Trafik Polisi ve Jandarma arasındaki farklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi günler herkese.Ben trafik polisi ve jandarma arasındaki farkları tartışmaya açıyorum.Herkes fikrini çekinmeden belirtsin. :)

Tek farkı Polis şehir merkezinde Jandarma şehir dışında yetkisini kullanıyor ..Yetki bakımından hiç bir farkları yok ikisininde yetkisi aynı...

JANDARMALAR ACIMASIZ OLUR HABERİNİZ OLSUN TORPİLEDE BAKMAZ (İSTİSNALAR KAYDEYİ BOZMAZ)

POLİS ÖLE DEĞİL HEMEN KAFAYA ALDIN MI MEMLEKET ŞU BU PAÇAYI KURTARIRSIN
YADA ARKAN VARSA TAMAMDIR. :d:d

Moderatör
Çok tehlikeli bir konu :) Kürşad abimiz vardı bir zamanlar forumda Jandarma Trafikte görevli, konuyu duymasın görmesin :p
Dip not : Jandarma kanunlarca belirlenmiş trafik kurallarına tamamen, noktası ve virgülüne kadar uyar, zaten görevi de budur.

Jandarma asker işte, emir neyse odur; emir demiri keser, o kadar.
Tolerans beklemeyin. :)
Askerliğin disiplini ve kuralları katıdır.

Belki de ruhsatın arasına 3-5 bir şey koyacaksın.Eğer rüşvete niyeti varrsa alır gider yoksa 'Sen devletin memuruna rüşvet mi teklif ediyorsun ' gibi cevapla karşılaşırsan abi ben ruhsatı cüzdan yerine kullanıyorum diyerekten yırtmak ama ehliyet olmadığı içnide yırtamıyorsun... :cherry:

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Herhangi bir alanda kisileri,kurumlari,kuruluslari veya devlet'i küçük düsürecek resim,yazi,alinti vb. seyler kesinlikle yasaktir.Bu gibi durumlarda uyari yapmadan üyeyi forumdan silme hakkimiz saklidir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar