yarın havada süper valla
BEKLİYORUM GÜRCAN MUSAİT OLURSAN GEL ÇOK GÜZEL YERLER VAR O TARAFTA
hepimiz gittiğimiz yerlerden sağsalim geldikya şükürler olsun arkadaşlar lütfen fotoları koyalım gidemeyen erkadaşlarda gidemedikleri yerleri görsünler
Resimleri bekliyoruz arkadaşlar...
Bu arada kimse Jandarma olayından bahsetmemiş, çabuk unuttunuz herhalde![]()
kanka , yaza beklerim seni . gel hem 1 gecede konaklariz bizim yaz evinde :wiinkk:ÇAn yatar vili başkan...maalesef...bari diyorum Pınarhisara gidemde bizim smırnofun muhitine uğrayam...
5 motor gittik Pınarhisar a. Ziyaret etmeyi düşündüğümüz motorcu pazar günü kapalıydı. Daha önceden pazar kapatmadığını bize söyleyen arkadaşları bir elime geçirirsem neler yapacağım
Neyse çok keyifli bir gezi oldu herşeye rağmen. Kaynarca da ölü balık bile yedikAlabalık havuzu tadilatta olduğu için başka biryerden balık getirdiler.
Gidiş ve dönüş yolculuğu çok keyifliydi o günün anneler günü de olması dolayısıyla erken dönmek zorunda kaldık. Fotoğrafları en kısa zamanda ekleyeceğiz.
Havalar da düzeldi artık Metehandro Cincinatinin Çınarcığına da gitme vakti yaklaştı![]()
5
Havalar da düzeldi artık Metehandro Cincinatinin Çınarcığına da gitme vakti yaklaştı![]()
kanka , yaza beklerim seni . gel hem 1 gecede konaklariz bizim yaz evinde :wiinkk:
B]
kanka , yaza beklerim seni . gel hem 1 gecede konaklariz bizim yaz evinde :wiinkk:
siz hangi ustayi ziyarete gittiniz ?, atilla usta diye tahmin ediyorum .
kaynarcada alabalik yediginiz restorantta bir sure komilik yapmistim , cok guzel anilarim gecmisti orda
Fotolari 4 gozle bekliyorum ...