"Yerle ilk öpüşmem" - Bir sevgi filmi :P

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bisiklet kıllanamayan motorun üstüne çıkarsa yerleri öpmeye mecburdur

arkadaşım cins misin nesin? ::angry2:: daha türkçeyi öğrenmeden ne diye maydonoz oluyosun? yazdığın diğer mesajları da gördüm. motor mühendisiymiş...

mesaj sayın artsın diye ota boka her aklına geleni yazmak zorunda da değilsin.

allahın sonradan görme hödüğü... ::yanliss:

öncelikle geçmiş olsun allah beterinden korusun 15-20 ile düştüm deyip boşverme bende aynı şekilde düştüm başparmaktaki alçı geçen hafta çıktı kırık olduğunu 2 gün farketmedim bile sol kalçandaki hematom da önemlidir geçmesi zaman alır sert çarptıysan kalça kemiğinde çatlak ta oluşmuş olabilir mutlaka doktora git en azından film fln çektir için rahat olsun , tekrar geçmiş olsun
ana fikir :) öntekeri kilitlersek = GAME OVER

Mersin İl Temsilcisi
Kimi Sanat Için, Kimisi De Motosiklet Için öpüşür Abicim... Geçmiş Olsun.

arkadaşım cins misin nesin? ::angry2:: daha türkçeyi öğrenmeden ne diye maydonoz oluyosun? yazdığın diğer mesajları da gördüm. motor mühendisiymiş...

hocam takma boşver...ipini çözende hata..

Mersin İl Temsilcisi

az önce de bana özelden cins bir me3saj atmış, ben 1200 lük kullanıyorum, seninki de motor mu" diyor.
&()=?=)?=) motorunu salağın yaw... ::rantinp:::pokey::::158::::158::::158::

bana bak,
seni motor diye çeviririp, lastik diye yalkarım. özelden cins cins mesajlar yazıp da canımı sıkma...

terbiyeni de takın...

Son düzenleme:
az önce de bana özelden cins bir me3saj atmış, ben 1200 lük kullanıyorum, seninki de motor mu" diyor.
&()=?=)?=) motorunu salağın yaw... ::rantinp:::pokey::::158::::158::::158::

söylesin bakalım honda'nın hangi motoru 1200 lükmüş :pr:::tartis::

Baktım profiline de, "Honda riders" diye bir modelmiş...!

belki honda jazz 1.2 dir de yanlış yazmıştır :queen:

bi de motorunun sadece yol bilgisayarı 4000tl imiş :queen:

"servise alda gittiğin motor motor olacak tutturmuşsunuz kanuni racer gidiyorsunuz çin malı sonuçta 0 motoru getirip bir çöplüğe bırak motorun fiyatı ne kadar benimkinin yol bilgisayarı 4000 ytl satın alır onu kazıklanmayın çünkü kanuni yerli üretimdi geçen seneye kadar çinlilere sattılar

Motor Mühendisi

:rendee r:KANUNİYE VERİLEN PARA ÇÖPE ATILMIŞTIR BENCE DEVAM EDİN"

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun dostum.Ben tanıdıkları sürekli alıyorum kısa mesafeli olsada götürüyorum.Almazsam içimde bir burukluk hissediyorum.Bende bu durumda yolda kalsam benide kimse almazsa diye kendimi onun yerine koyuyorum tabi orası İstanbul sende haklısın.Tekrar geçmiş olsun.
motor dolmuş mu ki tanıdıklarını alıp götürüyorsun?
Artçılık öyle herkesin harcı değildir.Ayrı bir eğitimi vardır,motorun selesinde oturabilen herkes artçı olamaz.
Bir gün birini düşürürsen,ya da birlikte düşerseniz o burukluğu nerende hissedeceğini tahmin bile edemezsin:)

gecmıs olsun arkadasım.dun gece banada bırı el kol yaptı.baktım telaslı bı adam kardesını vurmuslarmı bıcaklamıslarmı tam anlamadım bısey olmus işte acile kadar gotururmusun benı dedı.gece saat 3 falan.hastanede yolumun ustundeydı 1-1.5 km uzaklıkta tmm dedım gel bıraktım hastaneye.savaskayan abi haklı motor dolmus degıl ama bole durumlardada bırılerıne yardım etmekten zarar gelmez bence..

:D kacaymış tv ler sorsaydın ya :D ya daha hiç bisiklet hariç öle teker kaydı topraga geldi fln diye düşmem olmadı:D kar yağdığı zmn bilerek düşerim o ayrı konu:) ama yerle böle hafif tanışmana sevindim ben kaportayla tanıştım o daha bi değişik :) şaka bi yana geçmişolsun koruma demirsiz gezenlere hayret ediyorum nelerine güveniyolar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar