siyah 100 ukh

arkadaşlar bugün mondial baayinde siyah 100 ukh gördüm siyahı çıkıyormuydu onun??? bide 120 km yol (muğla fethiye arası) benim pejo çift kişi çıksam yola nolur acaba yolda şişermi yuanarmı :D:D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çıkıyor tabi çıkmaz olurmu bizzat bindim:p yola çıkarsanız allah yadımcınız olsun:p

valla o model var onda bişi yok da sen pejola o yola niyetlenme
ha olmaz değil ama mahvedersin aleti bnm mobylette durmadan 45 dk filan gezince cacık oluyor. Hele yağ azsa kesin sıkışıyo .Şimdiye kadar 1 defa kitlettim o da az yağ ile uzun yoldan.Dikkat et motorun kitlemesi de hiç korkulmayacak bişey değil .............!

o zaman siyahdan şaşılmazzz:d başka motorda yok pejoyla çıkıcaz gibi ama yakıt nasıl gidicek onuda bilmiyorum yolda kalırsak bide gece vakti ehliyet yokda:p pejoma güveniyorum ama bilmiyorum :p:p:p:p:p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 PM ----------

çıkıyor tabi çıkmaz olurmu bizzat bindim:p yola çıkarsanız allah yadımcınız olsun:p

kardeşim senin 100 ukh yi biliyorum resimleri var bende (erdem ben vatan71_mekan48 :p)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar