cuma akşamı toplantı olacak mı? acaba:silent:
Günaydın Metininsallah olur toplantı bende onu bekliyorum:wiinkk: bi soruda ben sorayım toplantı olcakmı
![]()
günaydın gökhanevet cuma toplantısı olsada çimlerin tadını çıkarsak dimi ama:queen:
öyle valla kardeşimolmadı burdan topic açmadan haberleşiriz gelecek olan olursa toplnırız sahilde çimlerde biyerde olmazmı
![]()
olmadı motosikletimle bi toplantı yaparım:queen:
gökhanım seni kırmamda bakyım izmire inebilirsem mutlaka ararım seni:cat:
kardeşim geleceğin yol az buz değil :wiinkk: eğer işin olurda gelirsen veya değişiklik olur gibisinden haberleşelim :wiinkk: niye diyeceksin yollar biton bela dolu biliyosun:cat:
acele etme gelmek için müsait olursan uğrarsın bende iki elim kanda olsa yanına gelirim ozaman![]()
yanlış anlama kardeşim bak sakın seni düşündüğüm için ok, dediğim gibi gelirsen haberleşelim görüşürüz :cat:
beyler topak açıldı ...bilginiz olsun.......![]()
sevgili arkadaşlarım.merhaba tüm rüzgarın çocukları.tekrar kısa bir ayrılıktan sonra aranızda olmak.iki teker üzerinde rüzgarı hssetmek mühteşem bir şey.rüzgarınız bol kazanız yok olsun.
NACİ DOSTUM yarın yine aynı yerdemi buluşuyoruz ?:cat:
Yarınki gezi için tüm motosiklet dostlarına iyi eğlenceler kazasız belasız sürüşler diliyorum.Umarım her şey gönlünüzce olur.:cat:
Yarınki gezi için tüm motosiklet dostlarına iyi eğlenceler kazasız belasız sürüşler diliyorum.Umarım her şey gönlünüzce olur.:cat:
merhaba arkadaslar sızın temuzda olan bır karadenız turu vardı ne oldu bır haber yok ben takıp edıyorumda bakalım bana haber verırısenızn cok ıyı olur ben sızı fatsada karsılıcam