ooo umitu abimin yazdığı şey bence fena deil çoğu işyeri dediği gibi cuma günü tatilde açıkçası ben boğaza gidiyorum bu hafta sonu sizlerde bana eşlik edin isterim tabi cumartesi uyarsa cumayı bilmem ama ben cumartesi gidicem cuma için başka bir düşünce varsa ona da uyarım , bu arada mami bursa mt hakikaten bağımlılık yapıyo ki keşke bütün bağımlılıklar bu kadar tatlı ve zevkli olsa sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum...
benimde aklıma gelen bir iki yer var bunlardan birisi Saitabat ve aras şelalesi
Saitabat Şelalesi: Derekızık köyüne 3 km uzaklıkta bulunan şelale,bir kanyondan dökülmektedir.
Aras Şelalesi: Aras Deresi ve Aras Şelalesi Uludağ’ın kar sularını taşıyan ve tam kayalıkların içinden 15 metre yükseklikten düşen güzel doğayla iç içe yerler.
bu arada gidilebilecek yerler arasına GÖLYAZI da eklenebilir yapılması söz konu ise bu kısa gezinin bence bir an önce karara bağlanması gerekir...
yaaa bu arada suuçtu planını ya bu hafta yapalım yada bir hafta kadar erteleyelim çünkü ankaraya gitmem gerekiyo pazar gecesi ve 1 hafta kadar kalıcam bensiz gitmeyinnnnn