huyum kurusun öleyimdir![]()
ayyyhh yesinler azıcık mütevazi olu insan
huyum kurusun öleyimdir![]()
ayyyhh yesinler azıcık mütevazi olu insan:queen:
inan öyle olur olum yaratık değil :queen::wiinkk:
peştamalla çıkarmayın beni hee
dağılın uleeyn
peştamalla çıkarmayın beni hee
dağılın uleeyn
herkes okumaya gelmiş arkadaş niye kimse bişey yazmıyo bu nasıl bir ortam yawww :mrgreen:
öncelikle hoş bulduk arkadaslar merak etmeyin benim motorun bu haliylede derdim yok sadece gurup sürüsünde tehlikeli bir durumda kimseyi riske atmak istemem ama arka fren olmadan bile kullanıyorum motoru baska bir aksilik olmazsa fren olsun olmasın geliyorum oazar günü![]()
Kocaelinin Şirin Beldesi Yuvacık Köyüne gidiyoruz. 17 Mayıs 2009 Pazar
Ana Buluşma Noktası
Tarih: 17 Mayıs 2009 Pazar
Saat: 9:30 (Hareket 10:00)
Buluşma Noktası: İstanbul Çamlıca Otoyol Gişelerinden 18km sonra ki ilk benzin istasyonu (Opet Benzin İstasyonu- Otoyol Kurtköy çıkışını geçtikten sonra otoyol üzerindeki ilk benzinci)
Yol Güzargahı: Buluşma noktası Otoyoldaki Opet benzin istasyonundan hareket - Otoyol Batı İzmit- Derince Gişelerinden çıkılacak - Gişelerden sonra mola ve Kocaeli MT ile buluşma - Yalova istikametinden sahil yolu takip edilip Yuvacık'a ulaşılacak.
Buluşma Noktası Harita: Google Haritası
Yuvacık Haritası
![]()
Avrupa yakasından buluşup gelecek arkadaşlar için buluşma noktası, Levent BP Benzin İstasyonudur. Buluşma saat: 09:00. Yol güzergahı 2. köprü üzerinden tem otoyoluna giriş, ana buluşma noktası varış.
Avrupa Yakası Buluşmsa Noktası Google Haritası
![]()
Gezi Yapılacak Mekan: Karaaslan Alabalık & Kamping Tesisleri:
Yeme-İçme ve Fiyatlar: Yemek olarak yer belirlenmiş olup kendimize ait yerler ayrılacaktır.
3.cü senemize özel tüm yemekler herşey dahil 15 ytl
Balık yemek istemeyenLer için menude değişiklik yapılıp yerine köfte, tavuk, kırmızı et olarak değişebilir bu sizin arzunuza kalmış.
Ayrıca isteyen arkadaşlar kendi istedikleri şeyi pişirebilme imkanına sahiptir. Bugun için ızgara ve kömür bulunmaktadır ve ücretsizdir.
Gezi için hatırlatma:
- Grup Sürüşünde Kullanılan El İşaretleri
- Grup Gezileri (Hasan Alp İNAN)
- Motosiklet Teorisi #5, Grup Gezileri (Donald Duck)
Arkadaşlar Topanma alanları ilk sayfada belirtildiği gibidir.
Tüm arkadaşlara öncelikle tekrardan söliyim.. Lütfen ama lütfen yolda gelirken grup sürüşlerine dikkat edelim.. Unutmayın ki sizlerin yanınızda olan sizlerin ne yapacağını bilmeye bilir. Tekrardan belirtitiğim gibi GİŞELERDEN ÇIKICAK ARKADAŞLAR LÜTFEN GİŞE ÇIKIŞINDA DİKKATLİ VE YAWAİ ÇIKIN..
Saat 10:00 da OPET'TEN hareket edilicek.. Kocaelinde ki tüm hazırlıklarımız tamamdır..
Mutluluk ve sevinç içinde sizleri bekliyor olucağınız..
öncelikle![]()
abicim sen tedbirini almadan onca motorun arasına girme bence motorundan emin ol sonra kimsenin vebaline girmemişolursun rahat rahat yaparsın gezini :cat: :cat:
Kocaelinin Şirin Beldesi Yuvacık Köyüne gidiyoruz. 17 Mayıs 2009 Pazar
Ana Buluşma Noktası
Tarih: 17 Mayıs 2009 Pazar
Saat: 9:30 (Hareket 10:00)
Buluşma Noktası: İstanbul Çamlıca Otoyol Gişelerinden 18km sonra ki ilk benzin istasyonu (Opet Benzin İstasyonu- Otoyol Kurtköy çıkışını geçtikten sonra otoyol üzerindeki ilk benzinci)
Yol Güzargahı: Buluşma noktası Otoyoldaki Opet benzin istasyonundan hareket - Otoyol Batı İzmit- Derince Gişelerinden çıkılacak - Gişelerden sonra mola ve Kocaeli MT ile buluşma - Yalova istikametinden sahil yolu takip edilip Yuvacık'a ulaşılacak.
Buluşma Noktası Harita: Google Haritası
Yuvacık Haritası
![]()
Avrupa yakasından buluşup gelecek arkadaşlar için buluşma noktası, Levent BP Benzin İstasyonudur. Buluşma saat: 09:00. Yol güzergahı 2. köprü üzerinden tem otoyoluna giriş, ana buluşma noktası varış.
Avrupa Yakası Buluşmsa Noktası Google Haritası
![]()
Gezi Yapılacak Mekan: Karaaslan Alabalık & Kamping Tesisleri:
Yeme-İçme ve Fiyatlar: Yemek olarak yer belirlenmiş olup kendimize ait yerler ayrılacaktır.
3.cü senemize özel tüm yemekler herşey dahil 15 ytl
Balık yemek istemeyenLer için menude değişiklik yapılıp yerine köfte, tavuk, kırmızı et olarak değişebilir bu sizin arzunuza kalmış.
Ayrıca isteyen arkadaşlar kendi istedikleri şeyi pişirebilme imkanına sahiptir. Bugun için ızgara ve kömür bulunmaktadır ve ücretsizdir.
Yuvacık Gezi Alanından Fotoğraflar
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu arada Geçen Sene yaptığımız gezide bazı aksilikler çıkmıştı bunu biliyoruz.. bu sene daha düzenli bir şekilde şimdiden hazırlanmaya başladık.. Ve erkenden tarihi belirlemek istedim.. Bu arada biLmeyenler İçin ben Loft![]()
Geçen Sene yapılan geziden bir video
[YT]Ojk4RYslZ7w[/YT]
http://www.metacafe.com/fplayer/1325332/autoPlay/.swf
Geçen Sene yapılan gezi fotoğrafları
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fotoğraflar 01 - Fotoğraflar 02 - Fotoğraflar 03 - Fotoğraflar 04 - Fotoğraflar 05 - Fotoğraflar 06 - Fotoğraflar 05
Gezi için hatırlatma:
- Grup Sürüşünde Kullanılan El İşaretleri
- Grup Gezileri (Hasan Alp İNAN)
- Motosiklet Teorisi #5, Grup Gezileri (Donald Duck)
eee nerde bulşçaz peki ??