Motosikletiniz olmasaydı.....

Arkadaşlar motosikler çok tehlikeli olmasına rağmen çok zevkli ve güzel bi alet. Ben neredeyse 50 mtre ilerideki bakkala motorla gidecem. Biyerlerim iyice alıştı motorun üstüne:p

Hayatımıza bu kadar giren ve çoğumuzun çocuğu gibi ilgilendiği motosikletlerimiz olmasaydı ne olur du? Ne yapardık?

ne yapacağını ilk olarak ben söyleyeyim.. bi bisikletin olurdu onunla bakkala makkala heryere onunla giderdin..

sonrada www. bisiklet .com die b forumi sitesinde:) bisikletimiz olmasaydı ne yapardık die konu açardın..

olabilirmi sence.bana katılıomusun:mrgreen::)

Motosikleti
BWS 100
bizim ev merkeze uzak

okula çarşıya giderken her otobüse veya dolmuşa bindiğinde lanet edersin,
en yakın bakkal 1km dan yakın değil her yürümek zorunda kaldığında lanet edersin,
bir yakının seni eve yada herhangi bir yere bırakmak için yolunu uzattığında yine lanet edersin canına kanına dokunur,

eğerki için de bu hastalık varsa ..............

Mersin İl Temsilcisi
Allah etmesin lan!!! ağzından yel alsın!!!

hemen gidip bir tane alırdım :)

oh beee, çözüm buldum rahatladım ha...

canım çok sıkılırdı hayattan belki zevk alamazdım,binmesem bile bi motosikletimin olduğu beni gururlandırıyo ve seviniyorum

ne yapacağını ilk olarak ben söyleyeyim.. bi bisikletin olurdu onunla bakkala makkala heryere onunla giderdin..

sonrada www. bisiklet .com die b forumi sitesinde:) bisikletimiz olmasaydı ne yapardık die konu açardın..

olabilirmi sence.bana katılıomusun:mrgreen::)

olamaz dye bişey olamaz tabiki. :wiinkk: ama sana katılmıyorum....:p Motorsuz olmak düşünmesi bile insanın içini ürpertiyor.... Allah yokluğunu göstermesin:)

Son düzenleme:
Motosikleti
Hornet
olmadığı günler kendimi çok kötü hissediorm şuanki gibi..iyileşir iyileşmez direk almayı düşünüyorum:)
bi sözle açıklamak gerekirse..=>"kontağı kapattığında sıradan hayat başlar":cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motopikisletim olmasaydi tabanvay yapardim :cherry:

otobüse binerdiniz :D

abi otobüse binmek iyi hoş güzel de. Ben yıllarca otobüs ve minübüse bindim.

Lanet olsn çektiğim eziyetler sıkıntılar insanlarımız çok düşüncesiz anlayışsız dengesiz olduğu için. Artık çekilmiyor abi otobüs falan. hele sıcakta körüklü otobüste allahım yarabbim o terlek tomurcuk tomurcuk her yerimden akarken. Ve otobüsçülerin yaptığı iğrençlikleri söylemiyrm. Hele minübüsçülerin artık kimin eli kimin cebinde oluncaya kadar yolcu almaları. Admlar neredeyse minübüsün üstüne koltuk koyup yolcu alacaklar :cyclopsan Abi motor olmazsa olmaz ya....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikletsiz bır hayat dusunulemez.

motorsiklet bir hayat felsefesi trafikte arabaların arasında geçişi sokak ve sokak başlarının kralı gideceginiz bir yere en kısa zamanda varabilen bir araçtır

Son düzenleme:
he he he benim daha iyi bir fikrim var eğer motosikletim olmasaydı artçılık yapardım hiiiiiiiii

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar