2009 yeni burgman 400'ün fiyatı

2009'da yeni çıkan burgman'nın fiyatı neden 21.000 tl. , ABS ve motor gücünde değişiklik yaptık diyorlar ama bu özellikler fiyatı bukadar yükseltirmi???
ikinci el bir burgman400 , 6-7-8 bin tl'ye satılırken yenisi nasıl olurda 21 bin tl'ye satılabilir ???????????
BEN, 2004 model burgman kullandım, hiç arıza çıkarmadı yağ ve benzin koydum. OKADAR :)

neden gidip 21 bin tl verip 0 km. burgman alıyım.. :))) ???????????

burgman hayranı olarak çok merak ediyorum, bu motorun alternatifini yapıcaklar heralde aklıma başka bişi gelmiiyoo.. son sattıkları kar olacak onlara SİZCE NE OLABİLİR???

Onu bilemem ama nedense Suzuki fiyatları çok yüksek tutuyor bence kaliteli olabilir ama çok çok pahalı hele 650 olan model.:)

2009'da yeni çıkan burgman'nın fiyatı neden 21.000 tl. , ABS ve motor gücünde değişiklik yaptık diyorlar ama bu özellikler fiyatı bukadar yükseltirmi???
ikinci el bir burgman400 , 6-7-8 bin tl'ye satılırken yenisi nasıl olurda 21 bin tl'ye satılabilir ???????????
BEN, 2004 model burgman kullandım, hiç arıza çıkarmadı yağ ve benzin koydum. OKADAR :)

neden gidip 21 bin tl verip 0 km. burgman alıyım.. :))) ???????????

burgman hayranı olarak çok merak ediyorum, bu motorun alternatifini yapıcaklar heralde aklıma başka bişi gelmiiyoo.. son sattıkları kar olacak onlara SİZCE NE OLABİLİR???

neden kymco xcitinge bakmıyorsun?bence tip olarakda fiyat olarakda kalite olarakda burgmana on basar

neden kymco xcitinge bakmıyorsun?bence tip olarakda fiyat olarakda kalite olarakda burgmana on basar

sadece fiyat olarak on basar bence =) dünyanın en çok yakan 500cc maxisi xciting. malzeme kalitesi, ağırlığı, yakıt tüketimi falan Burgman gibi değil tabi ki.. Yine de çok kaliteli motor o ayrı tabi. Ama Burgman'ın dolu ağırlığı xciting'in boş ağırlığına eşit.

Burgman çok kaliteli bir motor ve 2001de aldığım ilk büyük motor olduğu için bende ayrı bir yeri vardır. Ama yine de bu fiyat çok uçuk olmuş.

Pazarlama departmanında çalışanların ve şirket CEO'larının motorcu olduğunu sanmıyorum.. Motorculuğun yazılı bir kitabı yok tabi ama yine de bence bu fiyat politikaları, motorcunun felsefesine değilse de duruşuna aykırıdır.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Soygunculuktan farkı yok, daha önce dediğim gibi o motorun satıs fiyatı en fazla 12 olmalı fazlasını hak etmiyor. Kendini nexustan majesty 400 den dahamı üstün tutuyor acaba çok merak ediyorum? sw 400 bile 12.5 a satılıyor 0 km..

ketchup: xciting 500 ün ciddi anlamda yakıt tüketimi hakkında bilgin varmı bende düşünüyorum ama yakıtı hakkında iyi söylentiler yok :S

ben sordum bayilere kurdan dolayı filan diyorlar ama kymco x-citing,honda silverwing400,yamaha majesty filan 12.000-14.500 tl arasındayken bu parayı burgmana veren enayidir.

Soygunculuktan farkı yok, daha önce dediğim gibi o motorun satıs fiyatı en fazla 12 olmalı fazlasını hak etmiyor. Kendini nexustan majesty 400 den dahamı üstün tutuyor acaba çok merak ediyorum? sw 400 bile 12.5 a satılıyor 0 km..

ketchup: xciting 500 ün ciddi anlamda yakıt tüketimi hakkında bilgin varmı bende düşünüyorum ama yakıtı hakkında iyi söylentiler yok :S

selamlar, ben Burgman kullanırken bodrum'da kiralamıştım ilk çıkan modelini. 20 milyonluk (o zaman ytl yoktu) benzinle 80 küsür kilometre gitmişti "yuh" demiştim. O zaman benzin de şimdikinden daha ucuzdu. Çok yakıyordu yani. Yeni modelleri enjeksiyonlu oldu mu bilmiyorum, belki yenileri daha farklıdır. Kalkışı Burgman'dan farklı değildi ama son hızı ciddi fark ediyodu.

Bu Cumartesi günü kymco xciting kullanan arkadaşım ile servise gittik.5500 Km de Ön lastik sürekli titreme yapıyordu ve kullanımda problem yaşıyordu.On lastik bilyeleri 2 adet yuvarlak metal parça bunlar değişti.Kullanılan Malzeme çin malı rulmanlar kullanılmış.Oda Burgman alıcaktı fakat para yüzünden kymco almıştı.Sonra merak ettik Dedik acaba Burgman ne kullanıyor.Sonuçta 30 milyonluk rulmanlar.Açtırdık gittiğimiz yere burgmanı ve koskoca Made IN JAPAN yazısını gördük.

Onun için Kalite olarak On basması imkansız.....!

Motorun dışından çok içinde kullanılan malzemeler önemlidir.Kymco kötü makine değildir.Ama burgman la mukayase edilemez.

Burgman ı Yamaha ve Honda ile karşılaştırınız.Taiwan malı ile değil.

Aprilia alırım 2009 model 13.500 e ne miş bu 21 bin lira yuhhhhh,scooter İtalyan işidir,uçmasınlar ayakları yere bassın biraz şaşırmış bunlar.Haa bu arada benim makine şehiriçinde 14 kuruş yakıyor

Son düzenleme:

Emree şaşırdınmı kardeşim:) latife yaptın sanırım:cat:

Kymco da güzel motorda bir yere kadar.

Burgman 400 bu fiyatıyla ancak param çok napıcağımı bilemiyorum tarzında düşünen kişilerce alınır..

Fiyatı fahiş

yeni burgmanlar hakikaten çok pahalı. sebebini bilmiyorum. ama maxi scooter da burgmanın rakibi honda sw ve yamaha majesty dir. hepsi aynı fiyat olsa burgmanı tercih ederim. ama bu haliyle burgman 400 e de 21000 tl vermem.

ikinci el temiz bir burgman alırım 8-9 bin liraya. hemde olası varyatör sıkıntısını çekmem.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İkinci el yenigibi burgman ler var 7 milyar gibi fiyata 3 tane burgman alırım o fiyata uçmuşlar..:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıfır motor almak akıl karı bir iş değil vallaha...

sadece fiyat olarak on basar bence =) dünyanın en çok yakan 500cc maxisi xciting. malzeme kalitesi, ağırlığı, yakıt tüketimi falan Burgman gibi değil tabi ki.. Yine de çok kaliteli motor o ayrı tabi. Ama Burgman'ın dolu ağırlığı xciting'in boş ağırlığına eşit.

Burgman çok kaliteli bir motor ve 2001de aldığım ilk büyük motor olduğu için bende ayrı bir yeri vardır. Ama yine de bu fiyat çok uçuk olmuş.

Pazarlama departmanında çalışanların ve şirket CEO'larının motorcu olduğunu sanmıyorum.. Motorculuğun yazılı bir kitabı yok tabi ama yine de bence bu fiyat politikaları, motorcunun felsefesine değilse de duruşuna aykırıdır.

burgman güzel motor kaliteli ama italyada piaggioyu bile sollayıp 2007 yılında kymco satış rekoru kırıp 1. sıraya yerleşti.parantez içinde bunuda belirtmek isterim.ayrıca xciting de çift fren diski olmasına rağmen burgmanda nedense tek disk var.

Emree şaşırdınmı kardeşim:) latife yaptın sanırım:cat:

Kymco da güzel motorda bir yere kadar.

Burgman 400 bu fiyatıyla ancak param çok napıcağımı bilemiyorum tarzında düşünen kişilerce alınır..

Fiyatı fahiş

yaa sizden gizli yazayım dedim yakaladınız:(:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar