[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
gökhand,sen nerelerdesin bakiiiim ?

halukcuğum,ben de var,alıyorum zaten yanıma.

senin testtini yiyim.:queen:
:queen: :cat:
herifin tekinin motoruna film kaplıyodum.

uğurlamaya kimler geliyor. cuma saat 2 de mustafa abinin ordan kalkıyoruz.

adama biraz yardım etmişsin, hemen laf ediyorsun:bounce: :farao: ayıp sana hocam :cherry: :queen:
uçaklamı gidiyorsunuz arkadaşlar
günaydın arkadaşlar:rendeer:
varmı daha erken söyleyebilecek:bounce:​

[Nacizane benim uyguladığım usul trafikten %10 daha hızlı sürüşle kaçış sürüşü yapmak, araçlardan veya araç kümelerinden uzak durmak, onlarla paralel sürüşlere girmemek ve aynadan arkamı 6-7 saniyede bir kontrol etmektir. Birde gelişi güzel ıslak zeminlere rastlanan şehir içi yollarımızda çok dikkatli sürmektir.]
bu yazı alıntıdır.ama benim yıllardan beri tam olarak uyguladığım sürüş karakteridir
sizce doğrumudur, sizin taktiğiniz nedir arkadaşlar:silent:

Günaydın Millet

Zafer abi aşağıda yapılan 'Site nasıl olmuş' anketine ''ÇOK KÖTÜ'' notunu verdim İnsallah kale alıp eski siteyi geri yüklerler :queen:

Herhalde kimse siteyi okumadan İl gruplarına dalıyor, muzdaripler

arkadaşlar bana fotoğraf makinasının pilleri için hızlı şarj cihazı lazım. yardımcı olabilecek bir hayırsever motorcu arkadaş varmı. mardin için lazım.

Doğrudan şebekeye bağla, 1sn de dolar. Ama 2sn de patlar çekirge :queen:

buarada bizi uğurlamaya kimler geliyor. cuma saat 2 de mustafa abinin ordan kalkıyoruz.

İncirlikten kalksaydınız yanağınızdan öperdim ciğerim :rendeer:

Günaydın Adana lı Motosiklet tutkunları hayırlı işler bol kazançlar

İstanbuldan Adanaya günaydınlar.:rendeer:

Sizede Günaydın :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:41 AM ----------

[Nacizane benim uyguladığım usul trafikten %10 daha hızlı sürüşle kaçış sürüşü yapmak, araçlardan veya araç kümelerinden uzak durmak, onlarla paralel sürüşlere girmemek ve aynadan arkamı 6-7 saniyede bir kontrol etmektir. Birde gelişi güzel ıslak zeminlere rastlanan şehir içi yollarımızda çok dikkatli sürmektir.]
bu yazı alıntıdır.ama benim yıllardan beri tam olarak uyguladığım sürüş karakteridir
sizce doğrumudur, sizin taktiğiniz nedir arkadaşlar:silent:

o nedenle sık sı radara takılıyon :mrgreen: :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:41 AM ----------

hepinize iyi akşamlar beyler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

yav adaşım senin km.saatin bozuk eksik gösteriyordur.senin testtini yiyim.:queen:

Ne yapim sen olmayınca böyle garip garip testler yapıyom :p :mrgreen:

herifin tekinin motoruna film kaplıyodum.

arkadaşlar bana fotoğraf makinasının pilleri için hızlı şarj cihazı lazım. yardımcı olabilecek bir hayırsever motorcu arkadaş varmı. mardin için lazım.
buarada bizi uğurlamaya kimler geliyor. cuma saat 2 de mustafa abinin ordan kalkıyoruz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 PM ----------

Halukcum geziye giderken merasim törenimi istiyorsun :pr: Sen şimdi birde gelince istersin :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar