Motorum çalındı

Son düzenleme:
Aklımızda bulunsun Ümit kardeşim, geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede motorun bulunur....

geçmiş olsun inşallah hemen bulursun. bu adi hırsızlar senin motosiklet almanımı bekliyorlarmış acaba.:pr:

Sağolun arkadaşlar ilginiz için. Dün noter satışını aldım ve akşam eve geldim. Sabah yok. 1 Gün bile binmek nasip olmadı.

Geçmiş olsun.. Umarım en kısa zamanda bulursun...

Geçmiş olsun birader anadolu yakasın da bu aralar biraz fazla olmaya başladı hırsızlık

Geçmiş olsun yanlış anlamadıysam alındığı gün çalınmış çok üzüldüm gerçekten ..

İnşallah en kısa zamanda bulunur

Motosikleti
ZX12R
güzel makina imiş..inşallah gittiği gibi bulunur..:pale:

çok gemiş olsun be kardeşim,bu kadar olur yani,aldıgın şahısları tanıyormuydun,böyle insanları dolandıranlarda var sattıgı motoru akşama kaldırıyorlar,inşallah bulunur demkten başka bişey gelmiyor elden..

By_StaR kardeş aklına gelen farklı şeyleri paylaşırsan bilglenelim bizde.

Evvela gecmis olsun arkadasim , verdigin link'de calinan motosiklete ait plaka bilgisi bulunmamakta buda yardimci olmak istiyen arkadaslar icin onemli.

Noter satisi sonrasinda boyle bir olayin basina gelisi biraz celiskili.

Satisi yapan arkadaslari tanirsmisin ? yakinligin varmi ve tabiki satis oncesin'de motosikleti gelisi guzel bir moto tamirciye goturdunuzmu ? o tamirci soyle 10 15 dk lik bir test surusu yaptinmi ?

çok geçmiş olsun.inşallah bulunur

böyle olayları görünce hem ikinci el motor almaktan hem de satmaktan uzak durasım geliyor.
motoru satan kişi eğer devir işlemleri yapılmadıysa o kadar canı sıkılır. ayrıca kendisi de bir zan altına girebilir. satan kişiden de şüphelenilebilir. hem satan hem alan papaz olabilir o yüzden çok kötü bazen ikinci ele bulaşmak

1000 liralık motor almak ve satmak pek akıl karı görünmüyor devir işlemi vergi sigorta ceza hırsızlık derken. gönül diyor at çöpe böyle satacağına

Plaka tamamda plakadan sonra bir kac soru daha sormusdum tek seferde aydinlatabilirmisin bizleri?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar