Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Burak sağolasın.
Beyler aradım Serap hanım hemen yardımcı oldu.Geri dönüş 5dk.
Hemen arayın derim. Benden hizmete 10 puan :cat:

Bu arada Cumartesi 6ya kadar açıklarmış, çalışan arkadaşların bilgisine.

AXA dan yapılan sigorta için cezası ile birlikte 38ytl çııktı :bounce::queen:

(sanırım modelden:wiinkk:)

Burak sağolasın.
Beyler aradım Serap hanım hemen yardımcı oldu.Geri dönüş 5dk.
Hemen arayın derim. Benden hizmete 10 puan :cat:

Bu arada Cumartesi 6ya kadar açıklarmış, çalışan arkadaşların bilgisine.

AXA dan yapılan sigorta için cezası ile birlikte 38ytl çııktı :bounce::queen:

Cezası ile birlikten 38 yani cezasız ne kadar acep?

niaaa... bana 41 lira fiyat çekmişlerdi!
daadarım laaan!! :p

Dad kardeşim :queen:(öyle yazmışsın da )demek cezan yok diye pahalı söylediler galiba 35tl dolaylarına sabitliyeceğiz:cat:

niaaa... bana 41 lira fiyat çekmişlerdi!
daadarım laaan!! :p

:queen:

Burak sanırım modelden,kayda geçen kazadan ve başka şeylerden ufakda olsa etkileniyor. Çünkü ben telefon açtım, peşinen söylemedi. Plakayı alıp bakayım dedi. :cat:

Cezası ile birlikten 38 yani cezasız ne kadar acep?

Dad kardeşim :queen:(öyle yazmışsın da )demek cezan yok diye pahalı söylediler galiba 35tl dolaylarına sabitliyeceğiz:cat:

Murat abi sanırım seninki 35 in biraz altında olacak. Arayıp fiyat alabilirsin hemen.

Sigortacılar şu çakallığı hep yapıyor dikkat; plakayı söylüyorsunuz sorgu için işlemi başlatıyor. Fiyat size cazip gelmiyor, siz başka biryere başvuruyorsunuz, ama artık sorgulatamıyorsunuz. Çünkü evrağınız kesilmiş artık. Sözlü müracaatınız var :)

Bunlarda yapıyor, ama fiyat cazip bea :queen:

bu sigortacılara özgürlük vermişler o konuda. fiyatları kendileri belirliyorlar. artık herkes tutturduğuna geçirmeye çalışıyor. Fatih'ta AXA sigorta.

Telefon veriim hatta; 0 212 534 98 78

benimkide geçti 15 gün sigorta.banada 80 çekti eski yerim.hepimizin istikamet axa fatih oldu ozaman.şükür 1 sene daha muayene derdim yok.

murat abi bidahakine dikkatli bakiim.o sizin cafenin(kafika mıydı) önündeki sokakta turladım bakındım gormedim.

arkadaşlar buarada 3 ve 4. denemelerimdede 20 tl benzin ile 200km yi geçtim.hala anlamış değilim açık hava filtresinden performans ve ekonomi nasıl sagladıgımı.

picture0190vb8.jpg

picture0152gx0.jpg

picture0153mp7.jpg

picture0154iu6.jpg

ÖN LASTİK:300X18
ARKA LASTİK:350X18
MAX GÜÇ KW/R/MIN:9,5/9000
SİLİNDİR HACMİ:TEK SİLİNDİR 149,50CC
MAX TORK N.M/R/MIN:11,3/7000
SOĞUTMA SİSTEMİ:HAVA+YAĞ SOĞUTMA
TİTREŞİMİ ENGELLEYİCİ KRANK BALANSÖR SİSTEMİ

Ayrıca motorla beraber gelen aksesuar modelleri de çok zengin.Ön Cam-Koruma Demirleri-Sis farları-Sissy Bar-Ayak Koyma Pedalları-Arka Çanta Takma Demirleri-Çamurluklar üzerinde metal şeritler-Yüksek ve çaylak gidon-Kauçuk kaplamalı elcikler-Kırılmaya karşı esnek sinyallar....
Bunun dışında Km saati-Devir Saati-Akü göstergesi-Benzin göstergesi-Sinyal,Uzunlar ve Boş vites gösterge lambaları mevcut.
İthalatçısının internet adresi:
www.polen-tr.com

Herkese keyifli sürüşler

çokk güzellllllllllllllllllll

Hayırlısı olur insallah bende vermiştim 1 hafta kadar durdu sadece 2 teklif geldi birisi kanuni racer ile takas istemişi biride ford taunus ile :mrgreen: istemiş şuan bir değişiklik yok her an gidebilir yani...

Abi o çantaların değeri nedir?

Son düzenleme:
Hayırlısı olur insallah bende vermiştim 1 hafta kadar durdu sadece 2 teklif geldi birisi kanuni racer ile takas istemişi biride ford taunus ile :mrgreen: istemiş şuan bir değişiklik yok her an gidebilir yani...

Abi o çantaların değeri nedir?

Yan çantalar 85.. (Fuar özel fiyatı)
bide arka çanta var, o da Ali abimin hediyesi.. Ama nami'de; gidip alamadım hala! :)

Son düzenleme:
Murat abi dün sana ulaşamadım, biraz geç aradım sanırım.

Muayene için esenyurt 18 Mayıs pazartesi sabah 9:00 sana uyar mı?

Diğer önerilerede açığım, sabah olsun yeter. Bazı eksiklerim var tamamlamam gereken. Özellikle motorun stop etmeme durumu :)

Burak hayırlısı olsun. Ben yinede "şaşırdım" diyorum :p

Dün yolda kaldım!! :cyclopsan

Ama neden..? Çünkü benzin bitti.. Benzin göstergesini ciddiye almazsan böyle löp diye kalırsın ortada!.. :p Neyseki yedek depo var, açıverdim kendilerini; pek bir güzel oldu.. :rendeer:

Ama neden..? Çünkü benzin bitti.. Benzin göstergesini ciddiye almazsan böyle löp diye kalırsın ortada!.. :p Neyseki yedek depo var, açıverdim kendilerini; pek bir güzel oldu.. :rendeer:

Ehehe benim bir kere yedekte bitmişti ancak benzin istasyonu göz mesafesinde olunca :queen:zaten spor salonundan çıkmıştım ,o gayretle...

Senin bahsettiğin yerde yaptırdım ben Burak, sağolasın. 38lira tuttu.

5 dakika sürmüyor arkadaşlar.

ragman ile cuma saat 10.00 muayene randevusunu Esenyurt'a aldık yaniii Crim'in mekana gidiyoruz ,Nami oralarda mısın?:p
Hava da 25-28 derece aralığında artık naparız bilmem:mrgreen:
Ardından sigortayı da yaptırayım 38 tl ye:cat:

ragman ile cuma saat 10.00 muayene randevusunu Esenyurt'a aldık yaniii Crim'in mekana gidiyoruz ,Nami oralarda mısın?:p
Hava da 25-28 derece aralığında artık naparız bilmem:mrgreen:
Ardından sigortayı da yaptırayım 38 tl ye:cat:

Sigortanın muayeneyle alakası yok değil mi?..

Rastlantıya bak bende pazar günü benzin bitti yolda kaldım yedek ile evin kapısından girdim stop etti kaldı.Aynı Türk filmi gibi :queen::queen::queen:

Rastlantıya bak bende pazar günü benzin bitti yolda kaldım yedek ile evin kapısından girdim stop etti kaldı.Aynı Türk filmi gibi :queen::queen::queen:

Ya ben yedekle bayağ gittim halilim..
OPET'e ulaşana kadar tırım tırım gitti maşallah. Üstelik 2 kişiydik.
Opetten başka istasyondan benzin almamaya çalışıyorumda.. :)

baya dediğin ne kadar ?Ben 6 km geldim gelene kadar sürekli öksürdü ne kadar pislik varsa çekti :mrgreen:

benimde o kadardır en fazla..
bu arada 10 liralık benzinle yanlış hesap yapmadıysam 104km gittim.
iyi maşallah..

Ahh nerde o günler::lac:: bende usta buldum 2 zamanlı ustası tanırsınız belki sitede Extrema'yı (Emrah) o hatır için bakacak benim aletede ondan sonra yakıt düşer insallah::asker::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar