[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın adana mt nin datlı su motorcuları herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

akşam katılanlar,ben ve eşim,demir gürsel,çelik gürsel,barbudos,ceyhan ekibi suat ve özden,osman güzel muhebbet oldu,hatta demir gürselim balık bile yakaladı ademin oltayla, yazık motorcuyum diye geçinenlere:pale:

Günaydın herkese...:rendeer:

Dün akşam toplantıya yetişmeye çalıştık ama eve geldiğimde saat 23:00 civarıydı :salut:

Son düzenleme:
nerdeydin muzocum havuzmu,saunamı,istanbulmu,ankaramı
sağlık ossun ciğerim pazar ne yapıyoruz nereye planlıyoruz hade bakem

günaydın adana mt nin datlı su motorcuları herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

akşam katılanlar,ben ve eşim,demir gürsel,çelik gürsel,barbudos,ceyhan ekibi suat ve özden,osman güzel muhebbet oldu,hatta demir gürselim balık bile yakaladı ademin oltayla, yazık motorcuyum diye geçinenlere:pale:

+1

Günaydın...

Adana İl Temsilcisi
hava güzel,yerler kuru olursa,piknik gibi olsun diyoruz ve top oynamaya,ip atlamaya,KARBOĞAZI'na,deve sucuğu yemeye gidiyoruuuuuz.:cat:
arabayla gelen arkadaşlar,lütfen mangal,top,ip,frezbee getirmeleri rica olunur.

Son düzenleme:
Saat ve buluşma yeri belirleyelim, arabayla gelecek olanlar belirtsin :cat: Ben motorum ve japonumla gelecem :mrgreen:

buluşma yeri belli mola ee saatte belli 09:30 Hareket hadi arabayla gelecekler bilelim bizde askıntı olalım icabında

İyi geceler,ya bugün çarşamba dimi,tühhh...

Nasıl unuttum yaaaa,akşama kadar sıkıntıdan patladımm....:(
yavrum sen daha bu yaşta unutmaya başlarsan, bizim yaşımızdaki halini düşünemiyorum:cherry:

+2 (gökhan hocamın izindeyim:queen:)
İstanbuldan Günaydınlar.:rendeer:
günaydın korkut bey :rendeer:
Günaydın herkese...:rendeer:

Dün akşam toplantıya yetişmeye çalıştık ama eve geldiğimde saat 23:00 civarıydı :salut:
yeri geldimi yer uçağı olduğundan falan bahsediyorsun muzocum, mersinden şuraya yetişemedin.ama pardon sen tek gelemiyordun deyilmi:queen: :cherry:
bendede alarm yok; ama akü bitiyor acaba alarm taktırsam düzelirmi
düzelir:mrgreen:
günaydın adana mt akşamki toplatı için özür dilerim:salut::rendeer:

kimi kaynanasının köyüne gider:bounce: , kimi kayınbabasına :bounce:
hiç örnek alınacak tarafınızı bulamıyorum arkadaşlarım:cherry:

yeri geldimi yer uçağı olduğundan falan bahsediyorsun muzocum, mersinden şuraya yetişemedin.ama pardon sen tek gelemiyordun deyilmi:queen: :cherry:

düzelir:mrgreen:

Bunu ben demiyorumki, arabama binenler diyor ve hatta bazıları önce emniyet kemerini takmak istemiyor, biraz gittikten sonra kendi rızası ile emniyet kemerini bağlıyor :p:p:p Bu kişini adını sorma söylemem :mrgreen:
Evet haklısın tek gelemiyom :p kıskandınmı :mrgreen:

İyi günler. Dün akşam için özür dilerim motoru dağıtmıştım toplamaya çalıştım ondan gelemedim elim yüzüm yağ içinde idi . beş saatlik bir uğraşın sonunda baya güzel oldu sanırım.

önceki hali

48733666.jpg

sonraki hali

grnt0011g.jpg

bende geleyim bu sefer diyecegimde motora bindirmezler beni:D geçen haftasonu yaptıgım güzel uçuştan sonra arıza çıkarmaya başladı bizimkiler:)

Bunu ben demiyorumki, arabama binenler diyor ve hatta bazıları önce emniyet kemerini takmak istemiyor, biraz gittikten sonra kendi rızası ile emniyet kemerini bağlıyor :p:p:p Bu kişini adını sorma söylemem :mrgreen:

motor kullanmana lafım yok ama araba olayında zayıfsın hocam:flower: ::deliir:: :bounce: :p :queen:

demirgursel, yunusus, Endurocu01+, LASTROMANTIC, jönysf, adanalı+, ahmetnr+
yemek molasına izin varmı ahali :bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar