İZMİR KOYum Gezisi 2

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Öcü m ... Ellerine sağlık..Güzel resimler.... Uğraşıların için teşekkür... Güzel bir gündü.... :rendeer:

dün gece özcana msg attım bugun için bir plan varmı varsa geleyim anısalım diye cvp çıkmadı bende tek basıma gümüldüre gittim ürkmezde lebedos ta günün batısını izledim :)

Güzel yapmışsın.....

Sahildeki buluşmalarımıza gelirsen tanışma fırsatımız olur... İşallah gezilere de beraber çıkmak nasip olur... :cat:

Son düzenleme:
dün gece özcana msg attım bugun için bir plan varmı varsa geleyim anısalım diye cvp çıkmadı bende tek basıma gümüldüre gittim ürkmezde lebedos ta günün batısını izledim :)

özcan bizim ani çıkışımızdan daha sonra haberdar oldu ve arkadan geldi biz kahvaltımızı bile yapmıştık sen irtibatı koparma perşembe konusunda sana bilgi verir toplantıya gelirsin tanışırız :rendeer:

Pm attım sana msn den ekle beni ordan bi diyalog kuralım Perşembeleride buluşmalarımıza gelirsen detaylı tanışmış oluruz ondan sonra gezilere gelmemen için hiçbir sebep yok:cat:

Kordonda semaver yakan kim diye sorarsan Perşembe günü hemen yanımıza getirirler seni zaten:p Tarihe geçecez haberimiz yok Kordonda semaver yakan motorcular:mrgreen:

Abicim işin kötü tarafı balığa,sucuğa,köfteye kızıyo arkadaşlar:cherry:.Bugün Zonguldak'tan motorla geldim ve 430km yol yaptım.Oradayken Amasra'yada gittim fakat tek kare foto çekemeden geri geldim.Doğal olarak hava Karadeniz havası fakat bize göre yinede çok güzeldi.Şimdi sizin resimleri görüyorumda hava açmamış adeta parlıyor:).Bigün yanınıza motorla gelicem,bakıcam;bakalım İzmir nasılmış:cherry:?

Buyurun gelin başımızın üstünde yeriniz var:rendeer:

Güzel görüntüler. İzmire motorla gitmeyi düşünüyorum ama yok canım saçmalama diyorum kendime:mrgreen:

Muhteşem bir yolculuk olur bence:p Birazcık yorulursun:)

Dip Not ; olarak birşey söylemek isterim İzmire gelirseniz aman dikkat alışkanlık yapabilir sonra ayrılamazsınız İzmirden:mrgreen:

Bknz. Alp_Tunay koskoca Angaralı adam İzmire bir geldi pir geldi bırakamıyor İzmiri:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel eylenmişsiniz canım çekti :salut::salut:
3. kez dayı olmamdan dolayı gelemedim MAZERETİM VARRRRR KOY göremedim BEN:p:mrgreen:

Öcüm eline koluna sağlık iyi uğraşmışsın alper abimle babaya dicek lafım yok :rendeer: alpaslan abide doğru yolu buluyor yavaş yavaş:mrgreen::queen:

KOY gezisi güzel de ton balığı yakışmamış size. AN-TEAM ve ton balığı olmazzzz:p o oltaları boşuna mı taşıdınız. Bide Alp_Tunay abicim o yolun kenarına niye ve nasıl hatta bir de ne amaçla tünedin sen yaw:queen:

çok güzel eylenmişsiniz canım çekti :salut::salut:
3. kez dayı olmamdan dolayı gelemedim MAZERETİM VARRRRR KOY göremedim BEN:p:mrgreen:

Öcüm eline koluna sağlık iyi uğraşmışsın alper abimle babaya dicek lafım yok :rendeer: alpaslan abide doğru yolu buluyor yavaş yavaş:mrgreen::queen:

Hadi bu seferlik kabul edelim mazeretini olağanüstü bir durum vardı yoksa yanmıştın:p

KOY gezisi güzel de ton balığı yakışmamış size. AN-TEAM ve ton balığı olmazzzz:p o oltaları boşuna mı taşıdınız. Bide Alp_Tunay abicim o yolun kenarına niye ve nasıl hatta bir de ne amaçla tünedin sen yaw:queen:

Abi nabalım bizim balıkçıda iş yok oltada tık bile yoktu bizde gittik marketten balık tuttuk yoksa aç kalacaktık:p

AN yi aldıktan sonra birşeyler oldu ona hırçınlaştı,çıldırdı hopluyo zıplıyo son olarakta kanallarda gezmeye başladı artık:mrgreen: ER-5 de yapamıyodu tabi bunları buldu ufaklığı oynuyo işte:p

Yaw bi gelemedim sizlerle birtürlü kısmet olmadı ben bayılırım balık tutmaya :mrgreen:

Emeyine sağlık öcü :rendeer:

Ayrıca bu bollukta balık tutamayan çakma balıkçı alp_tunaya hiç lafım yok :p:p
s5003279.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hhehe Süper bi gezi... Suzki An'ler özellikle... Ayrıca O ToNBALIĞı denizden hazırmı çıktı:D Abicim balık tutuonuz ton balıgı yıyonuz..:D Oda güzel..

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Kaykaycılara özendik..... Bi o tarafa bi butarafa...... Zevkli oluyor.....:):)

Piercim o gördüklerin balık değil lem...Onlar ot... Bidaha bak istersen.... Göz de bozulmuş senin.... :p:p

Balıkları siz tuttuğunuza eminsiniz değilmi :p:mrgreen:

Hangi balık?.... Ne balığı?.... :silent::silent::queen:

Son düzenleme:
bu balığı ben tutmadım herhalde ALPER bu işi biliyor

özcan cım semaverimiz var dimi yoksa alayım gıdadan bir tane :)
yada tutuşturmalık getireyim ben bişiler :) kordonda ağaç yok :)

Semaverimiz var abi ama grup kararı ile değiştirilecek daha büyük boyu alınacak malum misafirlerimiz oluyor yetiştiremiyoruz çayı:) Bu konuyu ele alalım bu perşembe geldiğinde madem tanıdık var gıda da:cat:

Tutuşturmaya çare olacak birşeyler varsa elinde çok makbule geçer canım çıkıyor yakmak için:p

Cidden gaza geliyorum yapmayın :mrgreen: Oğuz abiyi de ayarlayıp bikaç kymcocu arkadaş da var aslında bir h.sonu için gelmek istiyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar