Arkadaşım, itham ve söylem tarzını oldukça kaba, yol göstermekten ve yardımcı olmaktan uzak, ayrıca alaycı ve oldukça yaralayıcı buluyorum. Yeni üye olmuşsun anladığım kadarıyla. Tamam, moto kültüründe kendince profesyonel olabilirsin, o zaman neden üye oldun ? Buna bence gerek yoktu. Forum amacı bilgi ve deneyimlerin, saygı ve seviye kurallarını ihlal etmeden, ilgili konu ile ilgili yardıma ihtiyacı olanların yardımına koşmak, güzel ve doğru deneyimleri moto sever ve kullanıcı arkadaşlarla paylaşmaktır. Ben senin bu derin deneyim ve bilgi birikimle, bu forum paylaşımına ihtiyacın olmadığını düşünüyorum.
Ayrıca Kingman arkdaşım bende 2. el temiz bi cbf 250 alabilecek nakdim varken sıfır cbf 150 aldım. Sırf bu parçaalrının pahalı olmasından dolayı. Ön amortisör takımı 2000 tl. ekszantrik zinciri 210 tl. Piston gömlek segman vs 2500 tl ön gösterge paneli 1000 tl deniliyordu forumdan öğrendiğim kadarıyla. Dolayısıyla bu motorun deb. balatasına servis 400 tl derse açıkçası pek te şaşırmam. Cbf 250, yüksek cc racinglere, bmw lere vs parça fiyatları konusunda rahat kafa tutar. Keşke almadan önce yedek parça fiyatlarını araştırsaydın. Bence bu problemi hallet ve motoru minimum zararla elden çıkarmaya çalış. Tabiki ekonomini bilemem. Misal ben evliyim, kiradayım, eşim de çalıştığı halde, motorun arızası parçası vs için 400-500 tl belkide arızanın şekline göre daha fazla verebilecek eko.. durumum yok. Olsada uygun olmaz. Bir sürü ihtiyaç masraf varken ben motora onca para verrirsem. Ne olur .Hanım dırdırı