2. Çan Motosiklet Severler Pilav Günü 10 Mayıs Pazar

buyur sende metehan :)
sanırım aksilik olmassa Özgürde gelecek , bizde tanışmış olruz...

buyur sende metehan :)
sanırım aksilik olmassa Özgürde gelecek , bizde tanışmış olruz...

valla dostum inanırmısın senin mesajını arıyordum kaçıncı mesaj diye...bende geleyimmi hareme diyecektim...tesadüf oldu...%50 gibi olasılık..izin durumun ayarlayabilirsem gece bile kalabilirim orada...yeterki izin o günün akşamında olsun pazartesi akşamına kadar müsait olurum...büyük ihtimalle gelicem gibi...aşırı yağmur durumu olmazsa veya izini müdür beg ayarlayamazsa...:)

görünüşe göre hava açık ve 22 derece olacakmış :)
buarada sana hangisi yakın olur bilmiyorum ama kısmetse biz cumartesi saat 13.30 da eminönü vapur iskelesindeyiz

Son düzenleme:
görünüşe göre hava açık ve 22 derece olacakmış :)
buarada sana hangisi yakın olur bilmiyorum ama kısmetse biz cumartesi saat 13.30 da eminönü vapur iskelesindeyiz

ok ben sizi bulurum zaten...benim izin durumu akşam 7 de cepten öğrenildiğinden çabalayacağım...ama o kmyi depmekde yemiyor diyebilirim...:p

kafadan gidiş bi 400 km varmı

muhittin cumartesi aksamı saat 10 cıvarı kısmetse oralarda olacağız. yalnız şöyle bir durum var; Orada Mangal Falan Olacak Mı YOksada Sİzler Bİşeyler Ayarlarsanız Buradan TEkirdağ köftelerini Sırt Çantama Atıp Getirebilirim :) o Aksam mangal da Köfte Bİşirelim..

Dİpnot az önce TElefondan Aradılar Çok şiddetli bir Pazarlık oldu Umarım o zamana KAdar motorumu satmamda; Bu organizasyona gelirim.. SAtmassam KEsin gelicem

muhittin cumartesi aksamı saat 10 cıvarı kısmetse oralarda olacağız. yalnız şöyle bir durum var; Orada Mangal Falan Olacak Mı YOksada Sİzler Bİşeyler Ayarlarsanız Buradan TEkirdağ köftelerini Sırt Çantama Atıp Getirebilirim :) o Aksam mangal da Köfte Bİşirelim..

Dİpnot az önce TElefondan Aradılar Çok şiddetli bir Pazarlık oldu Umarım o zamana KAdar motorumu satmamda; Bu organizasyona gelirim.. SAtmassam KEsin gelicem

Özer'im, siz gelin yeter tabi :) mangal ayarlanır oralarda kolay işler bunlar :p

arkadaslar cumartesi ve pazar hava durumu tahminleri acık 20 derece civarı sıcaklık olması bekleniyor...
cumartesi gunu saat 12.00 itibariyle kamp kuracak arkadasların gelmeye baslıyacagını umuyor ve bekliyoruz...
pazar gunu pilav dagıtım saati 13.00 itibariyledir pilav oncesi ve sonrası sohbet - eglence - senlik - canlı muzik vs. yapılacaktır....

katılabilecek arkadasların katılımlarını bekliyoruz ve ayrıca katılamayanlarında cok uzulecegini tahmin ediyoruz...

Aksilikler yavaştan baş gösteriyor cumartesi akşamı halı saha yarı final maçı pazar sabahı deneme sınavı eğer yarı finali geçersek pazar akşamıda final maçı of of of hangi birini eksem acaba :mrgreen:

Aksilikler yavaştan baş gösteriyor cumartesi akşamı halı saha yarı final maçı pazar sabahı deneme sınavı eğer yarı finali geçersek pazar akşamıda final maçı of of of hangi birini eksem acaba :mrgreen:

Deneme sınawını ek.. GElirsen EĞer Ben Sana ORada DEneme Sınawı Veririm .. Uğur DErsanesinin DEnemesi :p

cumartesi 13:30 değilde 14:00 yapsak daha iyi olur kanaatindeyim. o gün hanımın direksiyon sınavı var. yetişebilirsem sizinle gelirim

stubborn başkan kaç km buradan Çan...birde 14.00 te çıkan kişi kaçta orda olur...400 km den az değil...kaçta orda olmayı planlıyorsunuz...

orda görüşecekmiyiz yoksa :queen:

farukcum aslında var ya şu Çan enerjisini Çınarcığa bir çevirseniz...du bi deneyeyim...abi gece işi belirsiz uyuyamazsam bir gün öncesi zaten o yorgunlukla kaza yaparım...normal gündüz işim olsa belki...:pale:deneyecem...

sanırım bir aksilik olmassa 20.30 gibi orada oluruz :)

abi siz febotla bandırmaya me geçeceksiniz?
bandırma-çan arası en fazla 100 km dir

farukcum aslında var ya şu Çan enerjisini Çınarcığa bir çevirseniz...du bi deneyeyim...abi gece işi belirsiz uyuyamazsam bir gün öncesi zaten o yorgunlukla kaza yaparım...normal gündüz işim olsa belki...:pale:deneyecem...

abi uykusuzluğu bende iyi bilirim,hele birde motor sürmek çok zor oluyor,işlerini yoluna koyabilirsen gel.

Son düzenleme:
faruk başkan dur bi Savaş abiyle de konuşayımda sizin Çanınızı döndürcem ben Çınarcığa...du bi...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar