[Tekirdağ - MT]

ERdinç Abi Geçmiş Olsun.. Telin koptuysa çorluya nasıl döndünüz ? Tel bulamazsanız haber verin DAyımın ARdiyede Balya TEli var bi Sürü Uydururz yaparız bitanesini senin makineye ORjinalinden daha saglam olur :D

- Bu arada şu kask muhabbetini kaçırmışım ben :D

http://img9.imageshack.us/my.php?image=50023566.jpg
en sagdaki şahsa dikkat
Her zaman takım elbise giymem:)
[/QUOTE]

en sağdaki şahsın yaşam hikayesini bi dinleseniz dudaklarınız uçaklar,gece uykularınız kaçar,bi yanda başarılı bir avukat,bi yanda tırdo matorculuk,diğer yanda alaman motosikletciliği,inanılmaz bir skalası var.bu arada bu amasra gezisi motosikletle yapılmadığı için geçersiz bir gezidir..ondan yeni bmwsileyla yaptığı gezilerin fotolarını bekliyoruz..bi de gözlüklü fotosunu yakalayana 1 tl sembolik ödül vercem...

Son düzenleme:
gezi için tüm arkadaşlara teşekkürler. Erdinç Dostum tekrar geçmiş olsun.İnşallah baskı balatada büyük problem yoktur.
Silivri grubundaki RegalReptor lu Genç Delikanlı abimizide tebrik ediyorum.Yok böyle bi motor.Yağmurdan gelipte bu kadar temiz tutabilmek motoru hayran kaldım yemin ediyorum...
Bir gün de silivriye kaçalım arkadaşlar...

gezi için tüm arkadaşlara teşekkürler. Erdinç Dostum tekrar geçmiş olsun.İnşallah baskı balatada büyük problem yoktur.
Silivri grubundaki RegalReptor lu Genç Delikanlı abimizide tebrik ediyorum.Yok böyle bi motor.Yağmurdan gelipte bu kadar temiz tutabilmek motoru hayran kaldım yemin ediyorum...
Bir gün de silivriye kaçalım arkadaşlar...

Erenim Gerçekten Çok ÇAğırıyorlar.. Bu 2 oldu.. Müsait Oldugumuz bir arada Mutlaka bi Tur düzenleyelim onlarada.:cat:

motoru akşama alıyorumm usta ile konuştum hallediyormuşş
ayrıca eren ve özere katılıyorumm bi gün selimpaşaya düzenliyelim geziyi arkadaşlar ben varım ama bu hafta sonu değil :)

Resimler Ön nümöro_Organizasyon harika , dostluk süper.Çakma harley davidsonlu abi oradaymış eksik var mı ?:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en sağdaki şahsın yaşam hikayesini bi dinleseniz dudaklarınız uçaklar,gece uykularınız kaçar,bi yanda başarılı bir avukat,bi yanda tırdo matorculuk,diğer yanda alaman motosikletciliği,inanılmaz bir skalası var.bu arada bu amasra gezisi motosikletle yapılmadığı için geçersiz bir gezidir..ondan yeni bmwsileyla yaptığı gezilerin fotolarını bekliyoruz..bi de gözlüklü fotosunu yakalayana 1 tl sembolik ödül vercem...

"Tırto matorcu" kim olum?,benim ehliyetim bile var:)
Ehliyetin varsa konuş,yoksa trafik polislerine"abicim,abicim"demeye devam et:)
Amasra gezisine gelince 1260 km =37,8 Lt benzin yapar hadi 40 Lt olsun.
Benzin parasını ben vereyim sen git.
Gelirken Devrek hatırası olarak baston almayı da unutma,o yoldan sonra bastonsuz yürüyemezsin zaten:)
Ayrıca benim gözlüklü fotoğrafımı bulursan kağıt 1 Tl hediye ederim ben sana,
çerçeveletmesi kolay olur:)

Resimler Ön nümöro_Organizasyon harika , dostluk süper.Çakma harley davidsonlu abi oradaymış eksik var mı ?:cherry:

nasıl bir çakmaysa hiç bir harley'in gidemeyeceği yerlerde gezebiliyor:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bir depo kılıfıyla sen murat 131 ide ferrari yaparsın abi...:p

ayağmızı kestik Trakya gezilerine bereket geldi...:cat:

O depo kılıfını sana takalım,bak nasıl dikkat çekiyorsun:)

Rakı mezesiz,gezi Mete'siz olur mu?
Gel be koçum:)

bak bu güzeldi işte rakısız mete metesiz rakı olmazzzzzzz:) abilerim bi rakı içseydikya beraber

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aslında bu havalarda içilir ha.
Akşam saati açık havada bi duble fena olmaz.
Yanında peynir ve kavunla.

:)olur abi yarın akşam balık yiyelim istersen veya a sevindikte köfte yede gör yanındada rakı

zaten bir duble içiceksek ben motorla giderim he dersen kafayı bulalım o zamn başka tabii

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar