[Tekirdağ - MT]

valla bu durumda ben ikisinide içmem :)

:p

Bu soru ne anlama geliyor Metehandro Cincinati. Şifreleri çözülmüş bir şekilde anlamını bekliyoruz.

Bu arada sen kendini niye soyutlayıp duruyorsun. Bir çınarcığa gelmedik diye bukadarda küsülmezki arkadaş. Havalar iyi olsun sözümüz söz gelicez. Köfte de yiğeceğiz. Hesabıda kendimiz ödeyeceğiz küsme hemen.

sülümancım o konu kapandı yav...bu rakıcılar arasında menşur bir sorudur...Neyzen Tefvikden olduğu söylenir vs...senle bir alakası yok...bende bira seven biriyim sonucta...beni savaş abi anlar...:cat:

Eşekliğinden su içer :)

doğru cevapp...:queen:

Ben Çan a gitmem, Çan bana gelsin :)

Çan a gitmek birkere dinen çok günahtır :p Biz gavurmuyuz kilise çanına gidiyoz :p

Kısmet olur da bir aksilik olmazsa gidiyoruz bu hafta Pınarhisara. Konu hakkında kesinlik kazanır kazanmaz forumda yerini ve saatini yazarım.

Ben Çan a gitmem, Çan bana gelsin :)

Çan a gitmek birkere dinen çok günahtır :p Biz gavurmuyuz kilise çanına gidiyoz :p

Kısmet olur da bir aksilik olmazsa gidiyoruz bu hafta Pınarhisara. Konu hakkında kesinlik kazanır kazanmaz forumda yerini ve saatini yazarım.

Sen Pınarhisardan ÖTeye gidemezsin zaten:p Gİtmeye Kalksan kesin Gittiğin YEre YAğmur yağdırırısın... Zaman GEliyor Kısmetse Bu hafta Harika olacak :cat:

bende cuma akşamı saat 19 gibi burdan hareket ederek yenikapı üzerinden yalovaya geçeceğim kısmetse bu hafta dağıldı tayfa baya desenize :)

Son düzenleme:
aman fazla dağılmayın toparlanamayız sonra:mrgreen:
benim hafta sonu için iş konusu daha belli değil işe çağırmazlarsa çanakkale yolunu tutcaz bizde , çağrırlarsa buralarda takılcaz artık.

Pınarhisarda napıcan sülüman...senin ordan kaç km...

bende cuma akşamı saat 19 gibi burdan hareket ederek yenikapı üzerinden yalovaya geçeceğim kısmetse bu hafta dağıldı tayfa baya desenize :)

usta senle Zeytinburnunda mitingde tanıştıkmı..senin sradı biyerden hatırlıyorum ama nerden...

Pınarhisarda napıcan sülüman...senin ordan kaç km...

usta senle Zeytinburnunda mitingde tanıştıkmı..senin sradı biyerden hatırlıyorum ama nerden...

Pınarhisar Çorlu dan 70 km civarı. Maksat hem gezmek hemde orada çok uygun fiyata motorsiklet aksesuarı satan bir yer varmış oraya gidip görmek.

IM2005_1152392.gif

Babam beni Pınarhisara işi düşünce alırdı giderdik Trakya'nın en bol motosikleti burada vardı diyordu.Gerçektande öyle adamların eli ayağı sanki bir keresinde 50 kiloluk un çuvalını peugeut 103 ile taşıyan vatandaşı görünce şaşırmıştım.İlk Motorumuda oraya satmıştık suzuki 50cc di parcasını bulamadık olmamıştı.50kmh ı geçince boguyodu bir daha öldür Allah Çalıştıramıyordum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
faruk usta sen gezi konusu açtınmı yada açacakmısın çan olayı için bu arada msn online olunca bana bir ara yaz bu benim motordan senin arkadaştada varmış bakımları nerde yaptırıyorsunuz?
Madem çana gidicez bir bakım yaptırayım.Sonra sıkıntı çekmeyelim yolda

Bu arada arkadaşlar, Zorunlu Trafik Sigortamın süresi bitmişti, yaptırdım ve

Geçen sene 26 TL olan sigortamız

Bu sene 75,89 TL olmuş

Vatana millete hayırlı ve de uğurlu olsun:pr:

Bu arada arkadaşlar, Zorunlu Trafik Sigortamın süresi bitmişti, yaptırdım ve

Geçen sene 26 TL olan sigortamız

Bu sene 75,89 TL olmuş

Vatana millete hayırlı ve de uğurlu olsun:pr:

bi yanlışlık var galiba o işte bende2 gün önce yaptırdım 20 liraya. 70 lira nasıl oluyo anlayamadım.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar