18 Nisan 2009 ehliyet sınavı sonuçları açıklandı

Hadi hayırlı olsun kazanan arkadaşlara.Ehliyet aldık diye korumasız motora binmek yok ama arkadaşlar.

Motosikleti
Honda Crf250L
ben de geçtim 16 mayısta direksıyon sınavım var..scooter la yapcaklarmış

hangi tarihte ve hangi motorla sınava gireceğinizi nereden öğrendiniz arkadaşlar?
birde direksiyon sınavına kendi motorumuzla girebiliyormuyuz? öyle bir şeyler okudum internetten?
yada kursun motoruylamı gireceğim sınava? scooter ile giriliyormu?

Son düzenleme:
hangi tarihte ve hangi motorla sınava gireceğinizi nereden öğrendiniz arkadaşlar?
birde direksiyon sınavına kendi motorumuzla girebiliyormuyuz? öyle bir şeyler okudum internetten?
yada kursun motoruylamı gireceğim sınava? scooter ile giriliyormu?

genelde kursun motorları tabıkı sen kendı motorunla gırebılıyorsun ama eve donerken cevirmeye filan girersen :) kursun motorları genelde 125 cc oluyo genelide scooter.

ben de b den girmiştim kazandım da bana direksiyon sınavı 30 mayısta diyolar...
Sizin direksiyon sınavları ne zaman?

hmm yani öyle illa vitesli kullanacaksın sınavda diye bir kaide yok yani?
kendi motoruma alışığım diye kendiminkiyle girerim diye düşünmüştüm bende oluyor demekki..

bende b ye girdim geçmişim çok şükür , a2 de yazın sonuna anca yetişecek heralde bunun bi kestirme yolu yokmu ya ?

ya bana kurs dedi 17 sinde olucak direksiyon sınavı die kimisi demiş burda 16 kimisi 9 kimisi 10 bu ilden ile değişiyomu.

son

hmm yani öyle illa vitesli kullanacaksın sınavda diye bir kaide yok yani?
kendi motoruma alışığım diye kendiminkiyle girerim diye düşünmüştüm bende oluyor demekki..

öyle bir kaide mi var . evet var!!! ıstanbulda bır sürücü kursunda bir arkadaşım eğitmen ondan öğrendiğim kadarı ile scooter yok kendı motorun vitesli ise eyvallah ama scooter yok !!!

Arkadaşlar A2 ehliyeti ile 250cc ya da 600cc motor kullanamama gibi bir durum var mı? Stajyerlik falan muhabbeti var ya, bilgisi olan var mı?

öyle bir kaide mi var . evet var!!! ıstanbulda bır sürücü kursunda bir arkadaşım eğitmen ondan öğrendiğim kadarı ile scooter yok kendı motorun vitesli ise eyvallah ama scooter yok !!!

scooter var arabalarda otomatik vitesle girmek yok sadece,ben sınava girdiğimde sadece benim bindiğim motor vitesliydi millet bisiklet biner gibi bindi gitti...:)

yav kursu aradım az önce..ybr 125 le gişrilecekmiş sınava yani illa vitesli olacakmış motor..

şimdi sorum şu..ben bu ybr ile sadece bir kez sürüş yaptım o da eğitim alanında yarım saat kadar birşeydi..sonrasında kendime bir maxi scooter aldım ve 10 gündür onunla dolanıyorum ortalıkta..yaklaşık 100 km yaptım sorunsuz bir şekilde..
cmtesi de sınav var sizce becerebilirmiyim sınavı? yoksa acilen bir ybr bulup alışsam mı?

osbourne birkaç saat ybr ile kalk dur yaparsan alışırsın eminim :cat:

bu adamlar şehre göre değişik motorlarla yapıyorlar anladığım kadarı ile..

neyse artık sınavda öğrenirim ybr yi :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar