Günaydın herkese.... :cat:
yusuf ilgileniyorum derken:silent:
Günaydın Millet
Bilgisayara dün yoğunluktan pek birşey yapamadım.
Bende CA antivirüs var(dı); yıllardır kullanırım ve virüsten yana sorunum yok.
YouTube'a gireceğiz diye Iso'nun tavsiye ettiği programı yükledim ve pandoranın kutusu açıldı :salut:
Sonra Gürsel'in tavsiye ettiği Adaware yükledim ve başarısız oldu. Kaspersky yükledim, buluyor ama temizleyemiyor (Trojan-proxy.Win32.Saturn.a).
Durmadan birilerine birşeyler yolluyor, takip ediyorum 100-150MB yolladığı oluyor.
Motosiklet forumunda bilgisayar sorununun ne işi var deme, seninde başına gelebilir :queen:
istanbuldan gunaydın adana mt hayırlı işler
Sen yine ne geziyon istanbulda :mrgreen:
Ah Zafer ah... Sen Youtube'a hala program download ederek mi giriyorsun?Yahu hangi yüzyılda yaşıyoruz. Değiştir DNS ayarlarını 2 saniyede gir istediğin yasaklı siteye... Bu kadar basit...
yasaklı site derken hocam neyi kastettin :silent:
günaydın gençler
zafer ben sana spywaredoctor demiştim bulmadı demek:salut:
gel biz ona formatı çakalım oda rahatlasın sende :cat:
Size bir link vereceğim oradan crack li nod32 yi indirebilirsiniz.
Mutlaka tabiki herkesin başına gelebilir. hem youtube yi rahat rahat kullanabilieceğiniz hemde virüslerle başınız ağrımayacak programı da birazdan upload edecem.
yusuf akşam halletim,bende varmış NOD32 craklı hallettim,antivirde kurdum en free sinden bir tarattım yüzlerce truva atı girmiş kıç kadar kasaya hepsinin semrini vurdum yoladım ahıra trojan da gelmiş içeri almadım piisim baya rahatladı
teşekkür ettim şimcikten
egitim diyorum
günaydın gençler
zafer ben sana spywaredoctor demiştim bulmadı demek:salut:
gel biz ona formatı çakalım oda rahatlasın sende :cat:
Ah Zafer ah... Sen Youtube'a hala program download ederek mi giriyorsun?Yahu hangi yüzyılda yaşıyoruz. Değiştir DNS ayarlarını 2 saniyede gir istediğin yasaklı siteye... Bu kadar basit...