TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motorda bir çizik var diye sorunlumu olur işten anlamıyormuş gibi konuşmayın Ben 0 aldım ama tekrar motor alıcak olsam 2. El alırım hiçbir farkı olmadığını anladım çünkü.
Motor kazalı olur arızalı olur teknik problemi olur tamam almazsınız.Ama 2. El bir motor alınıcaksa güvendiğiniz bir ustaya götürür baştan aşaı kontrol ettirirsiniz olur biter: )

ikinci el alayım diyorum ama
1) ben motordan fazla anlamam
2)istanbulda motordan anlayan tanıdıkta yok
3)hadi bunları geçtik motoru aldım diyelim ben bunu istanbuldan trabzona nasıl getiricem?
bu üçünün cevabını istiyorum :)

bide piyasada çok az gri model var
neden bu kadar az?

Son düzenleme:
ikinci el alayım diyorum ama
1) ben motordan fazla anlamam
2)istanbulda motordan anlayan tanıdıkta yok
3)hadi bunları geçtik motoru aldım diyelim ben bunu istanbuldan trabzona nasıl getiricem?
bu üçünün cevabını istiyorum :)

bide piyasada çok az gri model var
neden bu kadar az?

İstanbudan trabzona ben getiririm masraflar sana ait:queen::queen: bu iyligi hep yapiyorum ama kimse tamam abi al motoru geitr demiyo:queen::queen:

ne olacak alti üstü 1100 kmcik bana ne yapar

Son düzenleme:
vallaha arkadaş gelicen istanbula motoru beğenecen götürücen TVS bayisine ustaya gösterecen. Sonra atacan otobüs muavinine 50 lira trabzonda apaçinle beraber başlıyacan gezmeye. Trabzondada motorla gidilecek ne doğa harikası yerler vardır...

ewt okul bitmeden motosikletime kavuşabilirsem trabzonda gezilecek çok güzel yerler var...

vallaha arkadaş gelicen istanbula motoru beğenecen götürücen TVS bayisine ustaya gösterecen. Sonra atacan otobüs muavinine 50 lira trabzonda apaçinle beraber başlıyacan gezmeye. Trabzondada motorla gidilecek ne doğa harikası yerler vardır...

aynen sehırler arası otobusle goturusun bıraz pazarlıkla bagaj parası 20 30 a goturyolarmıs :D

ben kılımdır ya ıkıncı el nıye almam bı huyum war o motoru her kmsını ben kendım hıssederek yaptıgım ııcındır .kendım acarım ederım herkez kendı fıkırlerınız gıbı olmuyo ben otobuslede getıremem bısey falan olur dıye artık arkadaslardan transıt falan bulcaz sınoptan ankaraya gıtcam yuklucam arabaya yanındada ben yatarım gelene kadar :queen:kılım ben kıll (ama mutluyum ) :queen::queen:

otobusle yolluyacaksan bence bır aydın motorda murat abiyle konuş sohbet sırasında akrabası bır otobus fırmasındı mudur demıştı bana aklımda dogru kaldıysa sana en guzel o yardımcı olur başkası degıl.216 348 69 64 o sekılde bır motor yolladıgından sohbet sırasında bahsettı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben kılımdır ya ıkıncı el nıye almam bı huyum war o motoru her kmsını ben kendım hıssederek yaptıgım ııcındır .kendım acarım ederım herkez kendı fıkırlerınız gıbı olmuyo ben otobuslede getıremem bısey falan olur dıye artık arkadaslardan transıt falan bulcaz sınoptan ankaraya gıtcam yuklucam arabaya yanındada ben yatarım gelene kadar :queen:kılım ben kıll (ama mutluyum ) :queen::queen:

kıll kııııııııılLL :queen: bin gitsene adamım ne ugrasıon transıt mransıt gıdene kadar rodaj biter işde

kıll kııııııııılLL :queen: bin gitsene adamım ne ugrasıon transıt mransıt gıdene kadar rodaj biter işde

rodajdakı makınayı sıkıstırmamak ve yuksek ısılara cıkarmamak lazımdır her motorumu boyle actım yerı geldı 1000km ye kadar cıft kısı bıle bınmem motoru yormamak ıcın acılana kadar ondan sonra her motorum delı gıder bu sekıl yaptıgım ıcın .we bu yuzden bınıp gelmem daha sıfır motora dınlen dur dınlen dur motoru dınlendır falan 10 saatı bulur ozaman zate o yol oda cekılmez :queen::queen::queen:

otobusle yolluyacaksan bence bır aydın motorda murat abiyle konuş sohbet sırasında akrabası bır otobus fırmasındı mudur demıştı bana aklımda dogru kaldıysa sana en guzel o yardımcı olur başkası degıl.216 348 69 64 o sekılde bır motor yolladıgından sohbet sırasında bahsettı

beyler daha once yazdım okumadınız galıba aydın usta ucretsız gonderıyo aracı bedava kargo yani...

bıde bı arkadas 2.el felan nıe almmıyonuz motor motrdur demıs ustaya goster sonra al demıs bızım burda izmir ve ege bolgesınde tvs apechenın 2.eli 3mılyardan fazlaya gıdiyor:pr: cunku burda sıfırı 4 mılyar(nakit fıyat) oyuzden aydın ustadan 12 ay taksıtle alırım bı tane 3600 e gelıyo ordan ucretsız kargoyla alırım 3600e mal olur ızmırde babalar gıbı bınerım

ya bıraz yanlıs olur ama bu hewes ehlıyetı beklemıyor bılıyosun yanı.ben kendımden ornek verım ehlıyetsız 9 yasımdan 17 yasıma kadar bındım ama cok tehlıkeler cok cezalar yedım haklı oldugum yerde ehlıyetım yok dıye haksız duruma cok dustum zaten ehlıyetsız kullanmak suctur.bosu bosuna ceza falan yeme yazık gunah yanı ben kendım yaptım pısmanım ama sen yapma

senı svıyorum apachee :queen:

Son düzenleme:
aslında bu apache lerde kampanya olsa sıfır motor alanlara 160 cc lik kit hediye etseler negüzel olur :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar