Hem Metehandrosum Hemde CBF'si,motorsuz günlerimde az kahrımı çekmediler.Bide işsizlik belası varken kafayı sıyırdığım günlerde,iki tane heyula gibi adamı taşıdı o CBF150 denen canavar
.Doğal olarakta ilk gezimiz Mete'cimle oldu.Aslına bakarsanız o yine Çınarcık dediydi fakat yola çıkınca az bi ara gazı verince Kartepe'ye çıktı gariban
.Söylemesi ayıptır,dışkımız içerde dondu dönerken:cherry:.Amma velakin çok güzel gezi oldu,Mete'cime tekrar teşekkür ediyorum.İnşallah dana kadar makinalar alıp Himalayalar'ada çıkıcaz beraber:mrgreen:.
Hasan'ım inşallah daha iyisini alıcaz sana.Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Niye başlık açmadın dersen,tamda arkadaşlarımızı kaybettiğimiz dönem aldım ve içimden gelmedi başlık açmak.Fakat modelle ilgili bir başlık açıcam.:cat:
Çok teşekkürler Murat biraderim.İkimiz karlı orman yolunda kopuk uçurtma gibi giderken herkes bize bakıyodu,"bu deliler ne yapıyor?" diye:cherry:.En azından motorcu kardeşlerimiz bizi anlıyor ya o yeter.:cat:
Bir günde birlikte gezeriz inşallah.Malaguti'de bariz İtalyan scooter'i,kaliteli malzeme yani.Ben düşünenlere tavsiye ederim.2500 km'ye geldim,başlık açıp izlenimlerimi yazma zamanıda gelmiş artık.:cat:
Her yola çıkışta söylüyorum,doğru düzgün bi pantalon giysene diye ama pek tınlamadı bebeto:cherry:.
Onun yerine ben tırsıyorum,bunada kendim anlam veremedim:cherry:,rahat yani eleman kardeş:mrgreen:.
Yukarıdada yazdığım gibi en kısa zamanda başlık açıp izlenimlerimi aktarıcam model hakkında.:cat:
Ahadaaa benim kankalar yollara vurmuş Metocan Oğuzu nasıl kaçırdın buralardan
derken baktım motor yapmış kendine uleeenn hiç haber neyin de vermiyor Malugiçiki
almış hemde Oğuzum hayırlı olsun güzel insan keyifle uzun km ler dilerim.
Bende şu mötörü alaydım kartepe,kumtepe,sistepe ne kadar tepe varsa ordayım
gezin leenn gezinn yollar sizin tepe tepe dolaşın bakim siz.
Hasan'ım inşallah daha iyisini alıcaz sana.Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Niye başlık açmadın dersen,tamda arkadaşlarımızı kaybettiğimiz dönem aldım ve içimden gelmedi başlık açmak.Fakat modelle ilgili bir başlık açıcam.:cat:
Site yine sayende SAADETE erdi ..
Gezi süper.
Gezenler süper..
Gezilen yer harika..
Banada " YÜREĞİNİZE SAĞLIK " demek düşer artık..:rendeer:
Çok teşekkürler Murat biraderim.İkimiz karlı orman yolunda kopuk uçurtma gibi giderken herkes bize bakıyodu,"bu deliler ne yapıyor?" diye:cherry:.En azından motorcu kardeşlerimiz bizi anlıyor ya o yeter.:cat:
abi maşallah paso geziyorsunuz malaguti scootre güzelmiş bayaa bi
Bir günde birlikte gezeriz inşallah.Malaguti'de bariz İtalyan scooter'i,kaliteli malzeme yani.Ben düşünenlere tavsiye ederim.2500 km'ye geldim,başlık açıp izlenimlerimi yazma zamanıda gelmiş artık.:cat:
Metehandrocan, giysilerin ile ilgili reklam yapmayı untmuşsun.
Arkadaşlar ben söyliyim onun yerine.
Kumaş pantul: Türkmen Mağazaları
Suet Ayakkap: Huzur Giyim
Ulan te Kartepelere gittin de doğru dürüst bir üst-baş ayarlamadın mı?
Sütaş'ın alışveriş merkezlerine dikdiği inekler kovalasın seni e mi!![]()
Her yola çıkışta söylüyorum,doğru düzgün bi pantalon giysene diye ama pek tınlamadı bebeto:cherry:.
Suç duyurusunda bulunuyorum.. Plakası gene kapalı.... Olm adam olmayacan sen.....r:
Yorumlarımı resimlerin tamamını görünce yapıcam...![]()
Onun yerine ben tırsıyorum,bunada kendim anlam veremedim:cherry:,rahat yani eleman kardeş:mrgreen:.
Oh oh elinize ayağınıza sağlık ne güzel gezmişsiniz malagutide güzelmiş yahu.Ama o beni aşar BCF 150 yeter bana.
![]()
Yukarıdada yazdığım gibi en kısa zamanda başlık açıp izlenimlerimi aktarıcam model hakkında.:cat: