İZMİR AN125 TEAM Semaver Toplaşması

Motosikleti
Forza250-cygnusL
pardon...:p abicim 36250 deyim daha ne isteyim...ama sen kışın sorun yaşarsın o makinada o lastik ebadıyla ilk yağmurda virajda motor sağ sen selamet ...işi bilmeyen minı scootera binmesin derim...

İşyerine almıştık geçen sene...İlk kış orda bindim.... Paket serviste kullandım siyah olanı..... Hiç te kaymadım ... kazam yok....

Kırmızı olanı kendime :)Phatuna) aldım.... 1 kış da onla geçirdim... Kar yok ama buzlanma oluyor burda... Yağmur zaten hiç eksik olmaz.... Onlada sorun yaşamadım.....

Demekki motor iyi olunca kaymıyor..Kaysada kontrollü kayıyor....:p:p

Tarafımdan tescilli An...... Sağlam.....:cat::cat:

İşyerine almıştık geçen sene...İlk kış orda bindim.... Paket serviste kullandım siyah olanı..... Hiç te kaymadım ... kazam yok....

Kırmızı olanı kendime :)Phatuna) aldım.... 1 kış da onla geçirdim... Kar yok ama buzlanma oluyor burda... Yağmur zaten hiç eksik olmaz.... Onlada sorun yaşamadım.....

Demekki motor iyi olunca kaymıyor..Kaysada kontrollü kayıyor....:p:p

Tarafımdan tescilli An...... Sağlam.....:cat::cat:

sen işi biliyosunda herkes bunları zaptedemez...bu kayar gider adamın altından ...

pardon...:p abicim 36250 deyim daha ne isteyim...ama sen kışın sorun yaşarsın o makinada o lastik ebadıyla ilk yağmurda virajda motor sağ sen selamet ...işi bilmeyen minı scootera binmesin derim...

AN lamayan bu motorla çok asfaltı görür haklısın ama bizim için oyuncak olur :cat: şu yazı bir geçirelim bak sen kışa biz SUZİ lerle daha ne geziler yapacağız :rendeer: CBF ler bize eskort yapacak yol açacak biz 2 ihtiyar güvenle gezeceğiz :queen: bu yaz bitimi biz SUZİ lere 100 000 ( yüzbin ) leri gösteririz çinli DAYUN 145 000 i ( yüzkırkbeşbin ) geçti daha emekli olmadı :p SUZİ hiç olmaz :queen:

Bak öteki başlıkta kaymış mı altımızdan?.... :p:p Hala teşrif etmemişin... :bounce:

AN lamayan bu motorla çok asfaltı görür haklısın ama bizim için oyuncak olur :cat: şu yazı bir geçirelim bak sen kışa biz SUZİ lerle daha ne geziler yapacağız :rendeer: CBF ler bize eskort yapacak yol açacak biz 2 ihtiyar güvenle gezeceğiz :queen: bu yaz bitimi biz SUZİ lere 100 000 ( yüzbin ) leri gösteririz çinli DAYUN 145 000 i ( yüzkırkbeşbin ) geçti daha emekli olmadı :p SUZİ hiç olmaz :queen:

üzüm üzüme baka baka kararırmış...alple yatan suziyle kalkar artık...:)

abi sağlıklı oyuncaklar değil...lastik ebadı önemli detay...hem konfor hem güvenlik açısından...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
üzüm üzüme baka baka kararırmış...alple yatan suziyle kalkar artık...:)

abi sağlıklı oyuncaklar değil...lastik ebadı önemli detay...hem konfor hem güvenlik açısından...

Ben aslında yamaha cıyım.... Aşırı koyu hemide.....
İleriki motörüm ya r6 ya da fazer1000.... Onun için suzi yle pek görülmemem lazım....:p:p:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
aşırı fanatik................:cat::bounce:

şimdilik AN suzici ANGARA lılar hep böyle sevgi kelebeği gibi daldan dala :queen:

İmrendim. Hemen AN125 alıcam. Hala ucuz mu bu yavrular?

berkant kardeşim sana bulalım bir tane canın sağolsun ( bu arada geçmiş olsun :pale: arı sokmuş diye duydum )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar