Şimdi tarih değişiyor mu değişmiyor mu son durum bu mudur
Belki katılabilirim hız limiti nedir grup halinde mi olacak kafaya göre mi takılınacak daha ayrıntılı açıklamayı kim yapacak ...
üzülme çağla ya ben sana söz verdim ya canlı yayın yapıcam sana aaaa... :wiinkk: :queen: :queen: :queen:
Şimdi tarih değişiyor mu değişmiyor mu son durum bu mudur![]()
Şimdi tarih değişiyor mu değişmiyor mu son durum bu mudurBelki katılabilirim hız limiti nedir grup halinde mi olacak kafaya göre mi takılınacak daha ayrıntılı açıklamayı kim yapacak ...
Ana Buluşma Noktası
Tarih: 17 Mayıs 2009 Pazar
Saat: 9:30 (Hareket 10:00)
Buluşma Noktası: İstanbul Çamlıca Otoyol Gişelerinden 18km sonra ki ilk benzin istasyonu (Opet Benzin İstasyonu- Otoyol Kurtköy çıkışını geçtikten sonra otoyol üzerindeki ilk benzinci)
Yol Güzargahı: Buluşma noktası Otoyoldaki Opet benzin istasyonundan hareket - Otoyol Batı İzmit- Derince Gişelerinden çıkılacak - Gişelerden sonra mola ve Kocaeli MT ile buluşma - Yalova istikametinden sahil yolu takip edilip Yuvacık'a ulaşılacak.
üzülme çağla ya ben sana söz verdim ya canlı yayın yapıcam sana aaaa... :wiinkk: :queen: :queen: :queen:
canlı yayın kablosunu keserim ona göre ya gelicek yada hiç bişe yok :bounce:
banu poğacama sarkma lutfen.gurkan abı anadolu yapalım yahu nasıl olsa burdan gecıcez.el insaf ya.benzın parası ayarlamaya calsıyorum.
Farklı çeşit motosikletler olacağı için belirli bir hız oluşturulacaktır..Sen dikkat et yinede kaybolmayoksa seni de geçen senede bir arkadaşın yaşadığı gibi Ankara'dan almak zorunda kalmayalım:queen::queen:
Anladım bunu biliyorum zaten soruma cevap alamadım ama ben hala...
Yollarda tek başıma kalırmıyım herkes bastırıp gider mi sonra kurtlar kuşlar yemesin)
cbr 125 le yolda kalmazsın merak etme,
ayrıca senden çok daha yavaş motorlar olacak merak etme,
grup halinde gidilecek zaten.
OK teşekkürler![]()
canlı yayın kablosunu keserim ona göre ya gelicek yada hiç bişe yok :bounce:
banu poğacama sarkma lutfen.gurkan abı anadolu yapalım yahu nasıl olsa burdan gecıcez.el insaf ya.benzın parası ayarlamaya calsıyorum.
canım arkadaşım benim bi sen düşünüyon beniz zaten :queen:
acı bana ihtiyar
şafakcım senden pm bekliyorum malum konuyla ilgili hemide çok acil :bounce:
Geliyorsan 49. sayfadaki listeye kendini ekleyebilirsin:cat:
Paparazi yenge BANU iş başında:mrgreen::mrgreen: