[Adana - MT]

Ümit'e sabah uğradım. R2D2 gibi olmuş, maşallah sağlığı iyi :cat:

Akşam taburcu olma ihtimali var, aramadan gitmeyin.

Ümite geçmiş olsun. Kazayı nasıl yapmış bilen varmı .

Dün akşam 23.00 sularında Alparslan türkeş Bulvarının sonun dan turgut özala çıkan petrolun önünde motorlü bir trafik kazası yaşanmıştı.

Scooter aracın altına girmiş, sürücü görebildiğim kadarı ile tam korumalı idi. Fakat kask ile birlikte kafasını kopmuş gördüm.

Trafikte Kimse motosiklet kullanıcılarını gerekli ehemmiyet le emniyetle gözetmiyor. herkes kendine dikkat etsin. Allah Kimsenin üzülmesine meyil vermesin.

Ümite geçmiş olsun. Kazayı nasıl yapmış bilen varmı .

Dün akşam 23.00 sularında Alparslan türkeş Bulvarının sonun dan turgut özala çıkan petrolun önünde motorlü bir trafik kazası yaşanmıştı.

Scooter aracın altına girmiş, sürücü görebildiğim kadarı ile tam korumalı idi. Fakat kask ile birlikte kafasını kopmuş gördüm.

Trafikte Kimse motosiklet kullanıcılarını gerekli ehemmiyet le emniyetle gözetmiyor. herkes kendine dikkat etsin. Allah Kimsenin üzülmesine meyil vermesin.

inşallah yanlış görmüşündür :cyclopsan

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar biliyorsunuz ama bir kere de ben hatırlatayım,lütfen lütfen kasksız asla motora binmeyin,eğer mümkünse korumalı kıyafetleride eksik etmeyin ve herşeyden daha da önemlisi dikat dikkat dikkat.sonra hiçbirimiz,birbirimizin ardından üzülüp ağlamayalım.::yanliss:

arkadaşlar biliyorsunuz ama bir kere de ben hatırlatayım,lütfen lütfen kasksız asla motora binmeyin,eğer mümkünse korumalı kıyafetleride eksik etmeyin ve herşeyden daha da önemlisi dikat dikkat dikkat.sonra hiçbirimiz,birbirimizin ardından üzülüp ağlamayalım.::yanliss:

Arkadaşlar aynı hatırlatmayı bende yapacaktım ama Bora kardeşim benden önce davrandı...:cat:

Yani böyle yapmayalım diyorsun abicim

Kardeşim sanane, sen kaskını TAK :bounce: kask benim değilmi ister takarım ister takmam :pr: senin lafına göremi hareket edecem, arkamdan :silent: ağlasan ne olur, ağlamasan ne olur :wiinkk: ama çok istiyorsan kaskıma koruma filmi yaptırim :salut: nasıl olsa ömrü bilah kaskı korur :mrgreen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yemek yedik burnumuzdan geldi,bune ya allah ailesine sabır versin tanıdık olsun olmasın çok kötü bir durum,bu ikinci ölümle biten kaza oldu 1 ay içerisinde,adnan menderesdede hız olayını biraz daha dikkate alalım,özellikle motor testlerinde rica ediyorum,hepcazınızı seviyorum

Adana İl Temsilcisi
hiç tanımadığımız insanların böyle kötü haberlerini duyduğumuzda bile böyle rahatsızlık duyuyorsak,arkadaşlarımızın başına yada bizim başımıza geldiğinde ne kadar üzülüp rahatsız olabileceğimizi lütfen biran düşünün ve ona göre davranın

hiç tanımadığımız insanların böyle kötü haberlerini duyduğumuzda bile böyle rahatsızlık duyuyorsak,arkadaşlarımızın başına yada bizim başımıza geldiğinde ne kadar üzülüp rahatsız olabileceğimizi lütfen biran düşünün ve ona göre davranın

Boracım, merak etme sen hep düşünüyoruz ::eek:uups::::147::

Ümit'e sabah uğradım. R2D2 gibi olmuş, maşallah sağlığı iyi :cat:

Akşam taburcu olma ihtimali var, aramadan gitmeyin.

yaw ne biçim konuşuyon. R2D2 da nedir starwars izleyen var izlemeyen var. ayıp kardeşim.

çok yazık :salut::salut:

ben nacizne bir öneride bulunayım. sevdiklerimizin bir resmini gösterge panelinin bir yerine iliştirelim. gaza geldiğimiz zamanlarda bize ne yapıp ne yapmamamız gerektiğini hatırlatır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben efesin stikırını yapıştıracam:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar