi :queen:
dönüş yoluna çıktık ve dodurga ilçesinde kısa bi çay molası verdik:
çok şirin bi ilçeymiş burası:
evet...pazar gününü böyle geçirdik, ufak tefek teknik aksaklıklara rağmen keyifli bi şekilde kazasız belasız gittik geldik çok şükür. yeni gezilerde görüşürüz inşallah...