Beni tayfadan sayıyormusunuz :mrgreen:
ben levent bp de buluşacak olan ları kastettim sanırım sen oraya gelmicen :rendeer:
Beni tayfadan sayıyormusunuz :mrgreen:
sana güveniyorum banu canlı yayın bekliyorum senden![]()
bizim tayfadan kaç kişi var bilgisi olan varmı :rendeer:
Güven sen bana... :cherry: :thumleft: ::139::
Erken buluşsak biraz sohbet ederiz Bp de
Erken buluşsak biraz sohbet ederiz Bp de
ben levent bp de buluşacak olan ları kastettim sanırım sen oraya gelmicen :rendeer:
Mesaj alındı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 PM ----------
Kaç kişi ve kimlerin katıldığı halen belli değil,organizatörün vah haline :mrgreen::mrgreen:
sana güveniyorum banuuu hayallerimi yıkma sakın
işin gücün lak lak be kardeşim :queen:
Eeeeee ortamını bulursan sohbete doyum olmazkine:cat:
Eeeeee ortamını bulursan sohbete doyum olmazkine:cat:
Bencede saat kaçta orda olucaz normalde.? :silent:
Bencede saat kaçta orda olucaz normalde.? :silent:
Avrupa yakasından buluşup gelecek arkadaşlar için buluşma noktası, Levent BP Benzin İstasyonudur. Buluşma saat: 09:00. Yol güzergahı 2. köprü üzerinden tem otoyoluna giriş, ana buluşma noktası varış.
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=41.073827,29.015842&spn=0.002475,0.006781&t=h&z=18
Bence saat 8 de buluşalım bir şeyler atıştırırız sohbet ederiz .:cat:
Saat: 09:00 mu..??? :cyclopsan:silent: Benim 08:00 de kalkmam lazım :salut: Maalesef daha erken gelebileceğimizi sanmıyorum...ale:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 PM ----------
Saat: 08:00 de orda olmak için benim Saat: 07:00 da kalkmam gerekli.. :silent: :cyclopsan
Saat: 09:00 mu..??? :cyclopsan:silent: Benim 08:00 de kalkmam lazım :salut: Maalesef daha erken gelebileceğimizi sanmıyorum...ale:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 PM ----------
Saat: 08:00 de orda olmak için benim Saat: 07:00 da kalkmam gerekli.. :silent: :cyclopsan
Bir günde erken kalk yenge ne olacakki:mrgreen:
abi yazıyorya orda levent bp diye saat 9 da :rendeer:
Benim de 06:00 da kalkmam gerekliDert değil yani
Feda olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 PM ----------
Katılıyorum![]()
O zaman Geliyorsun saat 8 de :cat:
Bir günde erken kalk yenge ne olacakki:mrgreen:
Bayramlarda tatil yaptığına say erken kalkmayı![]()
Benim de 06:00 da kalkmam gerekliDert değil yani
Feda olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 PM ----------
Katılıyorum![]()
levent bp ye de beraber gidelim bence hatta sabahın kötünde buluşup bi kahvaltı yapsak hiç fena olmaz he :cherry: