gold doberman aranıyor bilgisi olan yardım etsin.

selam arkadaşlar resimde gördüğünüz gold doberman cinsi köpekten arıyorum, elinde olupta bakamadığından vermek isteyen, yavrusu olupta vermek isteyen veya makul bi fiyatla satmak isyeten varsa bakmak için bahçem vardır bilginiz olsun site aracılıyla bana bilgi verebilirmi şimdiden sağolun ilgilendiğiniz için.:wiinkk:

intoko yada sahibinden sitelerinden ararsan çabuk çözüme kavuşursun bura kısıtlı

daha önce rottweiler besledim,pitbull besledim bir sürü ürettim sattım vs.arkadaşımda dişi doberman var ama bu gold,king vs muhabbetleri hep 3 kağat amaçlı.yavrularını satmak isteyenler ırkın başına gold,king,ultra vs koyup insanları kandırıyorlar sonra adamda başka bi ilandaki köpeğin gold yada king olmadıgını görüp diğerini alıyor gibi.tabi dobermanda aynı durum söz konusu mu bilemiyorum.arkadaşıma bi sorarım dişisi hamileyse yazarım buraya..

daha önce rottweiler besledim,pitbull besledim bir sürü ürettim sattım vs.arkadaşımda dişi doberman var ama bu gold,king vs muhabbetleri hep 3 kağat amaçlı.yavrularını satmak isteyenler ırkın başına gold,king,ultra vs koyup insanları kandırıyorlar sonra adamda başka bi ilandaki köpeğin gold yada king olmadıgını görüp diğerini alıyor gibi.tabi dobermanda aynı durum söz konusu mu bilemiyorum.arkadaşıma bi sorarım dişisi hamileyse yazarım buraya..

sağol cevabını bekliyorum.

arkadaşta vardı 2 ay önce sattı yine sorayım bakalım başka bulabilirmi bişey çıkarsa yazarım buraya :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar