byük gçmiş olsun daha dün bnde bi kaza yaptım karşı tarafta byük zarar var allaha şkr bşyim yok bnde ama bize ders olmalı bnlar
elbette ders almazsak bir anlamı olmaz zaten nefes almamızın
Çok geçmiş olsun arkadaşım, umarım herşey bundan sonra daha iyi olur senin için.
Özetle, yaşamın tokatı bazen sert olabilir fakat kendimizi farketmemizi sağlar.
Umarım anlatabilmişimdir, fikirlerinize ve düşüncelerinize saygı gösteriyorum.
Tekrar çok geçmiş olsun.
hepimiz için.. ve ben ona nur cemaatinden kalma bir deyimle şefkat tokadı diyorum..
abi cok uzuldum.cok gecmis olsun.
tavsiyelerinede uyacagim.allah sizin gibi abilerimizi basimizdan eksik etmesin
teşekkür ederim. emniyet kemeri gerçekten önemli. ben de toyotada çalışırken edinmiştim bu alışkanlığı. gözümle göre göre beynime kazınmıştı önemi..
estağfirullah ben kimim ki. allah herkese gönlüne göre hayat versin..
büyük geçmiş olsun can bişe yok şükür
insan bu gibi olayları yaşamadan kim ne derse desin farkına varmıyor hayatın anlamını
önemli olan farkındalık
herkezin bir şansı var iyi değerlendirmemiz gerek
tekrar çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
teşekkürler takendy. allah kimseye daha kötüsünü göstermesin diyebilirim.
geçmiş olsun dostum,
Bahsettiğin aptallıklarıı hepimiz yaparız ama her zaman bedel ödemeyiz.Bedel ödeyeceğimiz gün gelip çattığında bazen malımızla,bazen canımızla öderiz.
Kaç kez kaza yaptığımı hatırlamıyorum ama yollarda 1.500.000 km yi geçeli çok oldu.
Her yolculuk yeni bir tecrübe,her kaza daha fazlasını öğretiyor ve yollarda öğrenecek çok şey var.
teşekkürler. hem yolda hem hayatta öğrenecek daha pek ama pek çok şey var...
savaş abi birde göz göre göre intihar var...daha bu sabah 160 la Yenikapı kavşağa girdim toparlamaktan vazgeçtim ve sağa İDO Feribot girişine doğru zor attım kendimi...neden yetişebilmek için...sorumluluk gereği...değermiydi hayır...arac mercedes vıto...normal binek arac olsa mümkün değil hakimiyeti kaybederdim...Bakırköyden aşağı E5 te 220 ile indiğimi bilirim...nedir bu şimdi...ahmaklıkmı aptal cesaretimi...
yani kendine acımıyorsan hiç şu melek gibi ufaklığıda mı acımıyorsun?
valla bana bir şey olsaydı diye düşündüm.. valide çok üzülürdü..
ama hayat.. herşey bizler için..
ehh be ne hale gelmiş araba geçmiş olsun Allah tekrarından korusun.eğer kemerin takılı olmasa başına gelebilecekleri düşünemiyorum bile :S zeki insan herzaman kemerini takan insandır.
valla zeki demeyelim de, kafası azıcık çalışan insan emniyet kemerini takar zaten.
teşekkürler, daha kötüsünü yaşamamanızı temenni ederim.