Banane La Kimse çiksin Ortaya

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nette her gün şehit haberleri okuyorum...tvde magazin haberleri daha ağırlıklı..
neden birşey yapılmıyor acizmiyiz la biz...
beleşmi insanımız mehmetçiğimiz...
ben bunlara göz yumanınn .................................
::angry2:: ::angry2:: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp:
ister silin isterseniz silmeyin patlayacam yoksa demessem
::angry2:: ::ranntign ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp:

ÇATAK'TAKİ PATLAMADA 1'İ POLİS 2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Van'daki patlamada 2 ölü var SON

Van'ın Çatak ilçesinde meydana gelen patlamada yaralanan 1'i polis 2 kişi, yaşamını yitirdi.

--------------------------------------------------------------------------------

Alınan bilgiye göre, Çatak ilçesinde bir çay bahçesinin önündeki çöp bidonunda meydana gelen patlamada yaralanan polis memuru Selami Doğrul ile Çatak Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Nadir Babur, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Patlamada yaralanan 10 kişi, Çatak Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin
ardından Van'daki hastanelere sevkedildi

la delircem ya
::angry2:: ::ranntign ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp:

yazacak öyle çok şey varki bu konu hakkında ama yeri burası değil hergün şehit haberleri geliyor bir sehit mehmetçiğin babası isyan ediyor ve 11 ay hapis cezası alıyor

ya orya yazma burya yazma orda sus burda sus
hakkımızı arasak dayak yer hale geldik bu ne yaaaa:pr:
la oyntacam bu ülkede :pr:
la o mehmetçiği doğuran ananın büyüten babanın altına paspas olayım
ne cezası ...:pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mekanları cennet olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya musti bazen öyle topicler açıyorsun ki,hislerime tercüman oluyorsun.Başka zaman açtığın abuk topikleri görmezden geliyorum.Sevgilerimle...

musti abi helal olsun ben de nzamandır ne kmse bi tepki vermiyo diordum... MEKANLARI CENNET OLSUN....

Değişen hiçbirşey yok..:pr::pr::pr:

kürdistan haritasını çizdik diyen bir kişinin hala T.B.M.M de oturup devletin maaşını alıp ve bütün devletin imkanlarından yararlanırken.bu insanlar bunlardan yararlansın maaşları ödensin diye vergi veren insanların çoçukları şehit düşüyor.ve asla unutulmasınki
Âhirette en büyük rütbe Peygamberlikten sonra şehitliktir.ve elbette şehitlerimiz en güzel hesabı orada soracaklardır
ruhları şad mekanları cennet olsun

hepsine allah rahmet eylesin.:pale: ..beyler bu arada benim su an motorum yok ama siz bütün türkiye olarak şehitlerin anısına çok büyük ve kapsamlı tur düzenleseniz.. şimdi ne işe yarıcak dersiniz belki bazıları kendine örnek alırda da bi silkinir türklüğünü hatırlar..

VATAN EVLATLARI BİRBİR GİDERKEN AVRUPADAN BİR SES CIKMIYOR NİYEEEEE
nerede ise Ölen hainler şehit ilan edilecek yav yazık günah be.

ALLAH KAHRETSİN BU TOPRAKLARDA ve BİZİM ÜZERİMİZDE OYNANAN BU OYUNA

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zaten ..neler onları besliyo,herşey satılmış...

Ölen şehitlerimizin mekanları cennet olsun.

Herkese Allah sabır versin.

Bizim tek başımıza yapacağımız bir iş değil bu,birgün birkaç Asya ve Orta Doğu ülkesiyle birleşicez ve alayını ezicez...

Ecdadın da dediği gibi;

BİR GECE ANSIZIN!

Bütün dünya düzenini değiştireceğiz Allah'ın izniyle.

hüşşş aloo ne diyosunuz bakem siz...Avrupaaa...abbb..ımff...amerika...bunların kulu ve köpeği olmak dururken şehit kanları kimin umrunda...peki bizim atalarımız kulmuydu köpekmiydi...vatan sağolsun...geçelim efendiler...

türkiye byük millet meclisinde PKK'ya terör örgütü sıfatını vermeyen,VANI'ı aldık IĞDIR'ı aldık KÜRDİSTAN'ın sınırlarını çizdik gibi saçma laflar söyleyen insan dışı ruhsuz heriflere o mecliste hala yer var ve tıkır tıkır maaş ödeniyor.verin maaşı verin.kürdistanın yapımında bi katkımız olu:pr:::angry2::::ranntign::rantinp:::rantinp:bunu gibi olaylardan fazlasıyla hoşnut olmuyorum
dün gece saat 2 ye kadar forumdaydım.ve ben yatana kadar televizyonda megamagazin vrdı.her kanalda yok bu kiminle elele yakalanmış.oktay kaynarca onu bunu neden dövmüş,o ne zaman ferrari aldı,yaşı nı söylemiyor gerçek yaşı kaç acaba!!!gibi o kadar saçma konulara değinen programlar televezyonlarımızda hala yayınlanmakta.Rtük gerekeni yapmalı.milletimizin,halkımızın beynini yıkayan programlar bunlar işte!!!!ondan sonra televizyonda bi filmde adamın elinde sigara olunva mozaikleniyo,ama onun bunun verdiği frikikler 70 ekran naklen evlerimizde.saçmalık!olmaz böyle şey yahu.bide öğrencilerin sabah okula gelince akşamki magazin haberlerinden bahsetmeleri yokmu!!!sinirimden küplere biniyorum..yalansam söyleyin arkadaşlar,lütfen!!!!!!!!!ortak olarak bi başkaldırmamız lazım.İTİRAZI OLAN??????

Zaten ..neler onları besliyo,herşey satılmış...

Ölen şehitlerimizin mekanları cennet olsun.

Herkese Allah sabır versin.

Bizim tek başımıza yapacağımız bir iş değil bu,birgün birkaç Asya ve Orta Doğu ülkesiyle birleşicez ve alayını ezicez...

Ecdadın da dediği gibi;

BİR GECE ANSIZIN!

Bütün dünya düzenini değiştireceğiz Allah'ın izniyle.

Bir gece ansızın--->81-Düzce,82-Selanik,83-Kerkük vs....:bounce:

PKK konusunda devleti yönettiğini sananları sorgulamak lazım:pr::pr:

Ölen şehitlerimizin mekanı cennet olsun.Artık söz askeriyede birşeyler yapmak zorundalar.Adamlar maydonoz gibi akşam biçiyorsun suluyorsun sabaha yine çıkıyor:pr:Bu o.ç lerin basını imralıda boşu boşuna besliyoruz oda yetmiyor sağlığını düşünüp kafasında bezeleri aldırıyor ve kalp amilatı yapıyorlar...Ben daha ne diyeyim.Meclise kadar girdiler ve utanmadan ölen teroristlere şehit diyorlar.Demokraside bir yere kadar adamlar doğuda 3-4 tane daha belediyeyi aldı yavaştan büyüyor söz sahibi olabiliyorlar.Doğuda askerlik yapan bütün askerlerimiz Allaha emanet olsunlar:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar