bahçeli evlerde oturan ve motordan anlayan arkadaşklardan yardım istiyorum

istanbul-bahçelievler de oturan ve motordan anlayan arkadaşklardan yardım istiyorum

arkadaşlar slm
ben istanbulda istediğim motorun 2. elini buldum.:)
http://www.sahibinden.com/kredi_kartina_6_taksit_kimse_yapmazWQQaXQQ13763867WQQpXQQdisplayitem
link yukarıda arkadaş bahçeli evlerde oturuyormuş.
anlayan bir arkadaş motorun durumuna bakıp bana haber verebilirse çok minnettar olup.bende motorcu olma yolunda büyük bir adım atmış olacam.:cherry:motor kullanmayı bilmediğim ve motordan anlamadığım için :salut:2. elden uzak durmayı düşünüyordum fakat arkadaşa rica ettim resimlerini de ilana koydu.bana sanki iyiymiş gibi geldi.sizin düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
vallahi arkadaşım.motorun dış görünüşünde ufak tefek çizkler olsa bile biz fotoğraflarda öremiyoruz.iyice bi incelemen gerekiyo.ayrıca birsürü ayarları falan var.efendime söyliyim jantların düzgünlüğü,rölanti ayarları,karbüratör hortumları falan tıkalı mı.deponun sağlamlığı vs,vs,vs..bunları gözönünde bulundurmanı tavsiye ederim.ama gördüğüm kadarıyla motor iyi:cat:

vallahi arkadaşım.motorun dış görünüşünde ufak tefek çizkler olsa bile biz fotoğraflarda öremiyoruz.iyice bi incelemen gerekiyo.ayrıca birsürü ayarları falan var.efendime söyliyim jantların düzgünlüğü,rölanti ayarları,karbüratör hortumları falan tıkalı mı.deponun sağlamlığı vs,vs,vs..bunları gözönünde bulundurmanı tavsiye ederim.ama gördüğüm kadarıyla motor iyi:cat:

evet bana da iyi gibi geldi.
fakat dediğim gibi motordan anlamadığım için oralarda oturan bir arkadaştan yardım istiyorum.
yorum için tşkler

Bahçesi olan evlerde oturanlardan ne gibi bir yardım isteyebileceğini merak ettim.
Meğer Bahçelievler'den bahsediyormuşsun. ::fool::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynen :)
bizim ev de bahçe katında noluyoruz dedim bi an :p

Bahçesi olan evlerde oturanlardan ne gibi bir yardım isteyebileceğini merak ettim.

:p aklım başımda değil ne yazdığımı bilmiyorum ki
çok heyecanlandırdı bu motor olayı beni :queen::queen::queen:

Ya aynen bende "bizim evimizin bahçesi var buyur ben yardımcı olmaya çalışayım" yazacaktım. Hani motorla bağdaştırmaya başladım ama Bahçelievler semtinden bahsediyormuş arkadaş. :cherry:

ben avcılarda oturuyorum.
iyi kötü motordan anlarım :)
benimde o kadar param var görünce begenirsem direk alırım ama haberin olsun

Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama o fiyatlara Yamaha XT125 bulabilirsin.

Hayırlısıysa olsun bu arada. Olmazsa da canını sıkma ama.

2009 model bir motosiklete ilginç ayarlar yapıyorsun:mrgreen:
Bence 4/4 lük bir motosiklet:cat:

Bu motosiklet XT125 den asla aşağı değil belki fazlası bile vardır:cat:

ben avcılarda oturuyorum.
iyi kötü motordan anlarım :)
benimde o kadar param var görünce begenirsem direk alırım ama haberin olsun

Bence de git ve bak..bakmaya değer bir teklif bu. Ayrıca CBF'i beğenmekle beraber Hyosung RT125 tercih ederdim:wiinkk:
çok daha fazla keyifli bir sürüşü var ve HER yol'a gidiyor. Kısacası çok güçlü bir makinası var.

Son düzenleme:

aslında ben bu motoru görünce motor almaya tam manasıyla karar verdim.çok hoşuma gitti.olaya tam hakim olmadığım için de sıfır düşünüyordum fakat bu ilanı görünce hem bütçemi çok zorlamadan motor sahibi olabilirim diye düşündüm.yane anlayacağın bu ilandaki motor olmasa
bile herhalukarda rt 125 in sıfırını alacam gibi biraz zorlayacak ama:)
tavsiyen için tşk

2009 model bir motosiklete ilginç ayarlar yapıyorsun:mrgreen:
Bence 4/4 lük bir motosiklet:cat:

nesine bakmam gerekiyor peki?bir de yakın olsa gidecem fakat bir sorun çıkarsa arkama baka baka gelecem.bu konuyu açmamın asıl nedeni de zaten anlayan bir arkadaş oralardaysa bir bakıpta bana ok dese alacam

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım motosiklet güzel duruyor ancak.. inan o paraya temiz bir cbf 250 alabilirsin bu bir.. eğer illa bu tarz diyorsan üstüne bir koy nx400 al temiz temiz kullan. bu paraya edecek bir motosiklet değil inan bana. bir ara gözüm düştü ve iki kullanan kişiden bazı bilgileri aldım. çok da güvenilir sağlam bişi değil bilgin olsun.

2009 model bir motosiklete ilginç ayarlar yapıyorsun
Bence 4/4 lük bir motosiklet:mrgreen:

arkadaş vallahi ben ikinci el falan deyince baya kullanılmış bişey zannettim.onun için böyle yazdım.(rezil oldum galiba boş yere):):p

ben cbf 150 almayı düşünüyorum aslında notnickname arkadaşımızın topigiyle birden hyosung aklıma girdi..
aşşa yukarı paramda yetiyor...
almak için listeme girdi yakından bi grüp incelicem herhangibirini eger canlı gördügümde kafama yatarsa tiko alırım hayırlısı

ben hem bahçelievlerde oturuyorum hem de ufakta olsa bahçem var :p

arkadası arayıp adresini alırsan yardımcı olmaya çalısırım ( detaylari bana pm atarsın)

ben cbf 150 almayı düşünüyorum aslında notnickname arkadaşımızın topigiyle birden hyosung aklıma girdi..
aşşa yukarı paramda yetiyor...
almak için listeme girdi yakından bi grüp incelicem herhangibirini eger canlı gördügümde kafama yatarsa tiko alırım hayırlısı

tipi çok tatlı be arkadaşım
bazı arkadaşlar honda falan diyor ama bana göre harika hysoung

ben hem bahçelievlerde oturuyorum hem de ufakta olsa bahçem var :p

arkadası arayıp adresini alırsan yardımcı olmaya çalısırım ( detaylari bana pm atarsın)

çok tşk edeerim iletişime geçip hemen adresini alıyorum:)

Son düzenleme:
tipi çok tatlı be arkadaşım
bazı arkadaşlar honda falan diyor ama bana göre harika hysoung

çok tşk edeerim iletişime geçip hemen adresini alıyorum:)

arkadaşım yeni kullanıcıyım diyosun + motor kullanmayıda pek bilmiyosun sanırım bilen olarak değilde araştıran biri olarak hyosung önermiyorum para senin sevk senin korkut abimede katılıyorum... ha dediğim gibi yardım ederim orası ayrı tabi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar