yamaha tzr 50 - yzf r125

merhaba arkadaslar ılk defa motor alıcam ve vıteslı motot almak ıstıyorum mondıal vs alacagıma
yamaha tzr 50 hosuma gıttı acaba ızmırde satan bayı war mı tavsıye edermısınız ben motoru sehır ıcınde kullanıcam hem bıraz tarz sekıl ıcın hemde ısımı gorsun dıye
yamaha nın yzf r125 de hos bır motor gıbıduruyor ama sız ustadlarım olarak bana yardımcı olmanızı beklıyorum
bu ıkı motordan bırısını almayı dusunuyorum aralarında boy farkı warmı acaba buyukluk farkı yanı
bırde fıyatları ve yakıt tuketımı ne kadardır acaba

yamaha tzr50 2 zamanlı bir motor. türkiyeye çok az sayıda geldi diye biliyorum. 10 adet civarında :)
2. el fiyatı 4000 ile 6500 tl arası
yzfr 125 4 zamnlı.
2. el fiyatı 7000 tl den başlıyor. sıfır fiyatı 8150tl.
izmirde tzr50 bulabileceğini zannetmiyorum ama yzf 125 bulabilirsin.

merhaba arkadaslar ılk defa motor alıcam ve vıteslı motot almak ıstıyorum mondıal vs alacagıma
yamaha tzr 50 hosuma gıttı acaba ızmırde satan bayı war mı tavsıye edermısınız ben motoru sehır ıcınde kullanıcam hem bıraz tarz sekıl ıcın hemde ısımı gorsun dıye
yamaha nın yzf r125 de hos bır motor gıbıduruyor ama sız ustadlarım olarak bana yardımcı olmanızı beklıyorum
bu ıkı motordan bırısını almayı dusunuyorum aralarında boy farkı warmı acaba buyukluk farkı yanı
bırde fıyatları ve yakıt tuketımı ne kadardır acaba

TZR50 alamazsın, Türkiye'ye gelmiyor. Paran varsa YZFR125 al, yoksa CBR125 al.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kızlıktoprak istanbul motorda bir tane tzr 50 var bilgiğim kadari ile ikinci el arıyıp bilgi alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar