Bugün saat 11.45 te Adana-yumurtalıktan geçen arkadaşlar buradan mı?

Arkadaşlar bugün Adana yumurtalıktaydık. Adanaya dönmek için servis beklerken birde baktık ki 15- 20 motosikletli dostlar kaptırmış geliyorlar. El salladım bağırıp çağırdım selam verdiler korna çaldılar :mrgreen: Acaba dostlar bu siteden mi eğer öyleyse fotoları bekliyoruz:cherry:

Arkadaşlar bugün Adana yumurtalıktaydık. Adanaya dönmek için servis beklerken birde baktık ki 15- 20 motosikletli dostlar kaptırmış geliyorlar. El salladım bağırıp çağırdım selam verdiler korna çaldılar :mrgreen: Acaba dostlar bu siteden mi eğer öyleyse fotoları bekliyoruz:cherry:

beyaz hyabusa bendim ama seni göremedim o ara 260lardaydim:queen::queen:

Süper Moderatör (BBRR)
Adana tayfasıdır .. Oturmazlarki kardeşim bu adamlar :)... onlardır kesin ..

fotolar yakında gelir. cadde üzerinde deniz tarafındaydın.

Vay canına amma kalabalıklar şöyle bir grubum olsun dünyayı gezeyim tabi önce motor şart.:)

:) hayabusa göremedim ben, evet çok iyi geldi sizleri görmek:)
arkadaş takılmış sana:mrgreen:
evet bizdik:cat:

Evt resimler gelir birazdan,eğer menderese takılmadılarsa....:D
sen müneccimmisin be kardeşim :queen: takılmadan olurmu
limanda çay içiyorlardır diye düşündük fakat yoklardı gerçi fazla aramadık herhalde başka yere gittiler oradan :bounce:
limanın en ucundaki lokantadaydık, tam sona gelince görülebiliyor:)
cafe motorcusumu adana tayfası otursun aslanlar gibi geziyorlar :rendeer:

vay be bu gazla nerelere gideriz:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar