Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba Selçuk bey, adanada mutlaka bekliyoruz hatta hafta sonuna denk gelirse daha güzel olur çünkü biliyorsunuz biz burada bayaa bi kalabalığız. sizi ağırlamak isteriz. birde gezinizle ilgili size ön bilgi veririz.

0.505.6715611
0.534.9535557

Son düzenleme:
selçuk dostum Adana'dan önce Mersin'den geçiyorsun biraraya gelmeden teğet geçersen olmaz zaten 1 temmuzda tatilimiz başlıyor (ortalama yükseltme sınavları biterse) sizin tatil erken olmuş biraz. Ama yolların anormal olmadığı bir zaman dilimi daha sağlıklı elbette. Okullar kapandıktan sonra yazlıkçılar sağolsun trafiği felç ediyor.:)

Arkadaşlar tarih 30 Mayıs kesin.. İzinlerimizi yazdırdık.. Mersinde en kral tantuniciyi Vıceroy un tarif etmesi yada Mersinde bize oraya kadar eşlik etmesi şart..:mrgreen:

Haluka ilgin için teşekkür ederim. Muhakkak arıyacağım.....

Teşekkürler...

:) dostum benim istediğin tantuni olsun canın sağolsun.Sen sağlıcakla yolculuğunu gerçekleştir. :cat:

Arkadaşlar tarih 30 Mayıs kesin.. İzinlerimizi yazdırdık.. Mersinde en kral tantuniciyi Vıceroy un tarif etmesi yada Mersinde bize oraya kadar eşlik etmesi şart..:mrgreen:

Haluka ilgin için teşekkür ederim. Muhakkak arıyacağım.....

Teşekkürler...

rica ederim ne demek keyif benim için.

:) dostum benim istediğin tantuni olsun canın sağolsun.Sen sağlıcakla yolculuğunu gerçekleştir. :cat:

tantuniye bende katılırım. sonra buraya gelir bide kebap yaparım. sonra akşam gider kolestrolüme baktırırım. :queen::queen:

arkadaşlar merhaba bende sonunda gv 650 me kavuştum saygılarımla hepinize selamlarr

tebrikler murat bey resim yokmu görelim bi sizi.

ya arkadaşlar dün istanbul motordaydım meraktan gv650 nin kayışını sordum ve şok oldum 1100tl. kanuniden alınırsa , 1600tl. globalin zamanında getirdiği hyo.lar için kayış tabii kide kdv ve işçilik hariçmiş.Tabii ister istemez kafamda bir soru oluştu bu meret kaç km.de bir değiştirilir? Gv650 im yok ancak fiyatı duyunca ilgimi çekti gv650 kullananlar değişmesi gerektiğinde ne yapar,o fiyatı duyduklarında ne düşünürler vs...

sana ucuz söylemişler 3000 lira diyende oldu daha önceden bu kayış baya ilgi çekiyo

dostum kazıklanmakdansa yurt dışından getirtiyosun 200 dolar

daha koparmayı başarabileni ben duymadım koparan varsa yazsın 30-35 bin gidiyo diye duymuştum

daha önceki sayfalarda bu konu ile ilgili bol miktarda bilgi mevcut

Son düzenleme:
global de 350 euro herşey dahil fiyatı vardı. Değişen kur olunca 700 ytl civarına gelir.30.000 km de super sportta değişecek olan bir çift lastik fiyatıdır, bu da anormal değil.musturakinin dediği gibi dışarıdan çok daha ucuza getirme ihtimali var elbette.Murat hayırlı olsun.İyi günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim. Aramıza hoş geldin. :cat:
Harley Davidson ayda 360 ytl taksitle (5 senelik) satılmaya başlamış talep patlaması yaşanmış ve dünyada ilk kez bu markada taksit kampanyası yaşanıyormuş! ne düşünüyorsunuz?
Harley Davidson dünyanın en özel motosiklet markalarından biri. Dünyada milyonlarca tutkunu olan Harley, son yıllarda Türkiye'deki satışlarını da artırmaya başladı. Özellikle ayda 200 euro ödemeli kampanya ve 9 bin 900 euroya kadar inen fiyatlar kullanıcı sayısının artmasını sağladı.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=11593022&tarih=2009-05-07

h1io7.gif
h2fd2.gif
:p

Son düzenleme:
2-3 sayfada bir kayış üzerine konu açılıyor.Ama daha aramızdan birinin bile kayışına bişey olmadığı halde gözümüz korkmaya başlıoyr.Bence gereksiz yaf biz yol yapmaya bakalım.Ben gv250 nin kayış ve dişlilerini 550tl ye 2005 te değiştirmiştim.şu an ki fiyatıda bence ozamnkinden daha fazladır.Abartmaya gerek yok varsın olsun 100 lira pahalı olsun.Kaldı ki netten daha uyguna bulunabiliyor.

Murat bey hayırlı olsun...Artık görelim fotoğraflarını..GÜle güle kullanın...:rendeer:

haluk bey çantalar harika bbir kaç resim gördüm nasıl yaptın merak ettim vallahi benim hayalim ben uzun yol için aldım motoru ve kesinlikle
ihtiyacım var yardımcı olursan sevinirim

hemen anlatayım murat bey. önce cantanın şekli için bir şablon oluşturuyorsun. sonra çantanın yanları için 1mm etrafına sardığın bölüm için (kolay bükülebilmesi için) 0,40 lık galvanizli saç kestiriyorsun. bunların içine belirli bölgelere sağlamlığı ve bir nevi arka tarafa koruma demri görevi oluşturması için lama demirinden yapılma u biçimde demirlerle destekliyorsun sonra bunları birleştirip vinleks deriyle kaplıyorsun. kilitlerini takıyorsun ve çantalar meydana çıkıyor. maalesef bu kadar kolay olmuyor. ben biraz da detaylı çalıştım. o yüzden çok uzun sürdü. haa birde bu çantaları motora tutturmak için yananız gereken aparatlar var çok uzun işler benden size tavsiye haızr çantalardan bulmaya çalışın. bnların ben hepsini evde yaptım. tabi eşimle bir kavga "evi atölyeye çevirdin bu ne hal diye" sonra evde bayaa bi alet edevat olması lazım. velhasıl çok zor iş. ama ısrar ederseniz yine yardımcı olurum. yukarıda telefonum var.

selam abiler kardeşler nasılsınız?yav bayadır giren yok herhalde başlık çok gerilerde kalmış bende selam edeyim size hem de başlık biraz önlere gitsin diye girdi yapmak istedim.bu arada haluk abi antalyada 3 yıl kadriyede görev yapmışsın bugün öğrendim :) ailem de serik'te yaşıyorlar.yazın antalyaya yolu düşen herkesi muhakkak beklerim abilerim kardeşlerim.herkese iyi günler iyi akşamlar.kazasız belasız keyifli sürüşler :)

arkadaşlar malum motoru 2.el 15000 de aldım huyunu suyunu yeni öğreniyom sanki benzin göstergem bozuk gibi depoyu fullediğimde dolu gösteriyo normal çalışırken ortalama150 km yoldan sonra tekrar full gösteriyo anlam veremedim bilmem gereken bir çalışma sistemimi var acaba birde ısınınca sanki vites geçişleri sertleşiyo gibi geldi bunlar normal mi tecrübelerinizi paylaşrsanız sevinirim

arkadaşlar malum motoru 2.el 15000 de aldım huyunu suyunu yeni öğreniyom sanki benzin göstergem bozuk gibi depoyu fullediğimde dolu gösteriyo normal çalışırken ortalama150 km yoldan sonra tekrar full gösteriyo anlam veremedim bilmem gereken bir çalışma sistemimi var acaba birde ısınınca sanki vites geçişleri sertleşiyo gibi geldi bunlar normal mi tecrübelerinizi paylaşrsanız sevinirim

tekrardan hayırlı olsun,GV650 nin değil bir çok motorun benzin göstergesi doğru göstermez.Arabalara göre benzin depolarının şekli farklı olduğundan dolayı yakıt şamandırası %75 lere varan doğruluk tahmini vardır. Ayrıca yolun eğimine göre sürekli gösterge değişir durur.Bilakis GV650ye rakip olan veya olmayan bi çok cruiser motorlarda benizin göstergesi yoktur.Bu motorda olması ve yaklaşık olarak göstermesi bile büyük bir nimettir.GV650 de yedek depo musluğu olmadığı için 1. çite düşmeden benzin almakta fayfa vardır diye düşünüyorum.Benim motorda kırmızı çite düştüğünde 4 lt daha benzin kalıyor.Aslında 4lt çok fazla bir yakıt ama genede risk almadan benzinliğe yanaşmak en iyisidir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 PM ----------

selam abiler kardeşler nasılsınız?yav bayadır giren yok herhalde başlık çok gerilerde kalmış bende selam edeyim size hem de başlık biraz önlere gitsin diye girdi yapmak istedim.bu arada haluk abi antalyada 3 yıl kadriyede görev yapmışsın bugün öğrendim :) ailem de serik'te yaşıyorlar.yazın antalyaya yolu düşen herkesi muhakkak beklerim abilerim kardeşlerim.herkese iyi günler iyi akşamlar.kazasız belasız keyifli sürüşler :)

ilker abi saygılar dediğin gibi form sizinki kadar aktif değil.Geçen yıllarda da GV250 aynı böyleydi,bakalım hayırlısı belki bizimkide bir gün bol bol paylaşımlı bir topik olur.

evet ilker serik den bir sürü öğrencim vardır benim. çoğunuda çok severim. hala görüştüğüm çocuklar da var. kadriyede 3 yıl çalıştım. çok keyifli bir 3 yıldı.

tekrardan hayırlı olsun,GV650 nin değil bir çok motorun benzin göstergesi doğru göstermez.Arabalara göre benzin depolarının şekli farklı olduğundan dolayı yakıt şamandırası %75 lere varan doğruluk tahmini vardır. Ayrıca yolun eğimine göre sürekli gösterge değişir durur.Bilakis GV650ye rakip olan veya olmayan bi çok cruiser motorlarda benizin göstergesi yoktur.Bu motorda olması ve yaklaşık olarak göstermesi bile büyük bir nimettir.GV650 de yedek depo musluğu olmadığı için 1. çite düşmeden benzin almakta fayfa vardır diye düşünüyorum.Benim motorda kırmızı çite düştüğünde 4 lt daha benzin kalıyor.Aslında 4lt çok fazla bir yakıt ama genede risk almadan benzinliğe yanaşmak en iyisidir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 PM ----------

ilker abi saygılar dediğin gibi form sizinki kadar aktif değil.Geçen yıllarda da GV250 aynı böyleydi,bakalım hayırlısı belki bizimkide bir gün bol bol paylaşımlı bir topik olur.
cevap için sağol bende tırsmıştım iyi oldu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------

haluk bey çanta yardımı için teşekkür ederim ben hayatta beceremem sizin gibi zaten burda malzemede bulamam netten araştırdım en aşağı 600 ytlye bu iş bitiyo ama iyi para valla bilmiyorum sizden başşka çanta takan da görmedim hani olurmu olmazmı emsalde yok kısmet artık

geçen haftadan bir kaç kare gelsin o zaman :p

bu maskeyle hiçbir araç benim yanımda durmaz herhalde :p :p :p

Son düzenleme:
evet ilker serik den bir sürü öğrencim vardır benim. çoğunuda çok severim. hala görüştüğüm çocuklar da var. kadriyede 3 yıl çalıştım. çok keyifli bir 3 yıldı.

abi o zaman emekli bir öğretmenin çocuğu olarak seni kesinlikle antalya'da ağırlamak isterim.inşallah aynı zamanlarda boş vaktimiz olur da.sen de nostalji yaparsın antalya'da :)

emrahcım evet gv 250 de geçen sene çok gerilerde kalıyordu.hiç unutmuyorum.o başlık ana sayfadan düşmesin diye girip sırf yazmak için birşeyler yazıyordum.ana sayfada olunca baya arkadaşın dikkatini çekmiş olacak ki şimdi gv250 kullanıcı sayımız arttı.şimdi girdikçe 650 ye de bakıyorum arada :) eğer gerilerde kaldıysa size böyle bir selam yolluyorum işte :) :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar