[Tekirdağ - MT]

slm arkadaşlar yalovadan yazıyorum :) bugün baya bi gezdik kardeşim ve eşi ile mete abi çınarcığa da gittim şelalelere bol bol foto çektik
ilerde yayınlıyacağım belki akşam saatlerinde atarımm resimleri
yarın için herkeze iyi yolculuklar arkadaşlar sanırım her biriniz ayrı yerlere gidiyorsunuz :)
benim ise yarınki gezi planım adapazarı geyve olacak orda da çeker foto fakat onları daha sonra yayınlayacağımm
görüşmek üzere herkeze yarın için kazasız sürüşler dilerim :)

sağol kardeşim sanada hayırlı dönüşler inşallah

sunay gelcenmi sen

Son düzenleme:
5 motor gittik Pınarhisar a. Ziyaret etmeyi düşündüğümüz motorcu pazar günü kapalıydı. Daha önceden pazar kapatmadığını bize söyleyen arkadaşları bir elime geçirirsem neler yapacağım :)

Neyse çok keyifli bir gezi oldu herşeye rağmen. Kaynarca da ölü balık bile yedik :) Alabalık havuzu tadilatta olduğu için başka biryerden balık getirdiler.

Gidiş ve dönüş yolculuğu çok keyifliydi o günün anneler günü de olması dolayısıyla erken dönmek zorunda kaldık. Fotoğrafları en kısa zamanda ekleyeceğiz.

Havalar da düzeldi artık Metehandro Cincinatinin Çınarcığına da gitme vakti yaklaştı :)

aRkadaşlar MErhaba! Site Bakımda Oldugundan dolayı Yazamadık hiç birimiz.. bizde Gittik Geldik Çana.. Harika Bİr Organizasyondu.. ÖZellikle Farukların grup 1200 km yol yaptı.. Cumartesi Günü Bandırma'dan Manyas Kuş Gölüne ve Oradanda Manisaya kadar gittiler.. Ve Geri Döndüler. Pazar Sabahı 6 civarı karşıladım onları.. Donmuşlardı:) Benimde Dönüş yolunda DEbriyajımda problem cıktı ve geziyi ERdek Feribotu ile sonlandırdım. Gezinin Topiği bi kaç gün içinde açılır.. daha yorgunlugunu atlatamadık :p

hepimiz gittiğimiz yerlerden sağsalim geldikya şükürler olsun arkadaşlar lütfen fotoları koyalım gidemeyen erkadaşlarda gidemedikleri yerleri görsünler

hepimiz gittiğimiz yerlerden sağsalim geldikya şükürler olsun arkadaşlar lütfen fotoları koyalım gidemeyen erkadaşlarda gidemedikleri yerleri görsünler

evet süleyman abi katılıyorum sana herkez sağ salim kazasız geldi :cat:
benfotolarımı eklemeye çalışacağım çok sevkli bir yolculuk yaptım diyebilirim kardeşim ve eşi ile
pazar günü bende 430 km geçik yol yaptım :)
ama eve geldiğimde resmen bitmiştimm
hatta kınalıdan sonra artık bitsin bu yol dedim resmen :p

Resimleri bekliyoruz arkadaşlar...
Bu arada kimse Jandarma olayından bahsetmemiş, çabuk unuttunuz herhalde :)

ÇAn yatar vili başkan...maalesef...bari diyorum Pınarhisara gidemde bizim smırnofun muhitine uğrayam...
kanka , yaza beklerim seni . gel hem 1 gecede konaklariz bizim yaz evinde :wiinkk:

5 motor gittik Pınarhisar a. Ziyaret etmeyi düşündüğümüz motorcu pazar günü kapalıydı. Daha önceden pazar kapatmadığını bize söyleyen arkadaşları bir elime geçirirsem neler yapacağım :)

Neyse çok keyifli bir gezi oldu herşeye rağmen. Kaynarca da ölü balık bile yedik :) Alabalık havuzu tadilatta olduğu için başka biryerden balık getirdiler.

Gidiş ve dönüş yolculuğu çok keyifliydi o günün anneler günü de olması dolayısıyla erken dönmek zorunda kaldık. Fotoğrafları en kısa zamanda ekleyeceğiz.

Havalar da düzeldi artık Metehandro Cincinatinin Çınarcığına da gitme vakti yaklaştı :)

siz hangi ustayi ziyarete gittiniz ?, atilla usta diye tahmin ediyorum .

kaynarcada alabalik yediginiz restorantta bir sure komilik yapmistim , cok guzel anilarim gecmisti orda:)

Fotolari 4 gozle bekliyorum ...

kanka , yaza beklerim seni . gel hem 1 gecede konaklariz bizim yaz evinde :wiinkk:

siz hangi ustayi ziyarete gittiniz ?, atilla usta diye tahmin ediyorum .

kaynarcada alabalik yediginiz restorantta bir sure komilik yapmistim , cok guzel anilarim gecmisti orda:)

Fotolari 4 gozle bekliyorum ...

Alper motor a gitmiştik. Fiyatların çok uygun olduğunu söylemişt birkaç arkadaş. Hatta oradan bolca malzeme alanlar da olmuş. Biz sadece oraya gitmek için gitmedik zaten. Haftasonu oralara doğru gazlayalım o yolları da görelim istedik. Alper motor bahaneydi. Gelmişken alabalık da yiyelim dedik. Fena da olmadı zaten. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biz de Cumartesi günü baba-oğul bi tekirdağ turu yapıp geldik
Aslında Pazar günü Pınarhisar'a gitmek isterdik ama Barış'ın Tekirdağ Satranç turnuvası yüzünden gidemedik

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ne güzel kimse kaza ve bela olmadan dönmüş evine . bizde 3 arkadaş küçük çaplı bi gezi yaptık ani bi planla pınarbaşı-çorlu arası, bu arada süleyman abi kızma bana gelmedim diye bizimde ne yapacağımız belli değildi işten dolayı çan'a da gidemedik zaten kısmet değilmi
ş.bikaç foto da benden size

sağdaki kankam ufuk soldaki ise arkadaşımız sunay

bu arada bana geride kalıyosun diyen sunay ve kankam ufuk kısmet olursa transalp'i aldığım zaman yine sokucam sizi o bozuk yollara bakalım kim geride kalıcak o zaman

motorları şu tepeye çıkardık traktörün zor gittiği yerden gittik açıkçası cros motor gibi bayağı bi toz yedik ama olsun tepede foto çekmemişik sonradan aklımıza geldi bidahakine inşallah.

benden bu kadar kısa zamana bunlar sığdı sizlerde atın fotoları da bi görelim arkadaşlar bidahaki gezide görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar