[ADANA MT]10 mayıs karboğazı gezisi

çoooooooook güzel olmuş yaaaa elinize ayagınıza bileginize benzininize ve sayamadıgım diger herşeyinize saglık:)

Adana İl Temsilcisi
gözlerimiz yine çeşitli nedenlerden dolayı aramızda olamayan arkadaşlarımızı aradı.

Beni otobanda redline yaparken kimse fotoya çekemedimi :) Tabi ses hızı ile gittiğim için zor oluyordur :mrgreen:

Buda Türk insanının ne denli mucit yapıya sahip olduğunu gösteriyor. Kim yelliyecek bu ateşi şimdi ver gazı yansın. Yalnız bizimkiler gaza gelip gazı fazla açınca ateş söndü.

İşte aranızda mühendis olmayınca böle oluyor ciğerim :bounce:

Oksijen basacaksınız yanması için, ekzost gazı değil :queen::queen:

çok güzeldi gerçekten çok eğlendik başrol oyuncumuz gökhan hocama çok teşekkürler katılan tüm arkadaşlarada ayrı ayrı teşekkür ederim ama sonunda benim için iyi olmadı eski yoldan gelmeye karar vermiştim biraz viaj yapmak için keskin bir virajda kayıp düştüm çok şükür ben ve motorumda hiç birşey yok selamlar herkese

çok güzeldi gerçekten çok eğlendik başrol oyuncumuz gökhan hocama çok teşekkürler katılan tüm arkadaşlarada ayrı ayrı teşekkür ederim ama sonunda benim için iyi olmadı eski yoldan gelmeye karar vermiştim biraz viaj yapmak için keskin bir virajda kayıp düştüm çok şükür ben ve motorumda hiç birşey yok selamlar herkese

geçmiş olsun sayın abim. sende bişey yoksa sorun yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:30 AM ----------

İşte aranızda mühendis olmayınca böle oluyor ciğerim :bounce:

Oksijen basacaksınız yanması için, ekzost gazı değil :queen::queen:

Abi sen geldinde sana gelmemi dedik. Ancak bizde kaldırım mühendisi olarak bu kadarını yaptık. :queen:

asıl fotolar haluk abimdeymiş
yaa bende gelmek istiyorum artık sizinle yeter sıkıldımmmm :(

Memleket hasretim yine doruk noktalara ulaştı :mrgreen: Sayın adanalı abilerim, hemşerilerim çok mükemmel bir gezi olmuş. Daha nice gezilere inşallah...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar her seferinde ayrı bir lezzet yaşatıyorsunuz ..... İyiki sizinleyim....iyiki motorcu olup böyle güzel insanlarla tanışmışım...hepinize teşekkür ederim süper bir gezi idi...Gökhan kardeşimede devesucukları için ayrıca teşekkür ederim.....İnşallah en kısa zamanda kankim Ümitte aramıza katılır....Ümitcim muzaffer kardeşimle seni aradı gözlerimiz yollarda ...sensiz olmuyor çabuk dön....

Arkadaşlar her seferinde ayrı bir lezzet yaşatıyorsunuz ..... İyiki sizinleyim....iyiki motorcu olup böyle güzel insanlarla tanışmışım...hepinize teşekkür ederim süper bir gezi idi...Gökhan kardeşimede devesucukları için ayrıca teşekkür ederim.....İnşallah en kısa zamanda kankim Ümitte aramıza katılır....Ümitcim muzaffer kardeşimle seni aradı gözlerimiz yollarda ...sensiz olmuyor çabuk dön....

Abi gözlerim yaşardı böyle duygusala bağlıyorsun olmuyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haluk benim karttaki bir sürü resim yok be yav.....nooldu yükleyemedinmi....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar