Yalova ınternatıonal Bıkerfest'09 (16-19 Temmuz 2009)

Yalovaya ısınamadım bir türlü...ÇINARCIK ta olsaydı keşke...Çınarcığın havası tabiatı daha faklı geldi bana ...geçen pazar Çınarcıktaydım daha...benim favori kendimi atabileceğim tek adresim Çınarcık...katılım alışkanlık oldu bu organizasyona...benden +1...

Yalovaya ısınamadım bir türlü...ÇINARCIK ta olsaydı keşke...Çınarcığın havası tabiatı daha faklı geldi bana ...geçen pazar Çınarcıktaydım daha...benim favori kendimi atabileceğim tek adresim Çınarcık...katılım alışkanlık oldu bu organizasyona...benden +1...

zaten cınarcıkta yapılıyor abi. Bu senede orada olur yani.. :cat:

Geçen sene sabah uyuyakaldığım için MT cilerle buluşamayıp kendim gitmiştim ve orada da bulamamıştım ekibi ( sanırım kimseyi tanımadığım için :D ) ama yine de güzel geçmişti zaten sırf o toplu sürüş için gidilir, bu sene de kesin oradayım
Toplu gidiş olursa bu sefer kesin katılırım :)

her sene cınarcıktayım yazın gecen sene görmüştüm cok mutlu olmustum motorcuların toplu halde arn ile katılmıştım zevkli gecmişti bu sene bakalım daha da güzel gecicek

hızlı bi makina alırsam gelecek gibiyim :D mete handro senın cadırda yer varmı senle yatayım ben :D

geçen seneki olaylardan sonra türkiyeden pek gelen olmicağı için uluslar arası yapmaya karar vermişler ama yurt dışından gelenleride geçen seneki gibi tarlanın ortasına çadır kurdurupta yakarlarsa adamları bidaki seneye anca yalovafest olur başka bişey olmaz.
şahsen ben geçen seneki fiyaskodan sonra bu sene yalovayı sildim listeden(bu benim kendi görüşüm kimse alınmasın)sonra eleştiriye mağruz kalmayım burda geçen sene gelenler bilir..

geçen seneki olaylardan sonra türkiyeden pek gelen olmicağı için uluslar arası yapmaya karar vermişler ama yurt dışından gelenleride geçen seneki gibi tarlanın ortasına çadır kurdurupta yakarlarsa adamları bidaki seneye anca yalovafest olur başka bişey olmaz.
şahsen ben geçen seneki fiyaskodan sonra bu sene yalovayı sildim listeden(bu benim kendi görüşüm kimse alınmasın)sonra eleştiriye mağruz kalmayım burda geçen sene gelenler bilir..

Fiyaskodan kastın nedir?? Ben yoktum orada ve merak ettim biraz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaşlar festival yaklişiyor ve ist mt olarak listemizi güncelliyelim toplu bi şekilde festival alanına gidelim:)

1:kemalcolak34
2:Torx
3:??

hiç bir engel olmassa hayırlısıyla bende orda olucam :mrgreen:

1:kemalcolak34
2:Torx
3:SaXoFoN
4: ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir terslik çıkmazsa bende bu sene gelmeye çalışacağım..

Moderatör
Oh oh ne güzel 3 kişi olmuşsunuz bile şimdiden :p Bu sene kimse gelmeyecek galiba.

Ben geçen sene geldim. Memnun kaldım diyemem :pale:

Evvel seneki yer çok daha iyiydi diyor giden arkadaşlar:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben geçen sene geldim. Memnun kaldım diyemem :pale:

Evvel seneki yer çok daha iyiydi diyor giden arkadaşlar:wiinkk:

gecen seneki yerde olmıcak bu sene evvelki sene olan yer yani tigem:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar