ampülü takınca tamam zaten 1 km den çeken alarmıda var oh başka aksesuara gerek yok.güle güle kullan GÜRKAN abi jantını güzelmiş bu demek oluyorki arada sırada jantlar temizlenecek.
ampülü takınca tamam zaten 1 km den çeken alarmıda var oh başka aksesuara gerek yok.güle güle kullan GÜRKAN abi jantını güzelmiş bu demek oluyorki arada sırada jantlar temizlenecek.
Bende ayni yoldan ilke defa gectigimde bu kapaklarin etrafinin bombos oldugunu ve bizim icin yarattigi tehlikeyi gormustum. Ilk defa gidip geldikten sonra, insanin kafasina bu tur yerler kaziniyor, bir daha ki seferde daha dikkat ediyorsunuz.
Ancak Enduro motorlar bu gibi durumlarda gercekten avantajli, yuksekte oturmak, daha uzagini gorebilmek, guvenlik acisindan cok onemli.
Buyuk gecmis olsun, cana gelecegine mala gelsin, bosver.
sen gene her bulduğun deliğe düşmede![]()
valla eskiden ben de enduroların türkiye yollarına en uygun motorlar olduğunu düşünüyodum. Ama bizim yollara en uygun motorlar galiba special crosslar...
süpermoto alıcan abicim, hem trafiğe hem yollara ideal, güzel hareket yapabilirsin, iyi tekere gelir, kaldrımdan duvardan tavandan gidebilirisn, yakıtı bizim makinlaara göre nispeten uygun.. 1-2 sene sonra 2. motor olarak mutlaka garajımda yer alıcak:wiinkk:
gurkan abı bırak su cukurları artık ya taktın sende he dedıgın gıbı her bulduguna gırıosun
aman sen her gördüğün cukura girme aydınım düz yolda ayagına alçı yaptırdın biliyorsun :rendeer::bounce:
gördüğümüz çukurlara pamuk tıkama kampanyası başlatalım o vakit![]()
gördüğümüz çukurlara pamuk tıkama kampanyası başlatalım o vakit![]()