2. Çan Motosiklet Severler Pilav Günü 10 Mayıs Pazar

Faruk yetişmiş ben bakana kadar :mrgreen: Bu arada ben 50 likle geleceğim arkadaşlar. Zart'a araba çarptı :pale:

dükkanın önünde çarptılar motora. ön panel kırıldı. Parça yetişirse yaparım ama ton farkı olacak, grenajlarda :pale:

Katılmayı gerçekten çok isterdim ama nasip değilmiş Katılmak için sınırlarımıda zorladım ama olmadı Sizlere hayırlı yolculuklar dilerim .:rendeer:

Katılmayı gerçekten çok isterdim ama nasip değilmiş Katılmak için sınırlarımıda zorladım ama olmadı Sizlere hayırlı yolculuklar dilerim .:rendeer:

sagol korkut bol bol fotograf atarız sana merak etme :p

Sağlık olsun yeter ki:rendeer: Tek 50 cc yine ben olacağım kısmetse:queen:

Sağolasın cadı. sadece anlamadığım duran motoru görüpte nasıl çarpıyorlar :queen:

motor olsunda çarpmak için haraket etmesini beklemeye gerek yok diye düşünmüşlerdir :p

Yoldakiler yetmiyor, park halindekilere de hücum emri çıkmış gibi oldu :mrgreen:

Geçmiş olsun Muhittin ciğim.
insanın başında felaket bulutları bir dolaşmaya görsün
yapılan planlar hepsi güme gidiyor.:pale:
bu durumlarda kullanılmak üzere bir gizli silah (X)* aracı olması lazım.

*(x aracı ne?) az sonraaaa

Sormayın valla hocam. Çanakkale Mt tarihinde yoktur bu kadar aksilik heralde.. Hepimizin motorlarına bir iş geliyor. Şüphelenmeye başladım ben...

Geçmiş olsun Muhittin ciğim.
insanın başında felaket bulutları bir dolaşmaya görsün
yapılan planlar hepsi güme gidiyor.:pale:
bu durumlarda kullanılmak üzere bir gizli silah (X)* aracı olması lazım.

*(x aracı ne?) az sonraaaa

Gizli silah X aracı = yedek araç demektir :queen::queen::queen:
yani muadili olan bişey. Bu bir yedek motosiklet olabilir.
Yada otomobil olabilir (aynı işi görür) bas marşa ver gazı :queen:

Son düzenleme:
istanbul tayfası son durumlarınızı bildirirseniz sevirim.
grup halinde gitmek keyiflli olacak
tek gitmeyede alışığız.

mutto çok geçmiş olsun sana bişey olmadıya ama zat-ı muhterem için üzüldüm. vakit yakalaşıyor heyecanım dahada artmakta ama havalar yağışlı rüzgarlı gidiyorinşallah hafta sonuna kadar herşey yoluna girer. bursadan gelicek arkadaşlar bende c.tesi gün 16:00 da karacabeyden yola çıkıyorum 16 tu 190 belki raslaşırız

mutto çok geçmiş olsun sana bişey olmadıya ama zat-ı muhterem için üzüldüm. vakit yakalaşıyor heyecanım dahada artmakta ama havalar yağışlı rüzgarlı gidiyorinşallah hafta sonuna kadar herşey yoluna girer. bursadan gelicek arkadaşlar bende c.tesi gün 16:00 da karacabeyden yola çıkıyorum 16 tu 190 belki raslaşırız

Sağolasın usta :) Zat'a park halinde çarptılar:jocolor: Ama 50 cc'ye gün doğdu. Valla kar yağsa bile ben giderim :mrgreen:

yani meşhur 50cc göreceğiz orda hadi hayırlısı:) bende her koşulda gelme taraftarıyım ama rüzgar keyifsizleştirir diye endişeleniyorum malum geleceğim motor 115 kg:)ve bandırmadan sonra denize paralel gidiliyo yandan yenilen rüzgar hiç sevimli olmaz. tecrübeyle sabittir:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar