[Adana - MT]

yusuf ilgileniyorum derken:silent:

Size bir link vereceğim oradan crack li nod32 yi indirebilirsiniz.

Günaydın Millet

Bilgisayara dün yoğunluktan pek birşey yapamadım.

Bende CA antivirüs var(dı); yıllardır kullanırım ve virüsten yana sorunum yok.
YouTube'a gireceğiz diye Iso'nun tavsiye ettiği programı yükledim ve pandoranın kutusu açıldı :salut:

Sonra Gürsel'in tavsiye ettiği Adaware yükledim ve başarısız oldu. Kaspersky yükledim, buluyor ama temizleyemiyor (Trojan-proxy.Win32.Saturn.a).

Durmadan birilerine birşeyler yolluyor, takip ediyorum 100-150MB yolladığı oluyor.

Motosiklet forumunda bilgisayar sorununun ne işi var deme, seninde başına gelebilir :queen:

Mutlaka tabiki herkesin başına gelebilir. hem youtube yi rahat rahat kullanabilieceğiniz hemde virüslerle başınız ağrımayacak programı da birazdan upload edecem.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uğurapay sanada günaydın adanadan istanbula

yusuf akşam halletim,bende varmış NOD32 craklı hallettim,antivirde kurdum en free sinden bir tarattım yüzlerce truva atı girmiş kıç kadar kasaya hepsinin semrini vurdum yoladım ahıra trojan da gelmiş içeri almadım piisim baya rahatladı

teşekkür ettim şimcikten

günaydın gençler:p
zafer ben sana spywaredoctor demiştim bulmadı demek:salut:
gel biz ona formatı çakalım oda rahatlasın sende :cat:

Ah Zafer ah... Sen Youtube'a hala program download ederek mi giriyorsun? :) Yahu hangi yüzyılda yaşıyoruz. Değiştir DNS ayarlarını 2 saniyede gir istediğin yasaklı siteye... Bu kadar basit...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yasaklı site derken hocam neyi kastettin :silent:

Ah Zafer ah... Sen Youtube'a hala program download ederek mi giriyorsun? :) Yahu hangi yüzyılda yaşıyoruz. Değiştir DNS ayarlarını 2 saniyede gir istediğin yasaklı siteye... Bu kadar basit...

Gökhan hocam seni çok özledik, artık bitsin bu hasret. Pazar günü buluşuyormuyuz :mrgreen:

yasaklı site derken hocam neyi kastettin :silent:

sen anlamassın, senin yaşın tutmuyor :p

Çakma işini çelik gürsel yapıyor, sen dürtme işine devam et :p:p:p

Son düzenleme:
Size bir link vereceğim oradan crack li nod32 yi indirebilirsiniz.

Mutlaka tabiki herkesin başına gelebilir. hem youtube yi rahat rahat kullanabilieceğiniz hemde virüslerle başınız ağrımayacak programı da birazdan upload edecem.

Dört gözle bekliyorum :cat: Nod32'mi Antivir'mi işimi görecek anlamadım ama...

yusuf akşam halletim,bende varmış NOD32 craklı hallettim,antivirde kurdum en free sinden bir tarattım yüzlerce truva atı girmiş kıç kadar kasaya hepsinin semrini vurdum yoladım ahıra trojan da gelmiş içeri almadım piisim baya rahatladı
teşekkür ettim şimcikten

Sende çiftlik kurmuşsun anlaşılan :queen:

Hayırlı işler...

Benim dediğim bir ay önce idi, ozaman Adaware demiştin

DNS birara yemedi, ondan vazgeçtik

Zaferciğim, benim pc me virus girdiğinde, şöööyle bi ekranı sallıyordum viruslar altan dökülordu :cat: bi denesene sendede dökülecekmi :p

Dns yemedi mi? Benim DNS ayarları değişti. Youtube dahil her siteye giriyorum. Sorun olmadan.

Yasaklı site derken mahkemece erişimi engellenmiş her site...

Pazar günü gezide varız. Bu akşam konuşuruz....

Motoru satıp, P8 16 çekirdekli core duoe ceband yenibir bilgasayar aldım 3trb son sürüm harika bir model :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar